Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='sh_maniak']Sedzia ponoc wyrzucił dwa pieski z ringu, jednego za jąderka, drugiego za agresje ( capneła go sunia) ... ponoc bardzo dokładnie sedziował :)[/quote] Jesli p.Buratti to sie nie dziwie, bo to dokładny sedzia:cool3:;) i całkiem dobry
dachenoceras Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Savannah']Jesli p.Buratti to sie nie dziwie, bo to dokładny sedzia:cool3:;) i całkiem dobry[/quote] Ja - jeszcze mało widziałem - ale jeszcze nie widziałem coby ktoś tak dokładnie grzebał w paszczy, jakby liczył zęby.
Śnieżna-Rakieta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Mam troche zdjęc z wystawy, jeżeli ktoś jest zainteresowany to moge wyslać na maila. [EMAIL="Mam%20kilka%20zdj%C4%99%C4%87%20z%20wystawy,%20je%C5%BCeli%20kto%C5%9B%20zainteresowany%20to%20mog%C4%99%20wys%C5%82a%C4%87%20na%20maila."] [/EMAIL][EMAIL="Mam%20kilka%20zdj%C4%99%C4%87%20z%20wystawy,%20je%C5%BCeli%20kto%C5%9B%20zainteresowany%20to%20mog%C4%99%20wys%C5%82a%C4%87%20na%20maila."][/EMAIL][EMAIL="Mam%20kilka%20zdj%C4%99%C4%87%20z%20wystawy,%20je%C5%BCeli%20kto%C5%9B%20zainteresowany%20to%20mog%C4%99%20wys%C5%82a%C4%87%20na%20maila."][/EMAIL][EMAIL="Mam%20kilka%20zdj%C4%99%C4%87%20z%20wystawy,%20je%C5%BCeli%20kto%C5%9B%20zainteresowany%20to%20mog%C4%99%20wys%C5%82a%C4%87%20na%20maila."][/EMAIL]
Cyraneczka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Śnieżna-Rakieta']Mam troche zdjęc z wystawy, jeżeli ktoś jest zainteresowany to moge wyslać na maila. [/quote] ja poproszę, bo moje dopiero we wtorek będa ;( i wyniki pełne jeśli można :) [email][email protected][/email]
ewaka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 psy szczeniaki LESHAN de Ciukci-nb Winterfrost`s PEGASO - I wo, BiS puppy psy młodziez Bambus Lux Torpeda- bdb Budyń Lux Torpeda - dosk Demon z Dębickiej Kępy - dosk Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON - dosk Figiel Sądeckie Pieszczochy - dosk Jazgot z Banciarni - bdb Laredo de Ciukci- dosk I,ZW.MŁ Oumiak`s AMASSEDEUR DE FRANCE - dosk II SHAMROCK Fortunatus - dosk Iv SWIFT WOLF Fortunatus - dosk III Primamore Polnica Atylla - dosk Psy posrednia AGAT Cest la Vie - dosk Arktogea TRAJAN - dosk III ARCTIC GOLD Eskimoski DOmek - bdb ATAMAN Ninsun - bdb BALTO de Ciukci - dosk FIRST EXPRESS Dwie Korony - dosk IV Nordic Blue MONTE CARLO - dosk ORFEUSZ Arktogea - dosk POPOW Polarni Express - dosk II PRINC Śnieżna Rakieta - dosk TALIZMAN For Fortunatus Eskimoski Domek- dosk I,CWC,CACIB,NPwR psy otwarta Anorak Leśna Scieżka - dosk IV CONNOR Fortunatus - dyskw. DJ RED DAVID COPERFIELD Potega Naturalnosci - nb DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - dosk II KASDAN de Ciukci- dosk I,CWC,res.CACIB KIRKUK de Ciukci- dosk Husqvarna Cassanova - dosk III psy championy SHAPALI De Ciukci - dosk Arktogea BLACK DIAMOND- dosk III GREENLAND Hydrargium- dosk II EASY RIDER Hydrargium-nb Explorer TRADE MARK- dosk I CWC Pushmataha Fortunatus - dosk IV psy weterany AKRON Samcanka - dosk I suki szczenieta Sasquehanna ROSSA- wo II HAPY HILLARY Eskimoski Domek- WO I ICE TOFFE Eskimoski Domek-nb Diva Eskimo River - nb suki młodziez EVENING FALLS Potęga Naturalności- dosk. III MERCI Srebrno Połnocy - dosk IV Fama Sądeckie Pieszczochy - dosk II BLUE MERLE SIBERIA Briscart- dosk I,ZW.MŁ suki posrednia TIFFANY Eskimoski Domek - dosk III Pure Poison Fortunatus- dosk. I CWC Latrans ALL FOR YOU - dosk II Śnieguroczka Śnieżna Rakieta - dosk IV Winona de ciukci- dosk Arktogea Vixen - dosk Luka Śnieżne Demony - bdb Mira Ceti Srebro Północy - dyskwalif. suki otwarta TINA TURNER Eskimoski Domek- dosk I,CWC,CACIB,NSwR,BOB Fantazja Dwie Korony - dosk II Arctic Champions American Beauty - dosk III Alabama Fortunatus - dosk IV Tsunami Atktogea - dosk Husqvarna Faworyta - dosk Husqvarna Havana Of Arktogea - dosk Jutrzena z COyoacan - dosk ASZKA Mountain Stream - dosk ATE Połanieckie Wzgórze ??? (była ale nie mam oceny) Atlanta Połanieckie Wzgórze??? (była ale nie mam oceny) Bajka Sneżna Rakieta - bdb Rilla Dotyk Północnego Wiatru - bdb Dona Nektar Połnocy - nb Evening SHine Nitor Nivalis - nb Piękna Eskimoski Domek - nb suki championy ALPINA Arktogea- dosk I,CWC,res.CACIB Snowy Grove`s BLISSFULL BROWNIE- dosk II Inisfree FLEUR DE LIS-nb Explorer Art of Noise - nb suki weteranki Arktogea Prima z Coyoacan - I dosk Hydra Cień Wilka dosk II Calin Fortunatus - nb W finałach: Pegaso - BIS PUPPY III najlepsza para hodowlana - Explorer Trade Mark i Latrans All for You Najlepsza grupa hodowlana - ARKTOGEA i AKRON LUB PRIMA - II BiS weteranów (juz wychodziłam) ktory to pies poleciał za jajka?
Śnieżna-Rakieta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Znalazłam jeden błąd. Śnieguroczka Śnieżna Rakieta - nb [EMAIL="%C5%9Anieguroczka%20%C5%9Anie%C5%BCna%20Rakieta%20%20-%20nb"] [/EMAIL][EMAIL="Znalaz%C5%82am%20jeden%20b%C5%82%C4%85d."][/EMAIL]
Śnieżna-Rakieta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 I jeszcze jeden LUKA Śnieżne Demony dostała dosk., 4 lokata [EMAIL="Luka%20%C5%9Anie%C5%BCne%20Demony%20dosta%C5%82a%20dosk.,%204%20lokata"] [/EMAIL][EMAIL="I%20jeszcze%20jeden."][/EMAIL]
Ravk Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dzięki za sprostowanie :). Luka znowu IV i doskonała. W Opolu także. Zaczynam sie przyzwyczajać ;)
piotrjan Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Śnieżna-Rakieta']Mam troche zdjęc z wystawy, jeżeli ktoś jest zainteresowany to moge wyslać na maila.[/quote] Jeśli można poprosić o psy w klasach młodzieży i pośredniej . Mam też trochę zdjęć więc mogę podesłać . [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
karlaaa Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ktory to pies poleciał za jajka?[/quote] z tego co się orientuje to: CONNOR Fortunatus - dyskw. przepraszam z góry jeśli sie pomyliłam, ale napewno czarno-biały psiak
Śnieżna-Rakieta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='piotrjan'] Mam też trochę zdjęć więc mogę podesłać . [/quote] Ja poproszę :multi:, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
karlaaa Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Suki klasa otwarta [IMG]http://www.pupile.com/pup/images/img_rila.55.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pupile.com/pup/images/img_rila.54.jpg[/IMG]
Asdf Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [COLOR=navy]Gratulacje dla zwycięzców!!![/COLOR] [COLOR=navy] Mnie najbardziej cieszy wygrana córeczki Shapa - Syberi, tym bardziej ,że tym zwycięstwem ukończyła Młodzieżowy Cha[COLOR=navy]mpionat[/COLOR] i równie mocno cieszy mnie wygrana Laredo, który rozpoczął na tej wystawie drogę do Mł.Championati [/COLOR] [B][COLOR=navy]JESZCZE RAZ GRATULACJE!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=navy][/COLOR][/B] [B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] [COLOR=navy]CONNOR Fortunatus - wyleciał za agresje w stosunku do sędziego[/COLOR]
Nitor-Nivalis Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Mnie sie tez podobalo choc bliska bylam tego by nie jechać, jakos tak sie ułożyło starsznie dnień przed wystawa ze odeszła od nas suczka :( Ale ciesze sie ze moglam sie troche od tego oderwac i ze udalo sie wywalczyć BIS PUPPY w duzej konkurencji. Akron II BIS Weteran
Monika R. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 . Mam też trochę zdjęć więc mogę podesłać . [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] piotrjan ja poprosze fotki
Malvina Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Jeśli można to ja też się usmiechne o foteczki :razz: chociaż suk z otwartej moze ktos uchwycił Lavię na lokacie bo mi baterie siadły a aparacie:angryy: Ogólnie pozytywnie, cieszę się ze zwycięstw Laredzia i Kazika:loveu: Gratulacje dla niestrudzonej i zmachanej Asi i właścicielek:multi: Ja byłam 3/13 dosk, chyba nie najgorzej bo nie chciałam się nastawiać na nic. Szkoda tylko, że ring nie w cieniu bo się troszkę ugotowałam w południe o hasiorach już nie wspomne ;) Ale ogólnie podobało mi się jak na każdej łódzkiej międzynarodówce:razz: Aha gratki dla wszystkich zwyciężców z Bisów szczególnie dla Arktogei:multi:
Monika R. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 mam pytanko co to za sunia na pierwszym zdjeciu ta siedząca ktorą bodajze wystawia A.Skowronek??
agacia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja rowniez prosze o fotki,miejsca mam duzo w skrzynce [email][email protected][/email] ;) Mnie sie wystawa podobala,chociaz dojazd byl koszmarny(pociag z 2 przesiadkami). Azja dostala dosk i byla 2 i zarazem ostatnia.I tak dobrze,bo myslalam,ze bedzie miala bdb.Moje suczysko jest poprostu za duze jak na dziesiejsze haszczaki;) Gratuluje wszystkim wygranym i potwierdzam,ze obydwa zdyskwalifikowane psiaki wylecialy za agresje wobec sedziego.
jolka11 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Gratulacje dla wszystkich wygranych :multi::multi::multi: Fotki powysyłam jutro ,bo strasznie podróż dała mi się we znaki
sh_maniak Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Przepraszam za niescisłosci w tych dyskwalifikacjach, ale taka informacje dostałam. :oops: Czas spać, jutro wystawa :evil_lol:
Izka.w Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Gratuluje wygranym:multi: i slicznie prosze o zdjecia:loveu: [email][email protected][/email]
Recommended Posts