Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja jakoś się boję, nie mogę się przyzwyczaić, że Pola nie ma. Bunia, z którą ostatnio mieszkał chyba tęskni - popiskuje, a nigdy wcześniej tego nie robiła. w każdym razie z podpisu jeszcze go nie zdejmuję;)

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
a ja jakoś się boję, nie mogę się przyzwyczaić, że Pola nie ma. Bunia, z którą ostatnio mieszkał chyba tęskni - popiskuje, a nigdy wcześniej tego nie robiła. w każdym razie z podpisu jeszcze go nie zdejmuję;)

cieszę się, że Polo ma już domek, tylko nasza Bunia teraz jedynaczka ma niefajnie. Szkoda, że "w pakieciku" do nowego domku nie pojechał duecik:)

Posted

Kago napisał(a):
cieszę się, że Polo ma już domek, tylko nasza Bunia teraz jedynaczka ma niefajnie. Szkoda, że "w pakieciku" do nowego domku nie pojechał duecik:)

zawsze jak patrzyłam na ich zdjęcia to tak po ciuchu sobie myślałam, że może trafi się domek do którego pójdą razem...:oops:

Posted

Dzwoniłam dziś do Polusia - wszystko jest w najlepszym porządku. W czwartek byli u weta (wiem to też od moich wetek, bo dziś bylam). Poluś śpi w domu wnuczki, czyli "na salonach". A dziś znajomy państwa znalazł przy drodze 5-miesięczną szczeniaczkę onkowatą i państwo mają już 3 psy, ku wielkiej uciesze Polusia, bo z nową sunią caly czas się bawi. Państwo kupili Polusiowi zabawki i podobno bawi się nimi ze szczeniaczką. Pan mi powiedział, że patrzenie na nich, na ich zabawy to wielka radość.
Poluś szczęsliwy, więc ja ze spokojnym sumieniem czekam w piątek na Diankę:)

Posted

jakie super wiadomości, Polek ma i ludzi, i psiaki do towarzystwa i wielkie terenisko do biegania- słowem znalazł swoje miejsce
By Ci Poluniu było jak najlepiej

Posted

nie mam siły dziś..jak tylko będzie miala ,to podeślę
ale zobacz co o Was napisałam na Guciowym wątku..a niedlugo i fotki zamieszczę

Skorzystałam z okazji zawiezienia Dianki do Ronji i pobrałam nauki w sprawie budowy kojca u najlepszej pielęgniarki świata () Bartka..sam zbudował kojce,nie trzeba żadnej podmurówki,jak sa sąsiedzi się przychrzanią, to w ostateczności kojec mozna przenieść ..2 facetów wystarczy..pofotografowałam szczegóły techniczne (za zgodą autora)..
Jest to o wiele tańsze i skuteczne rozwiązanie..pies sobie nie pokopie,bo ma deski na podlodze..
Bartek obiecał,ze powie co trzeba kupić,tylko musi znać wymiary kojca..
Pipi zobacz ,czy Ci się zmieści kojec o wymiarach 4x2metry...

• 1 month later...
Posted

Widziałam dziś Polusia ze swoją bandą dziewczyn. Szłam na piechotę na przystanek (koleżanka mnie kawalek podrzuciła) i mijałam dom Pola. Szczekali na mnie zawzięcie przez całą dlugość ogrodzenia. Poluś mnie nie poznal. Cichł na chwilę, jakby się zastanawiał, gdy do niego mówilam, ale za chwilę zaczynał na mnie ujadać:)
Wyglądal porządnie, nawet adresowkę miał przy obrożce:)