Lilmo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Bardzo się cieszę, że podoba Wam się aukcja :) Evelin, gdybyś miała jakiekolwiek pytania dotyczące robienia aukcji to służę pomocą :) Co prawda sama nie jestem w tym zbyt dobra, bo dopiero od niedawna zaczęłam się tym zajmować, ale na tyle ile będę potrafiła to pomogę :) Jeżeli chodzi o aukcję to Polo ma jednego obserwatora tylko nie wiem czy to przypadkiem nie ciotka Randa tak jak było to u Teda :D Quote
Randa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To nie ja tym razem, może ktoś do sensu się trafi Quote
Evelin Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Lilmo napisał(a): Evelin, gdybyś miała jakiekolwiek pytania dotyczące robienia aukcji to służę pomocą :) Co prawda sama nie jestem w tym zbyt dobra, bo dopiero od niedawna zaczęłam się tym zajmować, ale na tyle ile będę potrafiła to pomogę :) Lilmo co do pierwszego zdania,to trzymam za słowo i napiszę...co do drugiego zdania- echhh nie wpedzaj mnie w kompleksy...Bo ja tez bym chciała takie super allegro robić... Poluś to fajny pies,w końcu znajdzie swojego amatora,poczekamy...można spokojnie czekać, bo wiadomo,że u Ronji jest Mu dobrze... Quote
ronja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Poluś zakochał się w Dodzie. Jak chodzą razem na spacery do lasu, nawet się nie załatwiają - nie mają czasu, bo cały czas chcą się bawić. W ogródku razem caly czas się ganiają, podgryzają - też nie mają czasu na siku. Gdy wypuszczamy ich osobno, jest lament tego zamkniętego. Siku i kupę robi każdy w swoim kojcu potem:mad: Quote
Randa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No to niezła komedia, były już ich zdjęcia razem? Quote
Randa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ach to ta piękność, Doda-Elektroda. Polo jak widać ma gust. Quote
Lilmo Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To zdjęcie jest niesamowite! W spojrzeniu Polcia widać wielką miłość do Dody! :) Quote
Evelin Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Łajzy jedne....No świetnie, uczucie musi byc płomienne,bo tak zimno jest (u nas - 20stopni), a im gorąco...tak gorąco,że nawet kooopy nia mają czasu zrobić..To juz przesada...Aż strach pomysleć co bedzie,ja przyjdzie wiosna :)...Może do tego czasu im przejdzie... Quote
ronja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 dobrze, że oboje ciachnięci;) aż żal ich będzie rozdzielać Quote
ronja Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 u Poluchy wszystko dobrze, biega jak szalony z Dodą. jest chyba morsem, bo w ciągu dnia większość czasu spędza w śniegu - albo tarza się z Dodą, albo leży przed budą i odpoczywa Quote
Lilmo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Na allegro ma drugiego obserwatora... szkoda tylko, że na obserwowaniu póki co się kończy :( Quote
ronja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Poluś lata;) oni tak się kotłują non stop jak wypuszczam Dodę samą, leci pod kojec Pola i czeka grzecznie na niego. sama nie chce, Polo sam też nie chce Quote
ronja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ............................... Poluś sam Quote
Randa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ale fajowo, parka cudna. Chyba się dobrali na zasadzie uzupełnienia: Polo ma kitę a Doda nie(co za debilizm z tym obcinaniem ogonów).Ale byłoby fajnie, zeby ktoś wziął ich razem.Najedzone psiaki lubią zimę i śnieg. Quote
Lilmo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zdjęcia REWELACJA! Dzisiaj skończyło się allegro, które robiłam dla Polka, było ponad 1200 wyświetleń, aż dziwne, że żadnego zainteresowania nie było :( Tak sobie myślę, że może warto byłoby kolejną aukcję zrobić dla Polo i Dody razem? Z tytułem "Zakochana psia para prosi o dom" ? :) Tylko niestety mogłabym się tym zająć najwcześniej w weekend, bo chwilowo jestem odcięta od internetu, jedynie w pracy korzystam. Quote
ronja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 można spróbować szukać im domu razem, ale chyba to znacznie trudniejsze... Quote
ronja Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Doda mnie przewróciła, a Poluś wyjadał ciasteczka... Quote
Randa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ale im dobrze! a może spróbować ogłosić ich razem, nie idą pojedynczo, to może razem sie uda Quote
Recommended Posts