Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziś bawiłam się z Polusiem i zrobiłam mu zdjęcie - śnig jużprawie stopniał i zdjęcie wygląda jak te z początku Polusiowego pobytu u nas. i tak mi smutno się zrobiło, że Poluś tyle czasu czeka, że mieszka w kojcu, a nie na kanapie:(

Posted

To nic, Łatuś tez długo czekał...ale jak juz trafił,to nie zal było Go zostawić...
Warto poczekać..Polo jest bezpieczny i to najważniejsze...Będziemy ogłaszać kudłaczka do skutku..

Posted

był jeden telefon. pan chciał psa, gdy zapytałam o jakiego psa chodzi - "chyba Polo"... pan nie chciał Polusia, tylko psa do pilnowania obejścia...

Posted

Poszukamy Polusiowi bazarków ogłoszeniowych..I sama musze się zabrac do roboty (bo ja umiem prymitywne allegro i trochę na innych stronach tez umiem :)
Zobaczysz Poluchna, odnajdziemy Twój dom..

Posted

Ciotki przepraszam za moją nieobecność na dogo, a tym samym brak pomocy z mojej strony. Czy mam odnowić allegro dla Polo? Z resztą ogłoszeń chwilowo nie pomogę, gdyż mam całą masę psiaków do odnowienia i nie wiem za co najpierw się brać :( Część ogłoszeń dla Polo systematycznie odświeżam, na serwisach, które mailowo informują o wygaśnięciu ogłoszenia.