Jump to content
Dogomania

Nie mam oczka, chcę mieć domek... Cudny spanielek w DT -WARSZAWA. JUŻ W NOWYM DOMKU!

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Stelka']postaramy się nowe fotki w najbliższą sobotę, obiecuję:cool3:

NO TAK, OBIECAŁAM I SŁOWA NIE DOTRZYMAŁAM:oops: BARDZO PRZEPRASZAM, ALE BYŁO TAKIE ZAMIESZANIE W SCHRONISKU, ŻE Z NICZYM NIE NADĄŻALISMY. NADROBIE TEN BRAK W NAJBLIŻSZY WEEKEND A TYMCZASEM Z POPRZEDNIEJ SESJI MAM JESZCZE TAKĄ FOTKĘ

Posted

Przed chwilą zadzwonił do mnie bardzo fajny domek z ogłoszenia na allegro, domek jest z Przemyśla
Domek miał sunię cockerkę ale tylko dwa lata, bo niestety bardzo chorowała, nawet krew przetaczali psinie ale nie pomogło:-(

Domek jest baaardzo fajny już z samej rozmowy mieszkanie w bloku 60 m2, Snoopy prawie nie zostawałby sam, bo oni wiedzą, że spaniele już tak mają, że nie lubią być same, a oni potrafia się tak zorganizować aby pies nie zostawał sam lub wszędzie jeździł z nimi. Spanie Snoopy miałby zapewnione z pięcioletnią córką w łóżku, która bardzo kocha zwierzęta i bardzo tęskni za swoją przyjaciółką.

O ewentualnej adopcji Snoopiego zadecyduje dziś mąż, który jeszcze nie wie, że mama z córką już pieska kochają (a najbardziej za to, że jest taki biedny i że musi siedziec w schronisku)

Wieczorem będą dzwonić z potwierdzeniem. Bardzo mocno trzymajcie kciuki:multi:

P.S. Mam jedną prośbę, nie wpisujcie w ogłoszeniach, że pies ma 4-5 lat bo on ma napewno 5 albo nawet bliżej 6, nie chciałabym aby ludzie byli zaskoczeni gdy w karcie i książeczce psa zobaczą info weterynarza, że pies jest starszy niż mysleli (różne bywają reakcje ludzi)

Posted

eh :-( kciuki nie pomogły, mój telefon wczoraj milczał, dzisiaj też ....domek nie zadzownił. Pewnie pan Pech usłyszał i zapeszył :-(

zatem szukamy dalej i nie poddajemy się

Posted

szukamy...szukamy i nie tracimy nadziei:multi: dziś znów ktoś się ze mną skontaktował, tymrazem z Olszyna. Narazie była to mało zobowiązująca wymiana meili ale to znaczy, że nasz Snoopy podoba się i że fajny domek to tylko kwestia czasu :lol: