Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, że podoba Wam się aukcja :) Evelin, gdybyś miała jakiekolwiek pytania dotyczące robienia aukcji to służę pomocą :) Co prawda sama nie jestem w tym zbyt dobra, bo dopiero od niedawna zaczęłam się tym zajmować, ale na tyle ile będę potrafiła to pomogę :)

Jeżeli chodzi o aukcję to Polo ma jednego obserwatora tylko nie wiem czy to przypadkiem nie ciotka Randa tak jak było to u Teda :D

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lilmo napisał(a):
Evelin, gdybyś miała jakiekolwiek pytania dotyczące robienia aukcji to służę pomocą :) Co prawda sama nie jestem w tym zbyt dobra, bo dopiero od niedawna zaczęłam się tym zajmować, ale na tyle ile będę potrafiła to pomogę :)

Lilmo co do pierwszego zdania,to trzymam za słowo i napiszę...co do drugiego zdania- echhh nie wpedzaj mnie w kompleksy...Bo ja tez bym chciała takie super allegro robić...
Poluś to fajny pies,w końcu znajdzie swojego amatora,poczekamy...można spokojnie czekać, bo wiadomo,że u Ronji jest Mu dobrze...

Posted

Poluś zakochał się w Dodzie. Jak chodzą razem na spacery do lasu, nawet się nie załatwiają - nie mają czasu, bo cały czas chcą się bawić. W ogródku razem caly czas się ganiają, podgryzają - też nie mają czasu na siku. Gdy wypuszczamy ich osobno, jest lament tego zamkniętego. Siku i kupę robi każdy w swoim kojcu potem:mad:

Posted

Łajzy jedne....No świetnie, uczucie musi byc płomienne,bo tak zimno jest (u nas - 20stopni), a im gorąco...tak gorąco,że nawet kooopy nia mają czasu zrobić..To juz przesada...Aż strach pomysleć co bedzie,ja przyjdzie wiosna :)...Może do tego czasu im przejdzie...

Posted

u Poluchy wszystko dobrze, biega jak szalony z Dodą.
jest chyba morsem, bo w ciągu dnia większość czasu spędza w śniegu - albo tarza się z Dodą, albo leży przed budą i odpoczywa

Posted

Poluś lata;)

oni tak się kotłują non stop
jak wypuszczam Dodę samą, leci pod kojec Pola i czeka grzecznie na niego. sama nie chce, Polo sam też nie chce

Posted

Ale fajowo, parka cudna. Chyba się dobrali na zasadzie uzupełnienia: Polo ma kitę a Doda nie(co za debilizm z tym obcinaniem ogonów).Ale byłoby fajnie, zeby ktoś wziął ich razem.Najedzone psiaki lubią zimę i śnieg.

Posted

Zdjęcia REWELACJA! Dzisiaj skończyło się allegro, które robiłam dla Polka, było ponad 1200 wyświetleń, aż dziwne, że żadnego zainteresowania nie było :( Tak sobie myślę, że może warto byłoby kolejną aukcję zrobić dla Polo i Dody razem? Z tytułem "Zakochana psia para prosi o dom" ? :) Tylko niestety mogłabym się tym zająć najwcześniej w weekend, bo chwilowo jestem odcięta od internetu, jedynie w pracy korzystam.