furciaczek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 GameBoy napisał(a):zęby? :diabloti: Nie, grypa na szczescie:evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 furciaczek napisał(a):Nie, grypa na szczescie:evil_lol: zdrówka życzę i spadam pracować Quote
andzia69 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ooo - jakie ładniusie biedniusie :-(:-(:-( Quote
furciaczek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Gsyby ktos mial wolna chwilke to prosilibysmy o pomoc w ogloszonkach, ja ledwo zywa a milosnikow CC to niewielu niestety:oops: Quote
GameBoy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ciotka trzebaby do kogos z mapy napisac kto sie oferowal z ogloszeniami ;) Quote
magda z. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ja zaraz popytam, bo sama nie mam jak za bardzo, ja zdjęcia robić mogę:roll: Quote
furciaczek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 To ja moze sklece jakis porzadny tekst do ogloszen. Quote
furciaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 O mloda suczke dostalam dwa zapytania...niestety na wiesc o sterylizacji sie ludzie zamilkli:roll: Pani z Zakopanego dalej zainteresowana, niestety maz ma opory ze wzgledu na wiek dziewczyny. Bardzo przezyli odejscie swojej babci CC i boi sie kolejnego pozegnania... Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.... Jakie sa szanse ze Ecia dogada sie z e spokojnym samcem CC?? Jest Pan ktory jest chetny na adopcje Brzyzy ale dopiero w grudniu, ma male suczke beagla...nie wiem jak ona ma stosunek do malych suczynek?? Quote
furciaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 GameBoy napisał(a):zaczynaja sie schody :shake: Chyba nie spodziewalas sie ze wszystko gladko bedzie szlo, schody nie schody damy rade:p Ale ja dzisiaj optymistycznie nastawiona do swata jestem...az dziwne:evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 furciaczek napisał(a):Chyba nie spodziewalas sie ze wszystko gladko bedzie szlo, schody nie schody damy rade:p Ale ja dzisiaj optymistycznie nastawiona do swata jestem...az dziwne:evil_lol: asolutnie nie :p co wiecej spodziewam sie, jak zwykle, zamieszania :p Quote
***kas Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja musze mojego TZta trzymać z dala od dogo...:shake: Dobrze, że mi tylko przez ramię zagląda, bo CC to jego niespełnione marzenie :razz: Quote
furciaczek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ***kas napisał(a):Ja musze mojego TZta trzymać z dala od dogo...:shake: Dobrze, że mi tylko przez ramię zagląda, bo CC to jego niespełnione marzenie :razz: A to wez go tu zawolaj...pogadac z nim musze:diabloti: Kupilam sobie polska kawe i jutro mam dzien ogloszeniowy:evil_lol: Quote
***kas Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 taaaaaa :diabloti: Faceta mi zbałamucisz :evil_lol: A jak mamuśka z innymi psiurami współżyje? :roll: Quote
furciaczek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Z tego co kierwonik mowil Bryza toleruje inne psy, nie ulega zaczepkom na spacerach. Z jakims nie upierdliwym ze tak powiem psem moglaby zamieszkac:p Ecia natomiast raczej nie nadaje sie do zapsionego domku, jedne psy toleruje innych nie...wiec niema co ryzykowac :) Quote
***kas Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 no u nas juz jest 3... problematyczny jest tylko rudzielec... Zobaczymy, roześlemy wieści :roll: a dziewczyny śliczne. Uwieeelbiam molosy, chociaż charkterek już nie ten ;) Quote
furciaczek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 A ja wlasnie kooocham ten charakterek molosa, takie to uparte, ciut goopie i powolne w mysleniu:evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 furciaczek napisał(a):A ja wlasnie kooocham ten charakterek molosa, takie to uparte, ciut goopie i powolne w mysleniu:evil_lol: Mumisia sobie wyprasza :zly7: Quote
furciaczek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 GameBoy napisał(a):Mumisia sobie wyprasza :zly7: Nie no, Muma wcale uparta nie jest:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Suczynki oglaszam tu: 1. www.bono-polska.pl 2. www.ojej.pl 3. www.pajeczyna.pl 4. www.pineska.pl 5. www.animalia.pl 6. www.wegetarianie.pl 7. www.gielda.bai.pl 8. www.gumtree.pl 9. www.petworld.pl 10. www.vetmozga.com 11. www.autogielda.pl 12. www.ogloszenia.yellowpages.pl 13. www.se.com.pl 14.www.adopcjapsa.pl 15. www.emetro.pl 16. www.pupile.com 17. www.rozglos.net 18. www.anonseogloszenia.pl 19. www.najpewniej.pl 20. www.mammisia.pl 21. www.petsy.pl 22. www.vendito.pl 23. www.e-zwierzak.pl 24. www.twoje-ogloszenia.pl 25. www.morusek.pl 26. www.adpedia.pl 27. www.ogloszenia.aleokazja.pl 28. www.olx.pl 29. www.szybko-sprzedam.pl 30. www.sprzedasz.pl 31. www.tablica.com 32. www.pchlitarg.info.pl 33. www.ogloszenia.infoweb.pl 34. www.neeon.pl 35. ogloszenia.e-gratka.info - darmowe ogłoszenia 36. www.psiegrane-marzenia.pl (dla psich staruszków) 37. www.oddamzadarmo.eu 38. www.tlenek.pl 39. www.top-ogloszenia.com 40. www.ogloszenia.tresura.pl Polowa teraz, polowa wieczorkiem :) Quote
Recommended Posts