Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie ,maluchy zostały jednak w nie wesołej sytuacji a jeśli pójdą np.dwa to trzeci nie moze zostać sam w tym poddachu :shake:

Sunia z radością została przyjeta na tymczas do P .Eli .Ale musimy szukać jej domku...

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słyszałam dzieś, że w tym tygodniu będą miały miejsce już opady deszczu ze śniegiem, a to znak, że zrobi się naprawdę zimno :placz: Pilnie trzeba szukać domów dla tych maluchów.

Posted

Mam chetnego na pieska ,ale muszę mu go zawieżć do Lublina .Moze ktoś jechałby w tamta strone ?

Tzn. nie muszę ale chcę zeby przed mrozami porozdawać wszystke ...

Posted

[quote name='funia']prosze ,błagam znajdzmy jakieś tymczasy ja nie wyobrażam sobie zeby tam marzly ,,,,,Czy ktos moze pomóc?[/quote]

Też myślę o tych małych bidulkach non stop...
Nie wiem co zrobić...
Ich allegro odwiedziło już 1000 osób.Mają 3 obserwatorów.
Ale chyba nikt się nie odzywa :-(

Posted

[B][COLOR=Blue]Wybaczcie mi offa ale to sprawa życia lub śmierci psiaków w kolejnej pseudo , nistety zdjęć nie można na razie wrzucić dla bezpieczeństwa psów tutaj wchodzi zbyt dużo osób a psinki w strasznym stanie widziałam na włąsne oczy proszę uwierzcie i pomóżcie :-(:placz:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f936/likwidacja-pseudo-labki-onki-dalmatynczyki-yorki-148913/#post13157204"]Likwidacja pseudo, Labki, ONki, Dalmatyńczyki, Yorki[/URL][/COLOR][/B]

Posted

mam bardzo zła wiadomosc ,sprawdzony i taki wspaniały domek Krowka okazal sie nie wypalem .Pan zadzwonil do mnie i powiedzial ze pies jest dla niego za duzym ciezarem ,sika i ma tego dosyc.:angryy:

Jutro mamy dogadac jak odebrac szczeniaka :angryy:

Macie jakis pomysl ,pomozcie :placz:

Posted

boze.. ten domek w krakowie a dokad ma pojechac szczeniak? znowu na dwór? ten pan to bestia!!:angryy::angryy::angryy:
myślal, ze taki maly szczeniaczek bedzie wiedzial ze nie wolno sikac w domu ?? :shake::angryy: