Matagi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Przed chwilą wstawiłam resztę fotek z Lublina do galerii ,są tam haszczaki :D Atomic :P Niestety,nie mogę wysłać nic na maila :( Komputer mi sie zbiesił ,pobiera pocztę,ale nie wysyła :evil:
Nitor-Nivalis Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Paulinka18 napisał(a):Nitor-Nivalis ... byłaś w Kaliszu na wystawie?? Nie nie byłam:( za dużo sięjuż ostatnio najeżdziłam ale znajomi byli i wczoraj oglądałm katalog ale niestety wszytskiego nie pamiętam. także wiem na razie tylko to co podałam może jutro dopiszę jeszcze psa który otrzymał Tytuł NPwR.
sh_maniak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Siberian Husky - KALISZ psy Klasa szczeniąt: A'DENVER Eskimo River Klasa pośrednia: ANORAK leśna ścieżka UNTIL the Topof Baker Lake Klasa otwarta: SHOW MUST GO ON of Baker Lake suki Klasa szczeniąt: A'PANAMA Eskimo River Klasa młodzieży: ARTIC CHAMPIONS American Beauty KARLA Esk Mo River PIĘKNA Eskimoski Domek ROSANA Eskimoski Domek Klasa pośrednia: BUNSHEE Moro-No Kimi HUSQUARNA Havana of Arktogea JURA z Grodzkiego Zakątka Klasa otwarta: ARUTOGEA BLACK Pearl FILADELFIA z Pierwszej Ręki SELVA Sivudelek Może tak łatwiej będzie ci przypomniec sobie wyniki:)
Nitor-Nivalis Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 sh_maniak napisał(a):Siberian Husky - KALISZ psy Klasa szczeniąt: A'DENVER Eskimo River Klasa pośrednia: ANORAK leśna ścieżka UNTIL the Topof Baker Lake Klasa otwarta: SHOW MUST GO ON of Baker Lake suki Klasa szczeniąt: A'PANAMA Eskimo River Klasa młodzieży: ARTIC CHAMPIONS American Beauty KARLA Esk Mo River PIĘKNA Eskimoski Domek ROSANA Eskimoski Domek Klasa pośrednia: BUNSHEE Moro-No Kimi HUSQUARNA Havana of Arktogea JURA z Grodzkiego Zakątka Klasa otwarta: ARUTOGEA BLACK Pearl FILADELFIA z Pierwszej Ręki SELVA Sivudelek Może tak łatwiej będzie ci przypomniec sobie wyniki:) o tak zdecydowanie ławtiej miałam sobie to zapisać ale tradycyjnie zpaomniałam;) także dzięki Klasa szczeniąt: 1. wo A'DENVER Eskimo River Klasa pośrednia: 1. CWC, NPwR ANORAK leśna ścieżka nieobecny UNTIL the Topof Baker Lake Klasa otwarta: nieobecny SHOW MUST GO ON of Baker Lake suki Klasa szczeniąt: A'PANAMA Eskimo River Klasa młodzieży: 1. Zw.Mł, NjwR, BOB, PIĘKNA Eskimoski Domek 2. ARTIC CHAMPIONS American Beauty Klasa pośrednia: 1. CWC, NSwR HUSQUARNA Havana of Arktogea BUNSHEE Moro-No Kimi JURA z Grodzkiego Zakątka Klasa otwarta: 1. CWC, ARUTOGEA BLACK Pearl FILADELFIA z Pierwszej Ręki SELVA Sivudelek nie wiem jakie były kolejne lokaty w klasach otwartej i pośredniej bo niestety znajomi tego nie zapisują :( ale mniej więcej wiadomo co było :) pozdrowionka Ewa & Nitor Nivalis
Savannah Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 szkoda że nie było Uli z Untilem :-? Pzdr Villarica Siberians
NigdyNigdy Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Savannah napisał(a):Gratulacje dla Kasi Nitor-Nivalis napisał(a):Gratulacje dla Kasi i psiaków :) :modla:
Malvina Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Nitor-Nivalis w Kaliszu w sukach w klasie młodzieży były tylko 2 lokaty więcej nie psów nie dojechało
Nitor-Nivalis Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Nitor-Nivalis w Kaliszu w sukach w klasie młodzieży były tylko 2 lokaty więcej nie psów nie dojechało nie wiem dokładnie co było pisałam to kilkakrotnie, także dzięki za sprostowanie :)
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Malwina będziesz w Szczecinie?! Pzdr 8) Villarica Siberians
creative_20 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Witam!! Jak ktoś chce zobaczyć wyniki i zdjęcia z Europejskiej to widziałem je na stronie www.arktogea.huskies.pl Pzdr. creative
Savannah Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Siberians Husky - Międzynarodowa Wystawa Psów - SZCZECIN Sędzia:Martha Heine (Niemcy) Siberian Husky Psy. kl. szczen. 1209 nb AGAT C'Est La Vie 1210 nb Potega Naturalnosci ENDLESS WOLF Psy kl. mł. 1211 I dosk, Zw. Mł, NJwR DUSTIN Sadeckie Pieszczochy 1212 II dosk JANTAR Arktyczny Przyplyw 1213 db Husqvarna Joker > > Psy kl. pośr. 1214 nb Karnovanda's ARTEMIS 1215 I dosk, CWC, CACIB, NPwR BOB, BOG V Arktogea Black Wizard 1216 II dosk Kivalina's THE BLACK KNIGHT 1217 nb KOMANDOR Eskimoski Domek Psy kl. otw. 1218 I dosk, CWC, Res-CACIB Arktogea BLACK DIAMOND 1219 bdb EREB Spod Czerwonej Kokardy 1220 nb Winterfrost's HAKUNA MATATA 1221 II dosk Oumiak's SEE THE CHANGE 1222 nb RAMZES Russ Kennel 1223 - III dosk SHAPALI De Ciukci Psy kl. champ. 1224 nb Arcticlight's MAGIC DREAMER 1125 I dosk Arktogea HONEY AND MILK 1227 II dosk SACHEM z Watahy Ostrego Zeba Suki kl. szczeniąt 1228 I wyb. obiec EVENING SHINE Nitor Nivalis 1229 II wyb. obiec Arktogea VIXEN 1230 III wyb. obiec Arktogea OFELIA Suki kl. mł. 1231 I dosk, Zw. Mł. AMI Fast Paws (ukonczony Ml Ch PL) 1232 dosk ANTILA Estime Husky 1233 II dosk MEGHAN of Siberian Lady 1234 III dosk MOONFLOWER of Seven Heaven 1235 nb OKRASA MY SWEET Zima Polnocy 1236 IV dosk PIEKNA Eskimoski Domek 1237 nb ROSANA Eskimoski Domek 1238 nb SEONA de Ciukci 1239 nb TASHEENA ED 1240 nb TIFFANI ED 1241 nb TIWAYE ED Suki kl. pośr. 1242 I dosk., CWC BUNSHEE Moro-No Kimi Suki kl. otw. 1243 I dosk., CWC, CACIB, NSwR ALLEGRIA of Wolf Point (ukonczony Ch PL) 1244 III bdb Abmirabilis SCARLETT 1245 nb Oumiak's TICKING AWAY 1246 IV dosk AMELKA Eskimoski Domek 1247 db SELVA Sivudelek 1248 nb Abmirabils SHAKIRA 1249 II dosk, Res-CACIB Abmirabilis SPACE STARS 1250 nb Winterfrost's MARY POPPINS Suki kl. champ. Arktogea ALPINA I dosk, CWC Konkurencje Finałowe: Arktogea BLACK WIZARD - BOG V :laola: I BIS GRUP HODOWLANYCH - ARKTOGEA (!!!) II BIS PAR HODOWLANYCH - SHAPALI de Ciukci&Meghan of Siberians Lady Pozdrawiamy Lidka & Villarica Siberian
Asdf Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Joker dostał db?? Na stronie Jacka pisze ,że bdb!!!????
HUSKYTEAM Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Błąd jest u mnie - wpisałem ocenę bez zerknięcia w kartę oceny, więc przepraszam, zaraz wyślę zmianę na serwer. Ale i tak najbardziej cieszy mnie fakt wpisania przez sędziny następującego "minusa" Jokera: "zbyt mocno kątowany". Yeah, będzie DOBRY materiał na poprawianie kątów u stromych suczek ;-) Aga dzięki za zwrócenie uwagi!
Savannah Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):Błąd jest u mnie - wpisałem ocenę bez zerknięcia w kartę oceny, więc przepraszam, zaraz wyślę zmianę na serwer. Ale i tak najbardziej cieszy mnie fakt wpisania przez sędziny następującego "minusa" Jokera: "zbyt mocno kątowany". Yeah, będzie DOBRY materiał na poprawianie kątów u stromych suczek ;-) Aga dzięki za zwrócenie uwagi! no cóż, u Jokerka sedzina dała popis :lol: Pzdr Lidka
Asdf Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):Błąd jest u mnie - wpisałem ocenę bez zerknięcia w kartę oceny, więc przepraszam, zaraz wyślę zmianę na serwer. Ale i tak najbardziej cieszy mnie fakt wpisania przez sędziny następującego "minusa" Jokera: "zbyt mocno kątowany". Yeah, będzie DOBRY materiał na poprawianie kątów u stromych suczek ;-) Aga dzięki za zwrócenie uwagi! Myślałam ,że w tych wynikach jest bałd a nie na twojej stronie. Mi się raz zdarzyło,że ktoś wpisał na stronie z wystawami psów ,ze mój psiak został zdyskwalifikowany, Autorowi stronki musiałam wysyłać skan karty oceny, bo nie wierzyła mi w to, wrrr.
