Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saticzarownica napisał(a):
Tak czytam i jest to dziwne zaproponowalam tymczas ...Nikt na to uwagi nie zwrócil.A piszecie ze tam marzna...
O co wogole chodzi bo zaczynam sie zastanawiac co ma oznaczac slowo POMOC

Przepraszam,ale nie zauważyłam wcześniej Twojej propozycji :oops:
Dziewczyny,co Wy na to?!

Posted

Tak czytam i jest to dziwne zaproponowalam tymczas ...Nikt na to uwagi nie zwrócil.A piszecie ze tam marzna...
O co wogole chodzi bo zaczynam sie zastanawiac co ma oznaczac slowo POMOC

ja tez wczesniej nie zauwazylam twojego posta:oops: moze nie poszedl?:roll:

a jesli chodzi o ten dt, to byloby super! idzie zima... :placz:

Posted

Biedne małe jak tak siedze i czytam to teraz plaga maluchów.Nawet nie wiem co pisac. Dziewczyny ja moge jedynie zaproponowac na krótki czas DT ale musialby byc kenel bo moja sunia jest Rudym Diabłem .
Ale jesli chodzi o weta to nie stac mnie tone w długach.Karma dla malych tez by sie przydała.

Post był kilka stron wcześniej

Ja myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać - tylko jak najszybciej zabrać te maluchy

Posted

Sati - krótki tymczas tzn na jak długo ? pytam się bo nie wiem, na parę dni, tygodni, miesięcy..
Mieszkasz w Rybniku to niedaleko, ja w Sosnowcu.
trzeba poszukać transport :loveu: może być do katowic (takich najwięcej)

Posted

Nie mogłam od kilku dni zalogować się na dogo, dopiero dzisiaj mi się udało ale nie wiem czy mnie za chwilę "nie wywali". Piszę więc szybko,że dwa szczeniaki dzisiaj pojechały do domków. Cieszę się - tym razem jednak bez euforii (po ostatnim sprawdzonym i cudownym domku, z którego po tygodniu maluch wrócił...).
Domki są na wsi,obok siebie, przez płot dosłownie, tak, że maluchy będą mieć ze sobą kontakt. Jeden domek to pani nauczycielka (chyba emerytowana) a drugi - rodzice nauczyciela .Ok. 30 km od Zamościa.
Za ok. 1,5 - 2 tygodnie pojedziemy Z Funią odwiedzić pieski.
Póki co więc na domki czekają 3 psiaki: 1 suczka i dwa pieski w tym Krówek.
Krówek z siostrą są w dt a ten trzeci czeka w dotychczasowym miejscu na wsi pod Szczebrzeszynem.

Posted

Ala - czy krówek z siostrą też mieliby jechać do saticzarownicy, czy zostają dalej w dt? A ta trzecia kruszynka, ona sama tam jest?????
jak sobie radzi ??? na pewno strasznie teskni i placze.. sama... jezuuu :placz::placz::placz: transport musimy znalezc jak najszybciej...

Posted

Maluszek nie płakał,jak zabierałyśmy dwóch jego braci, bo został tam w towarzystwie 3 dorosłych psów-wujków. Razem śpią w budzie tak,że nie powinno mu być zimno.Wszystkie szczeniaki poza tym są bardzo ciche i łagodne, nie śmiałyby nawet zapiszczeć w obecności obcych ludzi... Nie były na pewno źle traktowane ale pewnie w genach coś pozostało po matce może.

Posted

Witam czy moge wiedziec czy mały trafi na DT do mnie jesli jest problem to prosze napisac ,poniewaz odstapie DT innym potrzebujacym...A tak nie wiem co robic ,a nie chce zeby potem sie okazalo ze zostane z cala gromada....Pozdrawiam

Posted

saticzarnownica DT jest bardzo potrzebny. Jeden maluch marznie i wiem ze jemu na pewno dt bardzo przydalby sie, ale nie wiem co z pozostalymi czy tez szukaja tymczasu czy nie.
Co do transportu to ja mam samochód ale nie byloby mi stac na paliwo az ponad 600 km.

A do Rzeszowa nie byloby mozliwości ?
Wydaje mi się ze z Rzeszowa wiecej transportów jest :roll: