Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krówek wraca z "domu stałego" - niestety państwo widać wyobrażali sobie,że mały piesek w domu będzie bezproblemowy. A tu tymczasem nasika,wymaga zainteresowania... Co tu pisać zresztą.W każdym razie zwracają go i już.
Dziewczynka jest w dt i prawdopodobnie także tam znajdzie się Krówek. Jest to dom płatny.
Pozostałe trzy maluchy (chłopaki) nadal siedzą na wsi, w tym budynku gospodarczym bez drzwi (trzy ściany i dach) i pewnie marzną.
Jest szansa na to aby i one zamieszkały w pewnym dt pod Warszawą ale na to potrzebne są pieniądze,których niestety już więcej nie możemy wysupłać tutaj na miejscu. Rozmowy z Panem od tego dt trwają i mam nadzieję,że będziemy wkrótce znać kwotę za jaką mogłyby tam maluchy zamieszkać.

Wszystkie są odrobaczone i zaszczepione przeciwko wirusówkom.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze dopiszę,że są ogłaszane w lokalnej prasie oraz w sklepach zoologicznych i przych.weterynaryjnych.
Czasem odezwie się ktoś z tych ogłoszeń, ale najczęściej nie są to odpowiedni ludzie.

Posted

Martwię się o małego ,jest niechciany i nawet nie wiem czy jest z nimi w domu :shake:,Bo już im nie wierzę ...

Dopiero w niedzielę pojedzie na tymczas ,to jeszcze jeden długi dzień ....

Posted

[quote name='funia']a teraz niespodzianka .Dzieki Allegro Krówek zanalazł wspaniałych właścicieli ,niedaleko od Zamościa .Domek 100%

Ale można ludziom wierzyć .....

Posted

Fizia jedyne co to mogę porozsyłać informacje po znajomych. Jakbym do domu przyniosła 3 psa... rodzice chyba, by mnie razem z całą trójką z domu wyrzucili. Jeszcze tylko niecały rok i będę na swoim :multi:

Ps. i jak będę na swoim już zapowiedziałam narzeczonemu, że będziemy mieć psiaki na DT :)

Posted

Biedne małe jak tak siedze i czytam to teraz plaga maluchów.Nawet nie wiem co pisac. Dziewczyny ja moge jedynie zaproponowac na krótki czas DT ale musialby byc kenel bo moja sunia jest Rudym Diabłem .
Ale jesli chodzi o weta to nie stac mnie tone w długach.Karma dla malych tez by sie przydała.

Posted

[quote name='Saticzarownica']Biedne małe jak tak siedze i czytam to teraz plaga maluchów.Nawet nie wiem co pisac. Dziewczyny ja moge jedynie zaproponowac na krótki czas DT ale musialby byc kenel bo moja sunia jest Rudym Diabłem .
Ale jesli chodzi o weta to nie stac mnie tone w długach.Karma dla malych tez by sie przydała.

Oj to by było cudnie!!

Ogłosiłam jeszcze maluchy tutaj

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Nasza-mama-umar-a-my-jeste-my-g-odne-i-jest-nam-zimno-POMoZ-W0QQAdIdZ162478601

Posted

magda222 napisał(a):
A Ci panowie u których w stodole te maluchy się urodziły nie mogliby ich zabrać w jakieś cieplejsze miejsce?Np.do siebie chociaż do przedpokoju,na korytarz?

Bałabym się zapytać ,bo mogliby mnie przegonić z podwórka ....
Ale moze przez telefon zapytam :roll:

Posted

Dzisiaj o 12 kochany pan ,przywiózł mi Krówka do domu .Przepraszał za to ze tak się stało .Zawieżliśmy z męzem Krówka na płatny tymczas ,oddalony niestety sporo od Zamościa ale niestety nic nie udało sie tu znależc :shake:iJutro wstawię kilka zdjęć z kilkugodzinnego pobytu u mnie ,Krówek jest cudowny i słodki .Jak mogli go nie chcieć ......

Posted

Moze gdybyśmy zaczeły tu na wątku zbierać deklaracje to jest Dt ale aż koło Wawy ,10zł doba .Koleżanka trzyma tam basety :roll:

Ale trudno będzie je wyadoptować bo mają ogłoszenia na nasz region w większości .sama juz nie wiem.

Posted

Czy istniałaby szansa na osobne zdjęcia poszczególnych maluchów z wyodrębnieniem, które z nich to psy, a która sunia ? Byłoby o wiele łatwiej wówczas je ogłaszać, a trzeba się za to porządnie zabrać, bo bez tego szanse na znalezienie domków są nikłe.