Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że z bazarku uzbieram 100zł.
Czy to będzie na bramkę czy na coś innego nie ma znaczenia.
Od siebie wpłacę 50 zł. Prosze o dane do przelewu.
Metrową siatkę pies pokona bez problemu i tutaj rola właścicieli posesji, żeby zniechęcali psa do skakania gdyby chciał. To kwestia wyuczenia. U mnie sheltie nie forsują 40 cm płotków i nie depczą kwiatków.

P.S. Przelew ode mnie poszedł :)

Posted

Spodziewam się :
ketunia - 100zł
Dogo07 - 50zł
terra - 150zł
moja przyjaciółka - 300zł

Potrzeba 710 zł [chyba, że bramka z garażu będzie dobra]

Posted

przeczytałem watek,musi byc gruba siatka i zmierzyłem,metr za mało jest,musi byc wyzsza.

a czytałem ze on jest tam dokarmiany,czyli na działce by mieszkał sam,tak?

te zdjecie jak podaje łapke jest swietne

Posted

Majku, ta pani go karmi codziennie od czerwca i będzie go karmić. Azor przy próbie łapania reaguje agresją, na otwartej przestrzeni obszczekuje wszystkich i łapie ostrzegawczo zębami. Kocha tylko tą panią i jej sąsiadkę. Nie mam innego pomysłu na pomoc temu psu. Tylko ogrodzenie i buda. Nikt gryzącego, starszego psa nie weźmie. W hotelu, zamknięty zwariuje, nikogo nie wpuści do boksu, w azylu uśpiliby go. W piątek jestem umówiona z panią w obecności mojej znajomej, która przywiezie bramkę i przekażemy jej pieniądze. Jutro zrobię pierwsze rozliczenie.

Posted

Dostałam:
ketunia - 100zł
terra - 50zł
Dogo07 -50zł
znajoma - 200zł
dorota1 - 30zł
terra - 84zł

Zapłaciłam:
550zł dałam pani karmiącej Azorka za pokwitowaniem. Mąż pani zrobi zakupy i przekaże faktury do rozliczenia. Wtedy dostanie pozostałą kwotę.

Posted

Na konto tamb, na bramkę do ogrodzenia dla Azorka, przelałam z bazarku [B][COLOR=Red]84 zł[/COLOR].[/B] na która to kwotę złożyły się wpłaty od:

[COLOR=Red][B]Iv_, [/B][COLOR=Black]22,30 zł.[/COLOR][B]
Ania&Rudy,[/B][/COLOR] 9,30 zł.
[COLOR=Red][B]Gosiapk, [/B][/COLOR]14,30 zł.
[B][COLOR=Red]Pliszka, [/COLOR][/B]12 zł.[B]
[COLOR=Red]lilo, [/COLOR][/B][COLOR=Black]10,40 zł.[/COLOR][B][COLOR=Red]
eski,[/COLOR][/B] 15,40 zł.
==========
razem: [COLOR=Red][B]83,70 zł.[/B][/COLOR]
[SIZE=3][I][B]
[COLOR=Blue]Serdecznie dziękuję za udział w bazarku i pomoc Azorkowi[/COLOR][/B][/I][/SIZE] :loveu:

Posted

Bardzo dziękuję. :loveu:Do pani od Azorka jeszcze nie dzwoniłam. Dzisiaj napiszę maila z zapytaniem, jaki postęp w kierunku ogrodzenia.

Mam odpowiedź:

> Witam!
>Po wielu staraniach,udało się zamówić siatkę o wymiarach i długości jakie mnie interesują - dopiero w Zielonkach.Siatka będzie we wtorek 19.11.2009r. Myślę,że pogoda jeszcze dopisze i ogrodzenie będzie wykonane.Pozdrawiam serdecznie

Posted

To super, że psiaczek ma gdzie mieszkać.
Dzisiaj w nocy jakaś wichura chyba była. Obudziłam sie i tak sobie nawet myslałam jak te wszytskie biedne bezdomne psiaki w taka pogode sobie daja rade, jak nie maja sie gdzie wtulic, ogrzac, pewnie pod byle krzakiem sie chowają :(.

Posted

Jej, a ja nic nie słyszałam w nocy a w zasadzie śpię bardzo czujnie. Może to w tamtych rejonach małopolski mocniej wiało.
Dobrze, że Azorek już ma budę, a temperatura sprzyja pracom nad ogrodzeniem.

• 2 weeks later...
Posted

Edytowałam post z rozliczeniem na stronie nr.9. Wczoraj widziałam się z panią od Azorka i dopłaciłam 150zł. Pani uczy Azorka chodzić na smyczy, jest wszystko przygotowane do założenia siatki.