Lilmo Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Przystojniak ma na allegro 2 obserwatorów. Wielka szkoda, że się nie ujawniają i nie pytają o chłopaka :( Quote
mala_czarna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Szkoda, bo jest śliczny i przutulaśny. Uwielbia ludzi. Wiem, bo widziałam. Quote
Ewa Marta Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Puk puk.... Czy mogę wrzucić zdjęcia z naszej wizyty? Tu wita sie ze mną A tutaj spotkanie z 10-letnim chłopcem:-) Oczywiście z Dodą;-) Quote
Randa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ciotka Lilmo nie napisała, ale już zrobiła wyróżnione allegro dla Polusia - pikne. Quote
Lilmo Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Randa dziękuję za odnalezienie tematu, bo ja wczoraj miałam z tym problem :) Oto link do nowej, wyróżnionej aukcji dla Polo, która zasponsorowała Randa. Dziękujemy w imieniu Polo! :Rose: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=957929261 Quote
Randa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Lilmo, to Tobie dziękujemy! No Poluś pakuj walizy, buziaki dla Dody i zmykaj do jakiegoś dobrego człowieka. Quote
ronja Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 buziak dla Dody, a buziak dla ciotki ronji to nie? ;) Quote
Randa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 dla Ronji i pilęgniarki Bartka obowiązkowo , nawet po dwa!! Quote
ronja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dziś bawiłam się z Polusiem i zrobiłam mu zdjęcie - śnig jużprawie stopniał i zdjęcie wygląda jak te z początku Polusiowego pobytu u nas. i tak mi smutno się zrobiło, że Poluś tyle czasu czeka, że mieszka w kojcu, a nie na kanapie:( Quote
Evelin Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 To nic, Łatuś tez długo czekał...ale jak juz trafił,to nie zal było Go zostawić... Warto poczekać..Polo jest bezpieczny i to najważniejsze...Będziemy ogłaszać kudłaczka do skutku.. Quote
ronja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 był jeden telefon. pan chciał psa, gdy zapytałam o jakiego psa chodzi - "chyba Polo"... pan nie chciał Polusia, tylko psa do pilnowania obejścia... Quote
ronja Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 u Pola bez większych zmian - zmienia się tylko pogoda... Quote
Evelin Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Poszukamy Polusiowi bazarków ogłoszeniowych..I sama musze się zabrac do roboty (bo ja umiem prymitywne allegro i trochę na innych stronach tez umiem :) Zobaczysz Poluchna, odnajdziemy Twój dom.. Quote
Lilmo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ciotki przepraszam za moją nieobecność na dogo, a tym samym brak pomocy z mojej strony. Czy mam odnowić allegro dla Polo? Z resztą ogłoszeń chwilowo nie pomogę, gdyż mam całą masę psiaków do odnowienia i nie wiem za co najpierw się brać :( Część ogłoszeń dla Polo systematycznie odświeżam, na serwisach, które mailowo informują o wygaśnięciu ogłoszenia. Quote
Randa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Takiej kity jak nasz Polo ma to ze świecą szukać! Quote
ronja Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Polucha został dziś zapoznany bezpośrednio z niewidomym Jurysiem i Simonką - szalał z nimi tak samo jak z Dodą. Quote
Recommended Posts