guina Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Również dziękujemy za miłą atmosferę i ciepłe przyjęcie debiutantów ;)) Pozdrawiamy Ewelina i Arkadius
jolka11 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 A ja GRATULUJĘ WŁAŚCICIELOM HOKUSIA I SHAYAN . :Rose::klacz::klacz: Pierwsza para i to w Opolu .No, no ..... Wielkie gratulacje
Asdf Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 A ja dzisiaj się dowiedziałam,że nie przyjęli nam zgłoszenia do Łodzi :(
HUSKYTEAM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dostałyście/liście potwierdzenia z Łodzi? Bo ja wciąż nie a wychodzi, że mam wystawić z 5 psów i fajnie by było, gdybym wystawił też swoje skoro już jadę... ;)
jolka11 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Tak ,ja otrzymałam potwierdzenie listem już 20 kwietnia.!!!
Matakia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Rozmawiałam z panem Levente w Bydgoszczy. Jest zachwycony naszymi hasiorami. :terazpol: Handlingiem również :cool2: Co do Łodzi to mam potwierdzenie od ponad tygodnia.
J.J.K. Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 jolka11 napisał(a):A ja GRATULUJĘ WŁAŚCICIELOM HOKUSIA I SHAYAN . :Rose::klacz::klacz: Pierwsza para i to w Opolu .No, no ..... Wielkie gratulacje Tak strasznie się cieszymy i jesteśmy dumni, że zostaliśmy zauważeni:loveu: Dziękujemy bardzo za gratulacje :loveu: A propos Łodzi - na naszych listach (ponieważ na każde zgłoszenie jest osobny list) jest data nadania 20.04.2007 :eviltong:
LOCZEK Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 J.J.K. napisał(a):My również składamy :multi: WIELKIE :multi: gratulacje tym WIĘKSZYM i tym MNIEJSZYM ZWYCIĘZCOM :multi: Atmosfera rzeczywiście była przemiła :loveu: Dziękujemy wszystkim za miłe towarzystwo i mile spędzone dni. Do zobaczenia w Łodzi (mam nadzieję również wszyscy pod jednym namiotem- dzięki Loczek:loveu: ):lol: My również składamy GRATULACJE:multi: wszystkim,którzy brali udział w tym wekendowym maratonie.Dziękujemy za wspaniałą atmosferke-oby nasz zapał trwał cały czas. Namiot to faktycznie duży lokalik-co/nieco pomieści. Do zobaczenia jutro w Łodzi!!!!
Nitor-Nivalis Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 No to wreszcie po majowych wystawach :) Gratulacje dla wczorajszych zwycięzców - szczególnie tych dwóch największych. Piotra i Kuby za ukończenie championatu, oraz Beatki Darka i Quenni którzy na ostatniej młodzieżowej wystawie zaszaleli - ukończyli championat i dotego BIS Junior :multi: Ogromne dzięki dla Darka za pokazanie Muminka na ringu :Rose: Ogromne dzięki za naprawdę fajna atomosferę na wystawie - było bardzo miło. Sędziowanie było dziwne szczególnie opisy sędziny i jej uzasadnienia. Brawa oczywiście również dla Kasi i Bursztysia :Rose: a w zasadzie dla Bursztyna i Kasi :)
zpr Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Gratulacje dla wszystkich uczestników weekendowych wystaw, i odwagę uczestnictwa w takim maratonie!!!! :multi: Szczególne gratki dla Piotra i Kubusia oraz dla Beatki, Darka i mojej ulubienicy Queeni - BARDZO SIĘ CIESZĘ Z WASZYCH SUKCESÓW!!!! :multi:
