Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki ,ze tu wszystkie zajrzałyście .Jest wtedy nadzieja ,ze coś razem zdziałamy .Dzięki :loveu:

Gdyby one były bliżej mnie ,jeżdziłabym codziennie .Ale niestety jest to kawałek .Muszę więc czekać do soboty ,maleństwa trzymajcie się cioteczka niedługo bedzie u was ;)

Posted

matka szczeniąt była nieduża ,sporo poniżej kolana .Pieski według mnie też takie będą ,ale gwarancji nie daję .Jak jakiś kaukaz wyrośnie :evil_lol:

Posted

[quote name='funia']Doda .wielkie dzięki :calus:

Czy mozna jeszcze wysłać smsa na biedaki ,czy juz za póżno ?[/quote]

oczywiście ze nadal można :)

[quote name='funia']matka szczeniąt była nieduża ,sporo poniżej kolana .Pieski według mnie też takie będą ,ale gwarancji nie daję .Jak jakiś kaukaz wyrośnie :evil_lol:[/quote]

To wpiszę w alegratce, ze matka szczeniąt była poniżej kolana.

Posted

[quote name='ala123']ja również dziękuję za obecność na wątku.[/quote]

a ja bardzo dziękuje za kod, ogłoszenie zostało już wyróznione i ma teraz 20 punktów :multi::multi::multi:

a i dopisałam,że matka była poniżej kolana.

Posted

BasiaD tez wyroznila, o 3 pkty = jest teraz 23 punktow :multi:dziekujemy bardzo!
I coraz więcej ludzi wchodzi.. :multi:
Myślę ze już wystarczy 23 punktów, jak wyróznienie się skończy (tydzień) to ponownie wyróznimy.. ale kochani jestescie!! :multi::loveu:

Posted

Gdy będzie taka możliwość zrób pojedyncze zdjęcia dzieciakom i postaraj sie zapamiętać który psiak jest jakiej płci.

Tak łatwiej ludziom będzie się zdecydować na konkretnego psiaka. ;)

Ja wystawię im allegro, bo właśnie się dziś nauczyłam. :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']Ja wystawię im allegro, bo właśnie się dziś nauczyłam. :razz::evil_lol:[/quote]

Przepraszam,ale dopiero teraz jestem.
Czyli nie robić maluchom allegro?Negri,Ty zrobisz,tak?

Posted

[quote name='magda222']Przepraszam,ale dopiero teraz jestem.
Czyli nie robić maluchom allegro?Negri,Ty zrobisz,tak?[/quote]

Zrób Ty cioteczko.

Moje allegro jakieś takie brzydkie wychodzą nie zachęcajace

Muszę lepiej opanować tę sztukę :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=Blue]Wybaczcie muszę zaoffować bo sunia jutro ląduje w schronie na już potrzebny chociaż kojec błagamy pomóżcie :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1169/awa-biszkoptowa-labka-mam-2-dni-schron-148149/[/url][/COLOR][/B]

Posted

Allegro szczylków:

[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=769861099]Śliczne szczeniaki pilnie szukają domów!!! (769861099) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Proszę o uwagi.

Posted

[quote name='magda222']Allegro szczylków:

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=769861099"]Śliczne szczeniaki pilnie szukają domów!!! (769861099) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

Proszę o uwagi.[/quote]

mam jedną: już 70 wyświetleń :loveu: