Jump to content
Dogomania

Bryza odeszla za TM...badz szczsliwa tam kochana...Ecia bezpieczna w cudnym DS!

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
lolka jest jedna Pani zainteresowana starsza sunieczka, chcialaby przed podjeciem dezycji pojechac do schronu i zobaczyc suczynke, pobyc z nia chwile itd Czy mozliwe sa takie odwiedzinki u Was??
Pani posiada juz CC, miala suczynke CC ale niestety odeszla:-(
Jestem z nia w stalym kontakcie, fajan babeczka naprawde:loveu:
I mozesz na PW mi napisac ktory to schron...ja gapa zapomnialam wczesniej zapytac:oops::lol:

boziu cudnie

oczywiście, że może przyjechać w każdej chwili:lol:.....a schronisko znajduje się w Dłużynie Górnej niedaleko Zgorzelca.....piekielnie trudno tam trafić, to koniec świata

fajnie by było abyś powiedziała (oczywiście jeśli zapadnie taka decyzja)) kiedy ma zamiar do niuni zawitać.....uprzedziłabym pracowników aby tą Panią odpowiednio przyjęli, poszli wspólnie z sunią na spacerek, poświecili jej więcej czasu,.........bo znając życie jeśli wpadnie bez uprzedzenia to zaraz będą pracownicy krzyczeć, że suń nie można adoptować

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka napisał(a):
boziu cudnie

oczywiście, że może przyjechać w każdej chwili:lol:.....a schronisko znajduje się w Dłużynie Górnej niedaleko Zgorzelca.....piekielnie trudno tam trafić, to koniec świata

fajnie by było abyś powiedziała (oczywiście jeśli zapadnie taka decyzja)) kiedy ma zamiar do niuni zawitać.....uprzedziłabym pracowników aby tą Panią odpowiednio przyjęli, poszli wspólnie z sunią na spacerek, poświecili jej więcej czasu,.........bo znając życie jeśli wpadnie bez uprzedzenia to zaraz będą pracownicy krzyczeć, że suń nie można adoptować

Porozmawiam z nia dzisiaj wieczorem i zobaczymy co tam wyjdzie. To jednak jest kawal drogi i pewnie taka wyprawa nie nastapi z dnia na dzien:p I napewno Was uprzedze kiedy to ma nastapic.
Jesli sie zdecyduje na adopcje to bede w 7 niebie chyba....tylko jak zrobic wizyte przedadopcyjna w Zakopanem?? :roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
Porozmawiam z nia dzisiaj wieczorem i zobaczymy co tam wyjdzie. To jednak jest kawal drogi i pewnie taka wyprawa nie nastapi z dnia na dzien:p I napewno Was uprzedze kiedy to ma nastapic.
Jesli sie zdecyduje na adopcje to bede w 7 niebie chyba....tylko jak zrobic wizyte przedadopcyjna w Zakopanem?? :roll:

o cholercia Zakopane:grab: to Ona na pewno nie przyjedzie.......to od Krakowa ok 4 godzinki a jeszcze wcześniej tą nieszczęsną zakopianką trzeba jechać.....jak nic 6 h w jedna stronę......nie przyjedzie:shake:

a spotkanie przedadopcyjne to jakoś dało by radę zorganizować, tam też pewnie jakieś dogomaniackie ciotki rezydują

ale dobra nie ma co planować bo zapeszymy:roll:

Posted

lolka napisał(a):
o cholercia Zakopane:grab: to Ona na pewno nie przyjedzie.......to od Krakowa ok 4 godzinki a jeszcze wcześniej tą nieszczęsną zakopianką trzeba jechać.....jak nic 6 h w jedna stronę......nie przyjedzie:shake:

a spotkanie przedadopcyjne to jakoś dało by radę zorganizować, tam też pewnie jakieś dogomaniackie ciotki rezydują

ale dobra nie ma co planować bo zapeszymy:roll:

Po poprzednia suczynke za Lodz jechala, wiec mam nadzieje ze tym razem tez nie zrezygnuje z podrozy:p
Wlasnie kurczaki na nikogo z zakopca nie trafilam jeszcze na dogo:placz:

Posted

[quote name='lolka']znalazłam z Zakopanego - Fruzia
Dogomania Forum - Zobacz Profil: Fruzia

a z kolei Agama coś kiedyś, gdzieś pisała o koleżance która dokarmiała właśnie w Zakopanem psiaki
Dogomania Forum - Zobacz Profil: Agama

jak będziemy już więcej wiedziały to poprosimy Je o pomoc

No tak...tradycjnie ja nic znalezc nie moge a wszystkim innym sie udaje:evil_lol: W tych dowcipach o blondynkach chyba ziarno prawdy jednak jest:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
No tak...tradycjnie ja nic znalezc nie moge a wszystkim innym sie udaje:evil_lol: W tych dowcipach o blondynkach chyba ziarno prawdy jednak jest:lol:

:lol:
mam też wrażenie że Sajtka może być z tych okolic:cool3:

Posted

magda z. napisał(a):
melduję się u naszych panienek na wątku, lolka masz lanie, ze na watku dłużyńskim nie podkleiłaś i po banerku trzeba Cie tropić:mad::eviltong:

cholercia myślałam że wkleiłam linka.......już lecę wstawić:scared:

Posted

furciaczek napisał(a):
I nie smiac szyderczo:eviltong:

to nie szyderczo :diabloti: nie wiedzialam, ze Ty masz takie zapedy dyktatorsko-dyrektorskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
to nie szyderczo :diabloti: nie wiedzialam, ze Ty masz takie zapedy dyktatorsko-dyrektorskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Bo ja jestem jak ciulala...mala cialem, wielka duchem...lubie pyszczyc i gryzc:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Bo ja jestem jak ciulala...mala cialem, wielka duchem...lubie pyszczyc i gryzc:lol:

wiem cos o tym :cool1: moje rece obecnie wygladaja jakby mieszkal z nami mini wampir :evil_lol:

Posted

Dobra, mu tu gadu gadu a dom sie sam nie znajdzie....ide wrzicuc na strone, porobic kilka ogloszen...chora jestem wiec caly dzien w wyrku bede siedziec to i czas mam zeby sie zajac tym porzadnie:p

Posted

furciaczek napisał(a):
Dobra, mu tu gadu gadu a dom sie sam nie znajdzie....ide wrzicuc na strone, porobic kilka ogloszen...chora jestem wiec caly dzien w wyrku bede siedziec to i czas mam zeby sie zajac tym porzadnie:p

zęby? :diabloti: