Randa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 I z Jurysiem chyba. Zamówiłam parę ogłoszeń dla Polo na bazarku. Quote
ronja Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 super, oby przyniosły domek Polusiowi. on tak prosił wczoraj, jak były w ogródku Simbik z Jurysiem, pyszczek przez kraty wystawiał, że na próbę go wypuściłam (wcześniej bezpośrednio nie miał okazji bawić się z Jurylkiem i Simonką i trochę się obawiałam, czy będzie zgoda). Poluś jest niesamowicie zabawowy i przyjacielski. Fajnie, jakby trafił do domu z innym psem. Quote
ronja Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Polutek zgodny ze wszystkimi - tym razem z Mają Quote
ronja Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Poluś, zawsze uśmiechnięty niezmordowany z Mają, tylko kurz za nimi się unosił Quote
ronja Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Narzeczona Polusia wczoraj pojechała do nowego domu. Musiał się chłopak pocieszyć;) od kilku dni Polo mieszka w domu - początkowo trochę podsikiwał ściany, ale teraz jest ok. Jest bardzo grzeczny. z Bunią z Mają razem:) Quote
ronja Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Tak, Doda pojechała wczoraj. Więc Poluś ma teraz Buńkę i Maję - bardziej szaleje z Mają, bo Bunia woli się w tym czasie do mnie poprzytulać. Quote
Evelin Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Jaki On sliczny,nie do uwierzenia,ze jeszcze nikt sie po niego nie zgłosił... Quote
ronja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 no własnie - jest sliczny, kochany, łagodny do wszystkich ludzi i zwierząt - idealny dla każdego Quote
Evelin Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 To po raz kolejny zabieramy się za Polo allegro Poluchy Randa zamówiła na bazarku ogłoszenia na 80 portalach.Dzis wysłałam do Bounty tekst i zdjęcia,wiec pewnie niedługo beda Pozdrowienia dla stadka Ronja,w tv był ogłoszony alarm dla waszego powiatu,nie zalewa Was? Quote
ronja Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 trzymam kciuki za domek dla Poluchy u nas spokojnie. w pobliżu tylko rowy melioracyjne... Quote
ronja Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Polo koszmarnie linieje. Strasznie ciężko go wyczesać. Na pierwszym zdjęciu resztki wyczesanej sierści Pola (wyzbierałam kilka garści, reszta uleciała), a Polo i tak wygląda, jakby nigdy w życiu szczotki nie widział. Quote
Evelin Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 nie wiem,czego chcesz od Polusia, mi się bardzo chłopak podoba i wygląda pieknie..jest radosny i wesoły, oczy jego mówia,że widział szczotkę :) Quote
ronja Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Poluś dostał pakiet około 30 ogłoszeń - dziękujemy (przy aktywacji ogłoszeń, jedno niestety mi się skasowało, kliknęłam nie w ten link co trzeba) u samego Polusia bez większych zmian, wścieka się z Bunią, pogryźli swoje posłania, więc śpią na kocykach, które ciągle zmieniają miejsce;) nakręcają się tak, że wszystkie plastikowe miski nie miały szans... mają teraz metalowe:) Quote
Evelin Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 My ciągle czekamy na pakiet 80 ogloszeń od BoUnty.Obiecała zrobic jeszcze w tym tygodniu.Zobaczymy,ale powoli poklady cierpliwości zaczynaja sie wyczerpywać... Ronja a skąd te ogłoszenia? Quote
ronja Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kto je zrobił - nie wiem "Polo - poda łapkę za przytulną chatkę!" na różnych portalach Quote
Evelin Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 hmmm, dobrze,że są.. zajrzyj na watek Simonki,tam jest niespodzianka :) Quote
Recommended Posts