andzia69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 agaga21 napisał(a):nie becz andzia, będziemy anie molestować o zdjęcia :diabloti: ja też go chcę sobie pooglądać jeszcze trochę. no dobra....:razz: No to gdzie te zdjęcia????:diabloti::evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie, ania, gdzie te zdjęcia?:evil_lol: Quote
snuszak Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 gratuluję szybkiej akcji - a Ty maluch sprawuj sie dobrze. Aniu - fotki, fotki, fotki chcemy! Quote
agaga21 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ania ma tak słaby internet że nawet prawie nie może się zalogować ani poczytać. za kilka dni, gdy będzie w polsce będzie miała lepszy to może wtedy... Quote
ania z poznania Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Już jestem, już nadrabiam braki :lol: Najpierw coś o nowym domu- maluszek poszedł do wspólnych moich i dziewczyny u której był na dt znajomych, małżeństwo z dwójką dzieci, bliźniak z małym ogródkiem. Mieli dobermana, który jest od niedawna za TM i jeszcze mieli okres żałoby, nie planowali pieska w tym momencie, ale Agnieszka go zobaczyła, zakochała się, szybki telefon do męża i maluch po godzinie jechał do nowego domku. Wszyscy są zakochani, najbardziej nowy pańcio. Dzieci dały mu zabawki, szaleja z nim, wszyscy są zadowoleni, i dzieci, i Tysonek. Fotki będą, w tygodniu pójdę na pierwszą wizytę poadopcyjną i zrobię. Quote
ania z poznania Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Byłam u Tysona vel Miśka na pierwszej wizycie poadopcyjnej :multi:! Jest przesłodki, kochany, inteligentny. Właściciele zakochani i Miśku i nawzajem. Wszystko układa się dobrze, bardzo chwalą skarbuńcia, że szybko się uczy (zna siad, fe, jak chce siusiu piszczy pod drzwiami od balkonu). Jednym słowem sielanka. Fotki wstawi Agatka :loveu:. Quote
agaga21 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ale z niego mały głupolek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: http://i37.tinypic.com/2hd4b28.jpg to zdjęcie mnie rozwaliło! Quote
andzia69 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 cukiereczek taki:loveu::loveu::loveu: Ania...a może by tak tytuł zmienić:cool3: Quote
ania z poznania Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Co fakt to fakt :eviltong:, zrobione! Quote
Alicja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu: On jest bowski :loveu:[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ale słodziak kochany :loveu: A jaką ma śliczną obróżkę i super-zabaweczki :cool3: Quote
ania z poznania Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Czy Cioetczki chcą nowe foteczki :)? Quote
andzia69 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zrobił sobie porządek i poszedl spać:) pedant!:):) Quote
ania z poznania Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Misiek jest fantastyczny, właściciele totalnie zakochani, ma rewelacyjny charakter, cieszy się na wszystkie psy w okolicy, bawi się, do dzieci też super. Miał być już ciachnięty, bo hormony mu szaleją i baaaaardzo głośno wyznaje miłość labce sąsiadów, 24h, ale wet powiedział, że jeszcze za młody, kazał miesiąc-dwa poczekać. Quote
agnieszka32 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ale cudowny!!! :loveu::loveu::loveu: Wyrósł bardzo i chyba czas mu nowe legowisko sprawić :cool3: Quote
Recommended Posts