pietrucha204 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 no w górę w górę po odpowiedni dom...:))) Quote
Mal Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Esterek mieszka z naszym Szarikiem :loveu: Zrobię małego offa, zajrzyjcie do wyrzuconych ONkowych dziadków pliiiiiiissss [URL="http://www.dogomania.pl/173916-Dwa-staruszki-owczarki-niem-juA-niepotrzebne-wyrzucone-na-A-mietnik-Radom"]http://www.dogomania.pl/threads/173916-Dwa-staruszki-owczarki-niem-juA-niepotrzebne-wyrzucone-na-A-mietnik-Radom[/URL] Quote
Kisiaraf Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Nie da się do pierwszego postu wpisać :( Tak więc mini rozliczenie tutaj: + 23 bazarek +30 Bambino SUMA: 449 zł Kilka razy już sprawdzałam czy dobrze napisany jest numer w ogłoszeniach ale niestety tak,a tu taka cisza :( Esterku trzymaj się ciepło :) Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Kisiaraf']Nie da się do pierwszego postu wpisać :( Tak więc mini rozliczenie tutaj: + 23 bazarek +30 Bambino SUMA: 449 zł Kilka razy już sprawdzałam czy dobrze napisany jest numer w ogłoszeniach ale niestety tak,a tu taka cisza :( Esterku trzymaj się ciepło :)[/QUOTE] Taki piękny pies i nikt go nie chce :o :o :o Quote
pietrucha204 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nie wiem jak jest gdzie indziej ale u nas i w schronie i w przytulisku jesienią/zimą notujemy spadek adopcji :( większość chce psa na wiosnę/lato :/ że nie wspomnę o tym jaki mamy obecnie problem żeby 3 szczeniakom znaleźć domy...:/ Quote
Jasza Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Oluś się doczekał, i Esterek się doczeka! Quote
pietrucha204 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 a pewnie, że się doczeka - tego nie podważam ;) :) Quote
Piromanka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Cioteczki, jest Was u Esterka dużo. Zajrzyjcie proszę: [url]http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-umiera[/url] Quote
__Lara Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Słuchajcie, pomóżcie! [B] Brakuje wpłat na hotel dla Kornelii, proszę o wpłaty jednorazowe!!![/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/139587-Kornelia-juA-w-hotelu-Potrzebne-ogA-oszenia?p=13559365#post13559365[/url] Quote
Kisiaraf Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Esterku wędruj wysoko :) Lara mam wielką prośbę zrobiła byś wyróżnione allegro? Tamto co robiła Iwonka już sie skończyło, a ona teraz nie bardzo może zrobić nowe. Quote
Kisiaraf Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Laro czy jest szansa na to allegro? Czy szukać kogoś innego chętnego? Quote
paros Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Jasza']Allegro by się przydało, to fakt....[/QUOTE] Mogę zrobić pod koniec tygodnia :lol: Quote
Kisiaraf Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Paros było by bardzo miło :) Z góry wielkie dzięki :) Quote
Jasza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No to mam nadzieję, że się telefony rozdzwonią wtedy wreszcie! Quote
an1a Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dziewczyny mam mały problem.. Nie jestem w stanie zagwarantować swojej comiesięcznej wpłaty :( wlazł nam syndyk do firmy, pensje już są obcięte, a ja mam pracę do końca roku i robi się krucho.. Bardzo mi przykro :( Quote
pietrucha204 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 no psiaku bo coś spokój u ciebie zapanował ;) w górę, szukaj domu :) Quote
maciaszek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Już zaczyna się bać, że to kolejny długohotelowy psiak będzie :(. Quote
pietrucha204 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ma wszystkie adopcyjne atuty wiec może nie będzie tak źle ;) jest piękny i młody :) myślę czy mu ogłoszeń w naszym rejonie nie porobić, mamy w sumie niedaleko do niego :) Quote
maciaszek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jak możesz to porób, ładnie prosimy... Quote
iwona213 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 odnowiłam allegro, jednak bez wyróżnienia [URL]http://www.allegro.pl/item833910177.html[/URL] Quote
pietrucha204 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 porobię... zabiorę się za to przez łikend :) Quote
Kisiaraf Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Pietrucha jeżeli mogła byś będziemy bbbbbbbbbardzo wdzięczne :) Iwonko dziekie wielkie za allegro. Wiem, że mało bywasz na dogo dlatego podeślę Ci na maila nowe focie Esterka i będe miała wielką prośbę o podmiankę :) Ja napisałam nowy tekst(kilka razy satarałam się pozmieniać Majqi tekst przez dodanie nowych info niestety....) ja niestety nie mam zdolności pisarskich i tekst jest prosty. Wrzuciłam też nowe foteczki. "[COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Mam na imię Ester mam dwa lata[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]jestem średniej wielkości z wyglądu jestem troszeczkę podobny do dobremana. Zostałem znaleziony na ulicy i umieszczony w boksie. Schronisko!!!!! To było straszne byłem bardzo wystraszony sytuacją w jakiej się znalazłem Któregoś dnia los się do mnie uśmiechnął i pojechałem po nowe życie. Jazda samochodem hmmmm zdecydowanie jest to dla mnie nowość ale to tylko kwestia czasu i będę najlepszym pasażerem. Na końcu mojej drogi "ku lepszemu" znalazłem się w uroczym miejscu. W hotelu jest więcej psiaków ale w ogóle mi nie przeszkadzają. Uwielbiam towarzystwo człowieka każdego nawet najmniejszego. Dzieci są dla mnie dobrymi kompanami do pieszczot i zabaw ;) Jestem zdecydowanie spokojnym psiakiem nie wykazuje wcale agresji. Pozwalam sobie na wszelkiego rodzaju sprawdziany jak np. odbieranie jedzenia. Czasami obawiam się jeszcze obcych osób ale myślę, że minie to z czasem. Czekam na ten jedyny domek......[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji: 518-306-216 lub [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]"[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma] Narazie ogłosiłam na (tzn usunęłam stare ogłoszenie wrzuciłam nowe)jutro poogłaszam dalej.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]kupiepsa.pl adopcje.org eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl kokosy.pl[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kurcze dziwna sprawa, bo na każdej pojedynczej stronce odsłon np. 40-50,a telefon milczy numer napewno właściwy więc w czym problem?![/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts