Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Esterek mieszka z naszym Szarikiem :loveu:

Zrobię małego offa, zajrzyjcie do wyrzuconych ONkowych dziadków pliiiiiiissss [URL="http://www.dogomania.pl/173916-Dwa-staruszki-owczarki-niem-juA-niepotrzebne-wyrzucone-na-A-mietnik-Radom"]http://www.dogomania.pl/threads/173916-Dwa-staruszki-owczarki-niem-juA-niepotrzebne-wyrzucone-na-A-mietnik-Radom[/URL]

Posted

Nie da się do pierwszego postu wpisać :(
Tak więc mini rozliczenie tutaj:
+ 23 bazarek
+30 Bambino
SUMA: 449 zł
Kilka razy już sprawdzałam czy dobrze napisany jest numer w ogłoszeniach ale niestety tak,a tu taka cisza :(
Esterku trzymaj się ciepło :)

Posted

[quote name='Kisiaraf']Nie da się do pierwszego postu wpisać :(
Tak więc mini rozliczenie tutaj:
+ 23 bazarek
+30 Bambino
SUMA: 449 zł
Kilka razy już sprawdzałam czy dobrze napisany jest numer w ogłoszeniach ale niestety tak,a tu taka cisza :(
Esterku trzymaj się ciepło :)[/QUOTE]

Taki piękny pies i nikt go nie chce :o :o :o

Posted

nie wiem jak jest gdzie indziej ale u nas i w schronie i w przytulisku jesienią/zimą notujemy spadek adopcji :( większość chce psa na wiosnę/lato :/

że nie wspomnę o tym jaki mamy obecnie problem żeby 3 szczeniakom znaleźć domy...:/

Posted

Słuchajcie, pomóżcie!
[B]
Brakuje wpłat na hotel dla Kornelii, proszę o wpłaty jednorazowe!!![/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/139587-Kornelia-juA-w-hotelu-Potrzebne-ogA-oszenia?p=13559365#post13559365[/url]

Posted

Esterku wędruj wysoko :)
Lara mam wielką prośbę zrobiła byś wyróżnione allegro? Tamto co robiła Iwonka już sie skończyło, a ona teraz nie bardzo może zrobić nowe.

Posted

Dziewczyny mam mały problem.. Nie jestem w stanie zagwarantować swojej comiesięcznej wpłaty :( wlazł nam syndyk do firmy, pensje już są obcięte, a ja mam pracę do końca roku i robi się krucho.. Bardzo mi przykro :(

Posted

Pietrucha jeżeli mogła byś będziemy bbbbbbbbbardzo wdzięczne :)
Iwonko dziekie wielkie za allegro. Wiem, że mało bywasz na dogo dlatego podeślę Ci na maila nowe focie Esterka i będe miała wielką prośbę o podmiankę :)
Ja napisałam nowy tekst(kilka razy satarałam się pozmieniać Majqi tekst przez dodanie nowych info niestety....) ja niestety nie mam zdolności pisarskich i tekst jest prosty. Wrzuciłam też nowe foteczki.
"[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Mam na imię Ester mam dwa lata[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]jestem średniej wielkości z wyglądu jestem troszeczkę podobny do dobremana. Zostałem znaleziony na ulicy i umieszczony w boksie. Schronisko!!!!! To było straszne byłem bardzo wystraszony sytuacją w jakiej się znalazłem
Któregoś dnia los się do mnie uśmiechnął i pojechałem po nowe życie. Jazda samochodem hmmmm zdecydowanie jest to dla mnie nowość ale to tylko kwestia czasu i będę najlepszym pasażerem.
Na końcu mojej drogi "ku lepszemu" znalazłem się w uroczym miejscu. W hotelu jest więcej psiaków ale w ogóle mi nie przeszkadzają. Uwielbiam towarzystwo człowieka każdego nawet najmniejszego. Dzieci są dla mnie dobrymi kompanami do pieszczot i zabaw ;)
Jestem zdecydowanie spokojnym psiakiem nie wykazuje wcale agresji. Pozwalam sobie na wszelkiego rodzaju sprawdziany jak np. odbieranie jedzenia. Czasami obawiam się jeszcze obcych osób ale myślę, że minie to z czasem.
Czekam na ten jedyny domek......[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji: 518-306-216 lub [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] Narazie ogłosiłam na (tzn usunęłam stare ogłoszenie wrzuciłam nowe)jutro poogłaszam dalej.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]kupiepsa.pl
adopcje.org
eoferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl
kokosy.pl[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Kurcze dziwna sprawa, bo na każdej pojedynczej stronce odsłon np. 40-50,a telefon milczy numer napewno właściwy więc w czym problem?![/FONT][/COLOR]