Doda_ Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Och, jutro ?! To trzymam kciuki !!!!!!!!! I po egzaminie ( o której masz? ) napisz jak poszło :cool3: Dobrze, ze w Gdyni zdajesz. Tu śnieg spadł, ślisko jest...:shake: Mam nadzieję ze jutro u was pogoda będzie lepsza niż dziś... Quote
pinkmoon Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U nas śniegu nie ma, ale za to niektóre ulice zalane, poziom morza się podnosi, drzewa pozwalane na drogach, masakra. :shake: Quote
Doda_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 aha.. to juz dzis :lol: koniecznie napisz jak bedzie juz po :cool3: Quote
milcia17 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='pinkmoon']U nas śniegu nie ma, ale za to niektóre ulice zalane, poziom morza się podnosi, drzewa pozwalane na drogach, masakra. :shake:[/QUOTE] Tak, na Przymorzu drzewka juz nie stoją normalnie. tylko tak: ///| (tu są4 drzewka, ale widac jaka roznica) oochhh 3m kciuszki!!! :loveu: Quote
Doda_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 podniose watek! kto napisze cos o egzaminie, kursie??? a jaka wpadke mieliscie na kursie? :evil_lol: Quote
Doda_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 pinkmoon widze ze bylas dzis na dogo :mad: napisz o egzaminie, jak poszedl ??????????? :loveu: Quote
pinkmoon Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Spoko spoko, zdaję o 14, zaraz właśnie wychodzę. Trzymajcie kciuki bo ja zaczynam już się stresować :diabloti: Quote
Doda_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='pinkmoon']Spoko spoko, zdaję o 14, zaraz właśnie wychodzę. Trzymajcie kciuki bo ja zaczynam już się stresować :diabloti:[/quote] trzymamy, trzymamy... bardzo mocno... i czekamy na wieści po egzaminie:loveu: Quote
pinkmoon Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 no i lipa :p nie dość że oblałam, to tym razem jeszcze gorzej niż poprzednio, bo na placu :p A już tak sobie optymistycznie zakładałam, że skoro ostatnio na mieście dobrze mi szło i prawie zdałam, to tym razem będzie albo tak samo, albo lepiej :eviltong: jeszcze bardziej dobiła mnie rozmowa z dziewczyną z którą razem czekałyśmy, powiedziała że zdaje siódmy raz - pierwsze trzy egzaminy oblała na mieście, a potem każdy jeden już na placu. to dopiero masakra :shake: Quote
Martens Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nie brzmi zachęcająco :evil_lol: Ciekawe ile by mnie wyniosło posiadanie szofera? :hmmmm: Quote
Doda_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='pinkmoon']no i lipa :p nie dość że oblałam, to tym razem jeszcze gorzej niż poprzednio, bo na placu :p A już tak sobie optymistycznie zakładałam, że skoro ostatnio na mieście dobrze mi szło i prawie zdałam, to tym razem będzie albo tak samo, albo lepiej :eviltong: jeszcze bardziej dobiła mnie rozmowa z dziewczyną z którą razem czekałyśmy, powiedziała że zdaje siódmy raz - pierwsze trzy egzaminy oblała na mieście, a potem każdy jeden już na placu. to dopiero masakra :shake:[/quote] Jaka szkoda... a ta dziewczyna czy zdała? Znajomy zdał za 8 podejściem.. a znajoma mojej koleżanki w czerwcu zdawała za 17 razem nie wiem czy zdała. Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 podniosę :loveu: pinkmon - kiedy następny egzamin ? Quote
Rinuś Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ja już oblałam 3 razy...2 razy na wzniesieniu a raz wymusiłam pierwszeństwo innej L-ce...już pod koniec wrrr.... ;/I teraz muszę wykupić te dodatkowe 5 h jazdy na które nie mam pieniędzy i na dodatek minęły mi już testy...i muszę jeszcze raz zdawać...wrrr...nigdy nie zdam tego prawka. Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Rinuś']Ja już oblałam 3 razy...2 razy na wzniesieniu a raz wymusiłam pierwszeństwo innej L-ce...już pod koniec wrrr.... ;/I teraz muszę wykupić te dodatkowe 5 h jazdy na które nie mam pieniędzy i na dodatek minęły mi już testy...i muszę jeszcze raz zdawać...wrrr...nigdy nie zdam tego prawka.[/quote] Zdasz zdasz :loveu: Szkoda ze oblałas na wzniesieniu.. trzeba dalej pocwiczyc. Czy z tym ruszaniem na wzniesieniu probowałas drugi raz (na pierwszym i drugim egzaminie) ? Jak raz sie nie uda to kazdy moze drugi raz spróbować. Quote
Rinuś Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Doda_']Zdasz zdasz :loveu: Szkoda ze oblałas na wzniesieniu.. trzeba dalej pocwiczyc. Czy z tym ruszaniem na wzniesieniu probowałas drugi raz (na pierwszym i drugim egzaminie) ? Jak raz sie nie uda to kazdy moze drugi raz spróbować.[/quote] tak tak miałam dwie próby ;) ale za drugim razem wiedziałam, że nie zdam na wzniesieniu bo miałam zły dzień...jeszcze tegop samego dnia jeździłam L-ką i też mi nie szłó,a generalnie uważam się za dobrego kierowcę i jesden egzaminator też mi to powiedział:) Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Rinuś']tak tak miałam dwie próby ;) ale za drugim razem wiedziałam, że nie zdam na wzniesieniu bo miałam zły dzień...jeszcze tegop samego dnia jeździłam L-ką i też mi nie szłó,a generalnie uważam się za dobrego kierowcę i jesden egzaminator też mi to powiedział:)[/quote] to dobrze ze miałas 2 próby, bo moja kolezanka zapomniała wrzucić bieg na 1, na wzniesieniu i samochód pojechal do tylu:evil_lol: ale drugiej szansy nie dostała.. tylko raz i egzamin oblany.. dlatego się pytałam. Ale czemu masz problem z ruszaniem na wzniesieniu? Hmm, dodajesz gaz i czujesz jak samochód chce jechać, puszczasz hamulec reczny i pojedzie. Egzaminator poprosil zebym ruszyla na wzniesieniu, przejechała z 5 metrów i się zatrzymać, a ja pojechalam dalej i w lusterku egzaminator z tłumaczem j.migowego biegali :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oni tak biegali,chyba myśleli ze nie umiem zatrzymać sie...:crazyeye: Quote
Marteczka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja też się przyłącze, zostały mi 4 godziny kursu i zapisuję się na egzamin w przyszłym tygodniu :) Quote
Doda_ Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 marteczka - jak bedziesz znala termin egzaminu praktycznego to daj znac, bedziemy trzymac kciukasy :loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 a jakie wpadki (moga byc smieszne sytuacje) mieliście na kursie? :evil_lol: Quote
siekowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ten kurs to już tak dawno temu robiłam, że nie pamiętam wpadek. Wybrałam sobie okropną szkołę jazdy. :angryy: Podobno dobrze jest zjeść przed egzaminem czekoladowego batonika. :) Żeby zdać teorie wystarczy przerobić te 500 pytań. :lol: Quote
Doda_ Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ja kurs zaczęłam w kwietniu tego roku, skończylam hmm 2 czerwca. teorie zdałam bezblednie, kilka dni przed egzaminem od rana do noca siedzialam przed kompem, cwiczylam testy tak bardzo, ze umialam odpowiedziec na 500 pyt bezblednie.. i egzamin zdany bez bledow :lol: a teraz to chyba polowe pamietam :oops::oops::oops: Co do czekolady... przed teoria nic nie zjadlam, ale dzien przed egzaminem praktycznym... cala nutella :oops::oops::oops: tak sie stresowalam, nie umialam znalezc sobie miejsca.. a w dniu egzaminu - cud - zero stresu :evil_lol: co do smiesznych sytuacji to musialabym sobie przypomniec.. Quote
Doda_ Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Ja za dwa egzaminy (teoria i praktyka) placilam ponad 130 zl. To bylo w czerwcu, nie wiem jak jest teraz ale chyba ceny sie nie zmienily?? A jesli chodzi o koszt kursu... to jest roznie. Ja 1200 zl, zaplacilam osobno za badanie lekarskie 50 zl plus egzaminy 130 zl. I jeszcze dodatkowe jazdy 5h przed egzaminem (ok. 200 zl). Ale szkoly jazdy maja rozne ceny, moja kolezanka gdzies za Dabrowa Gornicza tez 1200 zl ale w tej cenie wliczone sa egzaminy i badanie lekarskie. A instruktor mi mowil, ze jeszcze w tym roku czy od przyszlego nie pamietam, koszty za kursy beda jeszcze wieksze, o kilka stowy. Quote
Recommended Posts