ronja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a ja jakoś się boję, nie mogę się przyzwyczaić, że Pola nie ma. Bunia, z którą ostatnio mieszkał chyba tęskni - popiskuje, a nigdy wcześniej tego nie robiła. w każdym razie z podpisu jeszcze go nie zdejmuję;) Quote
Randa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 musi być ruch w interesie:evil_lol:Trzymam kciuki za Polusia Quote
agaciaaa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Przepraszam za offa, ale pomoc pilnie potrzebna. Zapraszam wszystkich na wątek dwóch "drobinek" i bardzo proszę o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/189175-Dwie-8-tygodniowe-drobinki-szukaj%C4%85-DT-na-cito! Quote
Kago Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ronja napisał(a):a ja jakoś się boję, nie mogę się przyzwyczaić, że Pola nie ma. Bunia, z którą ostatnio mieszkał chyba tęskni - popiskuje, a nigdy wcześniej tego nie robiła. w każdym razie z podpisu jeszcze go nie zdejmuję;) cieszę się, że Polo ma już domek, tylko nasza Bunia teraz jedynaczka ma niefajnie. Szkoda, że "w pakieciku" do nowego domku nie pojechał duecik:) Quote
alekso Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kago napisał(a):cieszę się, że Polo ma już domek, tylko nasza Bunia teraz jedynaczka ma niefajnie. Szkoda, że "w pakieciku" do nowego domku nie pojechał duecik:) zawsze jak patrzyłam na ich zdjęcia to tak po ciuchu sobie myślałam, że może trafi się domek do którego pójdą razem...:oops: Quote
ronja Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dzwoniłam dziś do Polusia - wszystko jest w najlepszym porządku. W czwartek byli u weta (wiem to też od moich wetek, bo dziś bylam). Poluś śpi w domu wnuczki, czyli "na salonach". A dziś znajomy państwa znalazł przy drodze 5-miesięczną szczeniaczkę onkowatą i państwo mają już 3 psy, ku wielkiej uciesze Polusia, bo z nową sunią caly czas się bawi. Państwo kupili Polusiowi zabawki i podobno bawi się nimi ze szczeniaczką. Pan mi powiedział, że patrzenie na nich, na ich zabawy to wielka radość. Poluś szczęsliwy, więc ja ze spokojnym sumieniem czekam w piątek na Diankę:) Quote
Randa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 jakie super wiadomości, Polek ma i ludzi, i psiaki do towarzystwa i wielkie terenisko do biegania- słowem znalazł swoje miejsce By Ci Poluniu było jak najlepiej Quote
Evelin Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 też się cieszę :) Długo czekal,ale ma wymarzony dom.. Zwolnił miejsce Diance :) Quote
Evelin Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 nie mam siły dziś..jak tylko będzie miala ,to podeślę ale zobacz co o Was napisałam na Guciowym wątku..a niedlugo i fotki zamieszczę Skorzystałam z okazji zawiezienia Dianki do Ronji i pobrałam nauki w sprawie budowy kojca u najlepszej pielęgniarki świata () Bartka..sam zbudował kojce,nie trzeba żadnej podmurówki,jak sa sąsiedzi się przychrzanią, to w ostateczności kojec mozna przenieść ..2 facetów wystarczy..pofotografowałam szczegóły techniczne (za zgodą autora).. Jest to o wiele tańsze i skuteczne rozwiązanie..pies sobie nie pokopie,bo ma deski na podlodze.. Bartek obiecał,ze powie co trzeba kupić,tylko musi znać wymiary kojca.. Pipi zobacz ,czy Ci się zmieści kojec o wymiarach 4x2metry... Quote
Evelin Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Owszem,wychwalam,ale ...nie bez powodu, bo myslę,że zbudujemy kojec taniej i szybciej.... co wszystkim będzie na rękę...:) Quote
ronja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Bartek dziś widzał Polusia jak bawił się z suczką onkowatą:) czyli jest w swoim żywiole Quote
Evelin Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Poluś, warto było poczekać...Bardzo się cieszę Quote
ronja Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Widziałam dziś Polusia ze swoją bandą dziewczyn. Szłam na piechotę na przystanek (koleżanka mnie kawalek podrzuciła) i mijałam dom Pola. Szczekali na mnie zawzięcie przez całą dlugość ogrodzenia. Poluś mnie nie poznal. Cichł na chwilę, jakby się zastanawiał, gdy do niego mówilam, ale za chwilę zaczynał na mnie ujadać:) Wyglądal porządnie, nawet adresowkę miał przy obrożce:) Quote
Randa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 A to wstrętna niewdzięczna bestia:evil_lol: Quote
Evelin Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Ronja,bo on wrzeszczał na Ciebie za to,ze go oddałaś :) Ale ma dwie dziewuchy do towarzystwa, lata,macha piekna kita i jest ok :) Quote
ronja Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 głupia bylam, mogłam zdjęcie zrobić:) Poluś i jego dziewczyny robią wrażenie przy płocie. Ręki wsadzać nie ryzykowałam;) Quote
Recommended Posts