Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

super, oby przyniosły domek Polusiowi.
on tak prosił wczoraj, jak były w ogródku Simbik z Jurysiem, pyszczek przez kraty wystawiał, że na próbę go wypuściłam (wcześniej bezpośrednio nie miał okazji bawić się z Jurylkiem i Simonką i trochę się obawiałam, czy będzie zgoda). Poluś jest niesamowicie zabawowy i przyjacielski. Fajnie, jakby trafił do domu z innym psem.

• 3 weeks later...
Posted

Narzeczona Polusia wczoraj pojechała do nowego domu. Musiał się chłopak pocieszyć;)
od kilku dni Polo mieszka w domu - początkowo trochę podsikiwał ściany, ale teraz jest ok. Jest bardzo grzeczny.
z Bunią

z Mają

razem:)

Posted

Tak, Doda pojechała wczoraj. Więc Poluś ma teraz Buńkę i Maję - bardziej szaleje z Mają, bo Bunia woli się w tym czasie do mnie poprzytulać.

• 2 weeks later...
Posted

To po raz kolejny zabieramy się za Polo

allegro Poluchy

Randa zamówiła na bazarku ogłoszenia na 80 portalach.Dzis wysłałam do Bounty tekst i zdjęcia,wiec pewnie niedługo beda

Pozdrowienia dla stadka

Ronja,w tv był ogłoszony alarm dla waszego powiatu,nie zalewa Was?

Posted

Polo koszmarnie linieje. Strasznie ciężko go wyczesać. Na pierwszym zdjęciu resztki wyczesanej sierści Pola (wyzbierałam kilka garści, reszta uleciała), a Polo i tak wygląda, jakby nigdy w życiu szczotki nie widział.

Posted

nie wiem,czego chcesz od Polusia, mi się bardzo chłopak podoba i wygląda pieknie..jest radosny i wesoły, oczy jego mówia,że widział szczotkę :)

• 3 weeks later...
Posted

Poluś dostał pakiet około 30 ogłoszeń - dziękujemy (przy aktywacji ogłoszeń, jedno niestety mi się skasowało, kliknęłam nie w ten link co trzeba)
u samego Polusia bez większych zmian, wścieka się z Bunią, pogryźli swoje posłania, więc śpią na kocykach, które ciągle zmieniają miejsce;)
nakręcają się tak, że wszystkie plastikowe miski nie miały szans... mają teraz metalowe:)

Posted

My ciągle czekamy na pakiet 80 ogloszeń od BoUnty.Obiecała zrobic jeszcze w tym tygodniu.Zobaczymy,ale powoli poklady cierpliwości zaczynaja sie wyczerpywać...
Ronja a skąd te ogłoszenia?