Gosia & c.o. Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 GRATULACJE!!! [SIZE=1]A możeby tak jakaś staweczka i wyniki?? :razz:
LOCZEK Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 W imieniu Daraska,Queeni i swoim bardzo dziękujemy za gratulacje i doping!Jak większość wie to była ostatnia wystawa ,która mogła dać nam tytuł Mł.Ch.Do tego doszedł jeszcze zwycięski BIS.Jesteśmy bardzo zadowoleni,zwłaszcza że stawka była liczna i sędzina niepewna.Miło nam było odbierać liczne gratulacje.Dziękujemy też za przemiłą atmosfere na wystawie i osobom ,które trzymały za nas kciuki.WIELKIE DZIĘKI!!!!!! :buzi: :laugh2_2: :bigcool: :laola: :calus:
Matakia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Uzupełnienie galerii z Łodzi http://www.esweklej.republika.pl/lodz/DSCF1683.jpg http://www.esweklej.republika.pl/lodz/DSCF1694.jpg http://www.esweklej.republika.pl/lodz/DSCF1700.jpg http://www.esweklej.republika.pl/lodz/DSCF1716.jpg
HUSKYTEAM Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Witam, Gratulacje dla zwycięzców i ukończenie championatów, przy okazji dziękuję osobom, które powierzyły mi do wystawiania swoje futra! Szczególne gratulacje kieruję do sędziny za doskonałą znajomość rasy, trafną ocenę ruchu i wyciąganie wspaniałych wniosków z dokładnych i drobiazgowych oględzin każdego psa :)
Cyraneczka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Faktycznie sędzia w Łodzi narozrabiała mocno :evil_lol: , ale dzięki temu staweczka się trochę przetasowała i niektóre psy, zostające nie raz w cieniu odzyskały blask! A psy, które ostatnio mocno szły do przodu troszkę odetchnęły, pozostając z boczku, ale nie tak daleko, żeby ich nie zauważyć :multi: . Ogromne GRATULACJE i buziaczki dla Queenie - tym razem czarnej!!! Przepiękne zakończenie kariery młodzieżowej ukoronowane BISEM JUNIORÓW i ogromnym pucharem :loveu: :loveu: :loveu: . A dla nas jest to dodatkowy sukcesik hodowlany, gdyż dzięki Queeni wszystkie szczenięta z naszego miotu "Q" mają Młodzieżowe Championaty Polski :multi: :multi: :multi: . Gratulacje dla Piotra i Kuby - wytrwałość została wynagrodzona w pięknym stylu !!!! Dziekujemy za wspaniałą atmosferę i przemiłe emocjonujące wrażenia. Miło było przyjechać do Łodzi i bawic się w Waszym towarzystwie!!!
Asdf Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='LOCZEK']W imieniu Daraska,Queeni i swoim bardzo dziękujemy za gratulacje i doping!Jak większość wie to była ostatnia wystawa ,która mogła dać nam tytuł Mł.Ch.Do tego doszedł jeszcze zwycięski BIS.Jesteśmy bardzo zadowoleni,zwłaszcza że stawka była liczna i sędzina niepewna.Miło nam było odbierać liczne gratulacje.Dziękujemy też za przemiłą atmosfere na wystawie i osobom ,które trzymały za nas kciuki.WIELKIE DZIĘKI!!!!!! :buzi: :laugh2_2: :bigcool: :laola: :calus: OGROMNE GRATULACJE!!!! BUZIAKI DLA MŁODZIEŻOWEJ CHAMPIONKI - QUEENIE[SIZE=2](black;)) !!!!!!!!! :laola: Gratuluje również [SIZE=4]Larysie i Siberici, za kolejnego CACIBA w mocnej stawce, za ZWYCIĘSTWO RASY i III BOG :) Bardzo się cieszymy i strasznie jesteśmy dumni z córci :) :laola: Oczywiście wielkie gratki również dla pozostałych zwycięzców wystawy!!!!
