Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
nie becz andzia, będziemy anie molestować o zdjęcia :diabloti:
ja też go chcę sobie pooglądać jeszcze trochę.

no dobra....:razz:

No to gdzie te zdjęcia????:diabloti::evil_lol:

Posted

Już jestem, już nadrabiam braki :lol:
Najpierw coś o nowym domu- maluszek poszedł do wspólnych moich i dziewczyny u której był na dt znajomych, małżeństwo z dwójką dzieci, bliźniak z małym ogródkiem. Mieli dobermana, który jest od niedawna za TM i jeszcze mieli okres żałoby, nie planowali pieska w tym momencie, ale Agnieszka go zobaczyła, zakochała się, szybki telefon do męża i maluch po godzinie jechał do nowego domku. Wszyscy są zakochani, najbardziej nowy pańcio. Dzieci dały mu zabawki, szaleja z nim, wszyscy są zadowoleni, i dzieci, i Tysonek. Fotki będą, w tygodniu pójdę na pierwszą wizytę poadopcyjną i zrobię.

Posted

Byłam u Tysona vel Miśka na pierwszej wizycie poadopcyjnej :multi:!
Jest przesłodki, kochany, inteligentny. Właściciele zakochani i Miśku i nawzajem. Wszystko układa się dobrze, bardzo chwalą skarbuńcia, że szybko się uczy (zna siad, fe, jak chce siusiu piszczy pod drzwiami od balkonu). Jednym słowem sielanka.
Fotki wstawi Agatka :loveu:.

• 5 months later...
Posted

Misiek jest fantastyczny, właściciele totalnie zakochani, ma rewelacyjny charakter, cieszy się na wszystkie psy w okolicy, bawi się, do dzieci też super. Miał być już ciachnięty, bo hormony mu szaleją i baaaaardzo głośno wyznaje miłość labce sąsiadów, 24h, ale wet powiedział, że jeszcze za młody, kazał miesiąc-dwa poczekać.