Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mieszkali przez chwilę razem, ale cały czas się kotłowali-nie wiem czy to zdrowo tak się kotłować cały dzień. mieszkając osobno,mają choć trochę przerwy;)

Posted

z Polusiem dziś w lesie spotkaliśmy sarenkę - Poluś był bardzo zainteresowany i chciał popędzić równie szybko jak ona, zapomniał tylko, że ja byłam uczepiona po drugiej stronie sznurka...

Posted

Ronja,chyba Polusiowi przeszkadzałaś..kto to widział uczepiać się na sznurku i przeszkadzać w biegu..no wiesz..
Zdjęcia jak zwykle super..a najbardziej podoba mi sie działanie zespołowe- jedno przewraca,drugie wyjada :)

Posted

To nic,że telefon milczy..U Łatusia też długo miczał..ale w końcu się odezwał :)
Ronja,dzieki za pomoc Guciowi :) :) :)
Czy kalendarz doszedł?
Wytarmoś Polucha w moim imieniu..Mam teraz ciężki okres w pracy,okropny katar To dno nie choroba,bo wymęcz,wymęczy i współczucia się od nikogo nie mozna współczucia doczekać,bo...to tylko katar :)
Ale to nic,może w końcu zima trochę odpuści to i ruch w interesie się zacznie..

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki przepraszam, że tak rzadko zaglądam do Polcia, ale troszkę mi się w życiu pozmieniało i tak się poskładało, że mój dostęp do internetu jest bardzo utrudniony.

Czy mam ponownie wystawić allegro dla Polo ? Od siebie mogę jednie wystawić zwykłą aukcję, ale gdyby ktoś chciał zasponsorować wyróżnienie to mogę także taką zrobić.

Posted

Super! Bardzo, bardzo dziękuję! W takim razie ja zaraz ponownie wystawię aukcję i wstawię link. Aktualnie jestem w pracy, więc dopiero jutro rano na spokojnie wyślę dane do przelewu :)

Posted

Dodzia jest:)
ale na spacer z Tosią wolałam wziąć jakiegoś chlopaka. zresztą Poluś był średnio zainteresowany Tosią, a ona na koniec naburczala na niego. z Dodą to co innego:)

Posted

Poluś został sam i dzielnie nas strzeże:)
(dziś nad ranem obudziło nas szczekanie Pola, nasze psy też dołączyły, Bartek wyszedl przed dom zobaczyć co się dzieje, a tu 5 dzików wielkości Simbi łaziło pod naszym ogrodzeniem)
Poluś z Dodą spotykają się nadal, latają razem po ogródku i na spacery znowu chodzą razem.
a Simbi ma za to lokatora - niewidomego Jurysia -super się dogadują, każdy śpi na swoim posłanku, Simbi całuje Jurysia po pyszczku, a on ją zaprasza do zabawy