NigdyNigdy Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Savannah'] Konkurencje Finałowe: Arktogea BLACK WIZARD - BOG V :laola: I BIS GRUP HODOWLANYCH - ARKTOGEA (!!!) II BIS PAR HODOWLANYCH - SHAPALI de Ciukci&Meghan of Siberians Lady Pozostaje nam pogratulować :lol: :laola: I taka jedna uwaga, która w pewnym sensie ma związek z wątkiem ciągnącej się krytyki nt. polskich Husky.... Coraz częściej, żeby nie powiedzieć- regularnie, nasze psy zajmują czołowe miejsca na podium w finałach wystawowych. To o czymś świadczy. 8) A pamiętam jeszcze dziesięć lat temu.... Marzeniem było się przebić choćby przez PIERWSZE eliminacje na grupie, czy BiS'ie. :roll:
Savannah Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 dzięki za gratulacje Kasiu :wink: Pzdr Villarica Siberians
flashka-g Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 http://www.doghandling.friko.pl/galeria48.jpgja z Shapem i Meghan http://www.doghandling.friko.pl/galeria43.jpg a tu z Drakusiem... odnośnie Szczecina 8) :D
Nitor-Nivalis Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Dostałam link do wyników z The Westminister kennel Club Poniżej wklejam wyniki: SIBERIAN HUSKY Judge: Ms. Theresa L. Hundt Day: February 14, 2005 BOB 8 Ch Koobear Kaila Jubilee Breed: Siberian Husky Sex: Bitch AKC: WR 06488001 Date of Birth: January 14, 2001 Breeder: Mr Dieter Hartig Sire: Alcinta's Rave Review Of Foxfire Dam: Kaila's Spice Girl Of Koobear Owner: Pauline Price & Barber House BOS 11 Ch Seeonees Point Blank Breed: Siberian Husky Sex: Dog AKC: WP 84873503 Date of Birth: April 24, 1998 Breeder: James Dagan & Lynn Dagan Sire: Ch Snowfire's Hot Stuff Dam: Ch Artika's Vanishing Point Owner: M Falconer & D Haloftis & H Smith III & Dr T & R Davies Photos: Breed judging Award of merit 19 Ch Karnovanda's Micah II Breed: Siberian Husky Sex: Dog AKC: WP 91222901 Date of Birth: April 11, 1999 Breeder: Judith M Russell Sire: Ch Karnovanda's Sevastian Dam: Ch Karnovanda's Delilah Owner: Barbara S Horsey & Judith M Russell 21 Ch Karnovanda's Niklas Wolf Breed: Siberian Husky Sex: Dog AKC: WP 93991401 Date of Birth: October 06, 1999 Breeder: Judith M Russell Sire: Ch Karnovanda's The Life Of Riley Dam: Ch Karnovanda's Partly Cloudy Owner: Judith M Russell & Coreen F Pach poniżej wklejam link do strony, jest tam krótki filmik z ringu który naprawde warto zobaczyć http://www.westminsterkennelclub.org/2005/video/breed/sibhusk.html
Miśka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 nooo wyniki z Westminister 2005 od marca tego roku wisza na mojej stronie www.husky.w.pl (www.siberian-husky.w.pl), razem ze zdjeciowa prezentacja psiakow... http://www.ols.vectranet.pl/~husky/west2005.htm link bezposredni
Nitor-Nivalis Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 [quote name='Miśka']nooo wyniki z Westminister 2005 od marca tego roku wisza na mojej stronie www.husky.w.pl (www.siberian-husky.w.pl), razem ze zdjeciowa prezentacja psiakow... http://www.ols.vectranet.pl/~husky/west2005.htm link bezposredni No sory rzadko wpadam na twoją strone a na wyniki z Westminister trafilam przypadkie, mysle że warto wejść także na tamtą strone jest tam krótki filmik z ringu SH, a można odwiedzić także inne rasy.
SH Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Czy ftuś ma pełne wyniki husky z Ustronia? :D Chętnie uzupełnię swoje zapiski.
Miśka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 ja z Ustronia wprawdzie nie mam ale zeby choc troche zaspokoic glod wystawowy przesylam lokaty z Olsztyna. Psow malo bo raptem siedem ale zaznaczyly swoja obecnosc :) psy kl. szczeniat I - AGAT C'est la vie - wo (Husqvarna C'EST LA VIE - Husqvarna DIRTY DANCING) psy kl. mlodziezy I - Arktogea ONYX - Zw.Ml (Oumiak's SEE THE CHANGE - Abmirabilis SPACE STAR) psy kl. otwarta I - Winterfrost's HAKUNA MATATA - CWC, NPwR (Artic Blue's TEXAS RANGER - Sekene's SALSA) suki kl. szczeniat EVENING STAR Nitor Nivalis - niewystawiona (Explorer's STARLIGHT EXPRESS - NAOMI PRINCESS Książęta Północy) suki kl. mlodziezy I - RISING SUN Fortunatus - Zw.Mł (Explorer's TRADE MARK - ONCE FOR ALL Fortunatus) suki kl. otwarta I - Winterfrost's MARY POPINS - CWC, NSwR, BOB, BOG, BIS (Artic Blue's TEXAS RANGER - Sekene's SALSA) II - KELLY Albus (WA WO KI JA Błękitny Skarabeusz - TROJKA Blekitny Skarabeusz)
Recommended Posts