Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rodzeństwo jest nadal na płatnym tymczasie koło Janowa Lub.

Kolejny domek z Lublina nie odezwał sie ,zero reakcji
po wysłanych zdjeciach ....

Trzeci piesek jest pod tytułowym poddachem .....aczkolwiek jest zabezpieczony .Tylko nie ma swego człoowieka:roll:

Posted

Ja daję ogłoszenia w lokalnej prasie i anonsach, miały też allegro. Przyznam ,że teraz nie wiem ale jeżeli chciałbyś zaoferować pomoc w ogłoszeniach - prosimy bardzo.

Posted

dwa psy znajduja sie pod Janowem na tymczsie ,ale trzeba pisać w ogłoszeniach zew Zamościu ,Dowiezie się jakby co .Tel 601 071 963
A jeden piesek jest koło mnie niedaleko .
zdjecia aktualne te co wyżej są .A tego jednego nie mam wyraznych jest tylko to jak sie chowa koło tej drabiny .

sa wesołe ,żywiołowe jak to szczeniaki .Tylko ten jeden co nadal jest w tym poddachu jest strchliwy i boi sie obcych ,:roll:

Posted

Są 3 szczeniaki: 1 suczka ,2 pieski. Zdjęcie suczki jest na str.21, pieska Krówka czarno-białego również tam.
Problem jest ze zdjęciem tego drugiego pieska (jest zdjęcie ale zrobione na tle jakiejś szopy,nie pamiętam na której stronie), ale on wygląda tak samo jak ta suńka na zdjęciu.
kontakt z Funią 601071963

Posted

[quote name='wtatara']ZROBIŁAM OGŁOSZENIE
OLX
KUPIĘ PSA

Dzięki wielkie!
Nie mogłam oczywiście wejść na dogo .
Nie dość ,że ledwie się poruszałam po forum, to jeszcze teraz jakieś zmiany. Znowu przyjdzie mi sie uczyć od początku.