Daga&Maks Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ogólnie spaniele to psy o dużym temperamencie którym na pewno nie wystarczy krótki spacer.To jest rasa myśliwska.Te psy potrzebują codziennie ruchu i porządnego spaceru.Widać że nie był przyzwyczajony do zabiegów pielęgnacyjnych więc nad tym trzeba popracować.Niestety trzeba się liczyć z tym że pies ze schroniska może być na początku kłopotliwy :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Czy Snoopy jest gdzieś ogłaszany? Quote
Asia & Ginger Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Czy Snoopy jest gdzieś ogłaszany? Ja mu ciągle wznawiam Allegro. Nie wiem jednak, czy ma jeszcze jakieś inne ogłoszenia. Quote
Daga&Maks Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 z moich ogłoszeń niedługo większość wygaśnie a na razie nie mam kiedy odnowić Quote
Stelka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Przepraszam za długą nieonecność... Snoopi ma cały cza ogłoszenie na stronie schroniska, na cafeanimal, na alegratce, gumtree, powinno juz tez byc na e-zwierzaku i animalpedii Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Czy wiadomo co tam u Snoopika? Jak się zachowuje? Quote
AlinaS Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Czy wiadomo co tam u Snoopika? Jak się zachowuje? czekamy na wieści Quote
michalek23 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 co się z nim dzieje znalazł jakiś domek ??? Piękny :) Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 michalek23 napisał(a):co się z nim dzieje znalazł jakiś domek ??? Piękny :) Chyba nadal jest w domku tymczasowym... Quote
Stelka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Witajcie, przepraszam, że tak rzadko tu ostatnio zaglądam ale dużo się działo, zmieniałam miejsce zamieszkania ale zaczynam nadrabiać zaległości. Ponownie można przenieść Snoopika do działu zaadaptowanych, dwa dni temu zadzwoniła prezesowa i powiedziała, że Snoopy ma nowy dom. Adoptowała Go Pani również w Warszawy znajoma/sąsiadka domu tymczasowego. Pani z nowego domu wiedziała o wszystkich wadach i zaletach naszego spanielka i z pełną świadomością przyranęła psiaka. Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Stelka napisał(a):Witajcie, przepraszam, że tak rzadko tu ostatnio zaglądam ale dużo się działo, zmieniałam miejsce zamieszkania ale zaczynam nadrabiać zaległości. Ponownie można przenieść Snoopika do działu zaadaptowanych, dwa dni temu zadzwoniła prezesowa i powiedziała, że Snoopy ma nowy dom. Adoptowała Go Pani również w Warszawy znajoma/sąsiadka domu tymczasowego. Pani z nowego domu wiedziała o wszystkich wadach i zaletach naszego spanielka i z pełną świadomością przyranęła psiaka. Super! Bardzo się cieszę! :multi: Snoopiku życzę szczęścia w nowym domku, oby tym razem był to już domek na zawsze! :kciuki: :kciuki: Quote
Daga&Maks Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 jaki cudowny świąteczny prezent :multi: Quote
Recommended Posts