terra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mam nadzieję, że z bazarku uzbieram 100zł. Czy to będzie na bramkę czy na coś innego nie ma znaczenia. Od siebie wpłacę 50 zł. Prosze o dane do przelewu. Metrową siatkę pies pokona bez problemu i tutaj rola właścicieli posesji, żeby zniechęcali psa do skakania gdyby chciał. To kwestia wyuczenia. U mnie sheltie nie forsują 40 cm płotków i nie depczą kwiatków. P.S. Przelew ode mnie poszedł :) Quote
dorota1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To ile jeszcze brakuje, bo ja już się pogubiłam? Quote
tamb Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Spodziewam się : ketunia - 100zł Dogo07 - 50zł terra - 150zł moja przyjaciółka - 300zł ____________________ 600zł Potrzeba 710 zł [chyba, że bramka z garażu będzie dobra] Quote
dorota1 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Na ten moment mogę dołożyć tylko 30zł :oops: Poproszę o nr konta na pw. Quote
majku33krakow Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 teraz chcecie robic ogrodzenie? w zimie sie nie robi ogrodzenia,chyba ze słupki juz są i tylko siatke zamocowac trzeba. Quote
terra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Mam nadzieję, że jeszcze będzie w miarę ciepło, żeby można było sfinalizować robotę. Quote
majku33krakow Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='terra']Mam nadzieję, że jeszcze będzie w miarę ciepło, żeby można było sfinalizować robotę.[/QU a czego tam brakuje slupkow i siatki ,czy samej siatki? Quote
wellington Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Gorny rabek siatki moznaby ew. drutem kolczastym owinac zeby Azorka zniechecic - zeby tylko sobie brzucha nie pokaleczyl gdyby mial zamiar skoczyc , no nie wiem sama.... Quote
majku33krakow Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 przeczytałem watek,musi byc gruba siatka i zmierzyłem,metr za mało jest,musi byc wyzsza. a czytałem ze on jest tam dokarmiany,czyli na działce by mieszkał sam,tak? te zdjecie jak podaje łapke jest swietne Quote
tamb Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Majku, ta pani go karmi codziennie od czerwca i będzie go karmić. Azor przy próbie łapania reaguje agresją, na otwartej przestrzeni obszczekuje wszystkich i łapie ostrzegawczo zębami. Kocha tylko tą panią i jej sąsiadkę. Nie mam innego pomysłu na pomoc temu psu. Tylko ogrodzenie i buda. Nikt gryzącego, starszego psa nie weźmie. W hotelu, zamknięty zwariuje, nikogo nie wpuści do boksu, w azylu uśpiliby go. W piątek jestem umówiona z panią w obecności mojej znajomej, która przywiezie bramkę i przekażemy jej pieniądze. Jutro zrobię pierwsze rozliczenie. Quote
tamb Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dostałam: ketunia - 100zł terra - 50zł Dogo07 -50zł znajoma - 200zł dorota1 - 30zł terra - 84zł ______________ 514zł Zapłaciłam: 550zł dałam pani karmiącej Azorka za pokwitowaniem. Mąż pani zrobi zakupy i przekaże faktury do rozliczenia. Wtedy dostanie pozostałą kwotę. Quote
terra Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ruszą prace przy ogrodzeniu? A może już ruszyły. Quote
tamb Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Czekam teraz na jakąś wiadomość. Pewnie od poniedziałku zaczną. Quote
terra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Na konto tamb, na bramkę do ogrodzenia dla Azorka, przelałam z bazarku [B][COLOR=Red]84 zł[/COLOR].[/B] na która to kwotę złożyły się wpłaty od: [COLOR=Red][B]Iv_, [/B][COLOR=Black]22,30 zł.[/COLOR][B] Ania&Rudy,[/B][/COLOR] 9,30 zł. [COLOR=Red][B]Gosiapk, [/B][/COLOR]14,30 zł. [B][COLOR=Red]Pliszka, [/COLOR][/B]12 zł.[B] [COLOR=Red]lilo, [/COLOR][/B][COLOR=Black]10,40 zł.[/COLOR][B][COLOR=Red] eski,[/COLOR][/B] 15,40 zł. ========== razem: [COLOR=Red][B]83,70 zł.[/B][/COLOR] [SIZE=3][I][B] [COLOR=Blue]Serdecznie dziękuję za udział w bazarku i pomoc Azorkowi[/COLOR][/B][/I][/SIZE] :loveu: Quote
tamb Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Bardzo dziękuję. :loveu:Do pani od Azorka jeszcze nie dzwoniłam. Dzisiaj napiszę maila z zapytaniem, jaki postęp w kierunku ogrodzenia. Mam odpowiedź: > Witam! >Po wielu staraniach,udało się zamówić siatkę o wymiarach i długości jakie mnie interesują - dopiero w Zielonkach.Siatka będzie we wtorek 19.11.2009r. Myślę,że pogoda jeszcze dopisze i ogrodzenie będzie wykonane.Pozdrawiam serdecznie Quote
Onaa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 To super, że psiaczek ma gdzie mieszkać. Dzisiaj w nocy jakaś wichura chyba była. Obudziłam sie i tak sobie nawet myslałam jak te wszytskie biedne bezdomne psiaki w taka pogode sobie daja rade, jak nie maja sie gdzie wtulic, ogrzac, pewnie pod byle krzakiem sie chowają :(. Quote
terra Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Jej, a ja nic nie słyszałam w nocy a w zasadzie śpię bardzo czujnie. Może to w tamtych rejonach małopolski mocniej wiało. Dobrze, że Azorek już ma budę, a temperatura sprzyja pracom nad ogrodzeniem. Quote
tamb Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Prace zaczną się od soboty. Jestem z panią w kontakcie. Quote
terra Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To dobrze, byleby zdążyli przed zmianą pogody. Quote
tamb Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Edytowałam post z rozliczeniem na stronie nr.9. Wczoraj widziałam się z panią od Azorka i dopłaciłam 150zł. Pani uczy Azorka chodzić na smyczy, jest wszystko przygotowane do założenia siatki. Quote
terra Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 To z Azorka będzie pociecha i towarzysz dla Państwa.:lol: Quote
Recommended Posts