J.J.K. Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wielu osobom należą sie gratulacje - WSZYSTKIM z nich składamy :multi: :multi::multi: Szczególnie mocno gratulujemy Beatce, Darkowi i QUEEN OF NIGHT za osiagnięcie tytułu Młodzieżowego Championa Polski oraz zajęcie pierwszego miejsca w konkurencji o Wybór Najlepszego Juniora . :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu:
piotrjan Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dzięki za gratki !!! :oops: Ja również chciałbym pogratulować : Beacie i Darkowi ! [SIZE=2]Determinacja i umiejętności rodzą sukces , a że przyszychodzi on czasami w ostatniej chwili , tym bardziej cieszy , co zreszto było widać ! Larysie ! Jakoś poza USH nikt za bardzo nie kwapi się do gratulowania jej za sukcesy . My przyłaczamy się więc do gratulacji . Ewie i Agnieszcze Stolarskiej ! [SIZE=2]Za wyhodowanie tak wspaniałego psa jak Kuba . Żanecie ! Za pracę hodowlaną . Mama Kuby pochodzi przecież od Ciebie . Katarzynie ! Sukcesy Bursztyna są fenomenalne . To dobrze , że jesteś i dajesz przykład innym , że pies na emeryturze , też może sobie poszaleć . I to jak !!! oraz Ewie Górskiej !!! ... za wszystko
NigdyNigdy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 J.J.K. a cóż Wy tacy skromni? :razz: Gratulacje za zajęcie trzeciego miejsca w konkurencji na Najlepszą Parę! :lol: Wszystkim zwycięzcom gratulujemy serdecznie- a najserdecznie tym, którym nowe punkty przyniosły tytuły. Piotrowi i Kubusiowi oraz Loczkom i Queenie za rozgromienie konkurencji (w tym i nas :p ) Sędziowanie było dla mnie, w wielu momentach (choć nie we wszystkich na szczęście ;) ) niezrozumiałe, ale trzeba przyznać, że atmosfera była super- zarówno na ringu, jak i poza nim. W tym miejscu wielkie ukłony w stronę sędziego za symtayczną osobowość, takt i elegancję, jak i również w Waszą stronę za coraz fajniesze pikniki wystawowe :loveu: A! No i zapomniałabym o nieziemnskim dopingu dla Bursztynka- zarówno na małym ringu, jak i ringu głównym. :Rose: Jesteście kochani- przy TAKICH owacjach dostajemy z Bursztysiem skrzydeł- on nawet głuchawy, czuje Wasz entuzjazm (a może mój- whatever ;) ) W takiej atmosferze, zdobyć kolejny tytuł Best in Show Weteranów to jak spełnienione marzenia (bo warto dodać, że czy to pierwszy czy czternasty BiS, zawsze cieszy tak samo):B-fly: Już żałuję, że spotkamy się najwcześniej w czerwcu.... :eggface:
kalina. Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Gratulacje dla wszystkich!!! My to sie dopiero rozkręcamy z wystawami:p .
flashka-g Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='resuruss']Tiwaye Asanpi For Potęga Naturalnosci Eskimoski Domek własnie ukonczyła Championat Słowacji :multi: Gratulacje Sh_maniak oraz gratulacje dla p.Teresy :multi: Oczywiscie wielkie gratulacje dla wystawcow z Łodzi - super!!!!:multi: Brawo dla Asienki i Martusi;) Musze pogratulowac jeszcze raz Darkowi i Quennie oraz Larysie i Siberii:) Laseczki prezentowały sie pieknie:).. nie rozumiem tylko dlaczego sedzina pierwszego w porownaniu o BOB odsunela Weterana- Bursztynek sie slicznie pokazywal:loveu: No ale ona sedziowała jak to powiedziala wedlug czeskich zasad, moze dlatego.. bo po co uzywac polskiego regulaminu wystaw;) Drugie lokaty tez o res.Cacib nie zamierzala wywoływac.
piotrjan Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Prośba do osób robiących zdjęcia w Łodzi . Jeśli komuś udało się pstryknąc mi zdjątko , uprzejmnie poproszę o przesłanie na maila . Z góry dzięki .
Asiaczek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Gratulacje dla wczorajszych Zwycięzców!!! Wszystkich!!! NigdyNigdy - miałas owacje "na stojąco"! Zauważyłaś? PiotrJan - gratki, wielkie gratki!!! Pzdr.
Recommended Posts