jolka11 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 W Rzeszowie na międzynarodowej też p. Jakubowski
flashka-g Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Matakia napisał(a):Przypomina mi się bojkot tegorocznej klubówki, a jednak wystawcy dopisali hihi :lol: :lol: :lol: W Lublinie - nietypowo - w kwietniu będzie wystawa 1,2 i 5 grupy. Husky sędziuje Z. Jakubowski. no tak.. lepiej jechac do kogos kto ma wzorzec głeboko gdzies:diabloti: Ciekawy Lublin i Rzeszów przydało by sie wybrać:)
Cyraneczka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 flashka-g napisał(a):no tak.. lepiej jechac do kogos kto ma wzorzec głeboko gdzies:diabloti: Ciekawy Lublin i Rzeszów przydało by sie wybrać:) A ja sie cieszę, że będzie Guido. Moze jak bedzie wiecej husky, to bedzie miał wiekszy wybór, tak jak w Chorzowie kiedyś. Mam nadzieję, ze frekfencja dopisze i nie będzie musiał wybierać zwycięzcy spośród dwóch, czy trzech dobrych husky, tylko przynajmniej sposród dwudziestu najlepszych psów w Polsce :) A co do Rzeszowa, czy Lublina, to tu akurat bym się zastanawiała czy pojechać, bo raczej znam preferencje personalne sędziego.
Matakia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja akurat wybieram się z psiarnią zarówno na klubówkę jak i do Rzeszowa :)
Kida Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 My na klubówkę także planujemy, a jak będzie z Rzeszowem to nie wiem, bo daleko :(
Coffee&Nera Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jeny widze ze sporo osob do Rzeszowa- z wielką chęcią chcialabym i was i wasze psy poznad ;)
nordic blue Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 znalazłam jeszcze dwie fotki z wystawy z finałów :-) TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek- III BIS PUPPY Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - I BIS JUNIOR
mortikia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Oba psiaki super wyszły na tych zdjęciach :p Jescze raz gratulacje ;)
husky_strzegom Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Witajcie! Wszystkim wystawcą jutro życzę powodzenia i do zobaczenia :)
Coffee&Nera Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Widze ze wiekszosc ludzi ma ochotę przyjechac do Rzeszowa- oh jaki to raj dla mnie :loveu:
Nitor-Nivalis Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Tez sie do Rzeszowa wybieramy :)
flashka-g Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 husky_strzegom napisał(a):Witajcie! Wszystkim wystawcą jutro życzę powodzenia i do zobaczenia :) ja równiez:) a ja bede z podrozy do mam nadzieje cieplejszej Hiszpani;)
Florka_xyz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja równiez jutro życze wszystkim wygranych :lol: DB ArctiC Trzymam mocno kcuki za Was i za reszte Ekipy :) Kasiu pokaz na co Cie stac w MP :)
Cyraneczka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 W Nowej Rudzie czarna QUEENIE :cunao:BOB!!!:cunao: :laola:
nordic blue Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cyraneczka napisał(a):W Nowej Rudzie czarna QUEENIE :cunao:BOB!!!:cunao: :laola: OGROMNE GRATULACJE DLA QUEENIE :multi::multi::multi: ZNA KTOS POZOSTAŁE WYNIKI?
Florka_xyz Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 OGROMNE GRATULACJE dla QUEENUSI i pana DARKA ;-) :loveu::loveu::multi::multi::multi: ZA BOG i mam nadzeje ze za BIS'A również ;)
SYLWIA:) Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cyraneczka napisał(a):W Nowej Rudzie czarna QUEENIE :cunao:BOB!!!:cunao: :laola: GRATULACJE ! ! !:loveu::loveu::loveu:
Nitor-Nivalis Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 :multi::multi::multi::multi:GRATULACJE DLA QUENNI BEATKI i DARKA :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: SUPER MAM NADZIEJE ZE CO JESZCZE NA GRUPIE I BISIE :cool3::cool3::cool3:
jolka11 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 GRATULACJE !!!!! SUPER !!! Trzymam kciuki za BOG i BISa :loveu::loveu:
husky_strzegom Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Stawka - Nowa Ruda - 01.12.2007 sędzia: Paweł Szemraj PSY kl. młodzieży – EL MEJOR Eskimoski Domek - doskonała kl. pośrednia – SHEAIR'S MI TITLE PIRATE O'TAJA - nb BALI SONA FROM Chandu FCI - I CWC CANIS C'est La Vie - II kl. otwarta – DEXTER z Dębickiej Kępy - I CWC GRAF Nektar Północy - nb LORD NIKE'S z Pierwszej Ręki - nb MISTER OF EUROPE Eskimoski Domek - II kl. championów – ARES Wilcze Dziedzictwo - doskonała | porównanie I SUKI kl. szczeniąt – SECRET STAR of Wolf Point- wybitnie obiecująca, III BIS PUPPY kl. młodzieży - OKSANA Srebro Północy - nb BLACK LADY Gidelskie Sanie - II BELA CHITI OF Chandu (FCI) - I kl. pośrednia - SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - II FULL OF ENERGY Potęga Naturalności - III AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii - BDB ELEKTRA Mountain Stream - I CWC HEAVEN'S BLUE TAJA Siwash Legend kl. otwarta – UKAYALI Lights of North INNISFREE SILVER Paracortus (FCI) - II EVENING FALLS Potęga Naturalności - nb DUTCHESS Arktyczna Piękność - nb CARMEN-SMALL BLACK Moanke BESI Snowstorm kl. championów – Arktogea QUEEN OF NIGHT - I CWC, BOB, NDSwR Husqvarna MERCI - nb Tyle wiem :) Resztę niech ktoś uzupełni... :) Pozdrawiam Gratulacje dla Arktogea QUEEN OF NIGHT I właścicieli :) Beaty i Darka
smile_24 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 kl. pośrednia - SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - III FULL OF ENERGY Potęga Naturalności II AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii - BDB ELEKTRA Mountain Stream I CWC HEAVEN'S BLUE TAJA Siwash Legend
mortikia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No, no ! Pani Beatce i panu Darkowi serdecznie gratuluję :multi: Czarnuszka jak zwykle bezkonkurencyjna :loveu:;):multi: A ja ładnie uśmiecham się o zdjęcia z wystawy :p i... pochwalę się: ANURI Z KLANU WYDRY rasy Alaskan Malamute- ocena doskonała, CWC :loveu::loveu::loveu: Sędzia powiedział, że nigdy nie widział tak pięknej suki i bardzo żałuje, że spóźniła się na ring (była oceniona poza konkurencją), bo wygrałaby rasę :) Tak więc ANURI skończyła już Młodzieżowy Championat Polski i zaczęła dorosły Championat !!!! :loveu::multi::multi::multi: Ale się cieszę :multi:
kapka22 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 drobna poprawka :) smile_24 napisał(a):kl. pośrednia - SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - II FULL OF ENERGY Potęga Naturalności III AKSA-ARNIA Savea-Uśmiech Klaudii - BDB ELEKTRA Mountain Stream I CWC HEAVEN'S BLUE TAJA Siwash Legend
galadria Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Cyraneczka napisał(a):W Nowej Rudzie czarna QUEENIE :cunao:BOB!!!:cunao: :laola: Beatko,Darku ,ogromne gratulacje dla was i dla waszej suni . Jak zawsze spisaliście się na medal ,a raczej na puchar....hhiihih!!! Cieszę się ,że mogłam wam kibicować. :multi::multi::multi:
Recommended Posts