Jump to content
Dogomania

Nie mam oczka, chcę mieć domek... Cudny spanielek w DT -WARSZAWA. JUŻ W NOWYM DOMKU!

Recommended Posts

Posted

ogólnie spaniele to psy o dużym temperamencie którym na pewno nie wystarczy krótki spacer.To jest rasa myśliwska.Te psy potrzebują codziennie ruchu i porządnego spaceru.Widać że nie był przyzwyczajony do zabiegów pielęgnacyjnych więc nad tym trzeba popracować.Niestety trzeba się liczyć z tym że pies ze schroniska może być na początku kłopotliwy :roll:

• 3 weeks later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za długą nieonecność...
Snoopi ma cały cza ogłoszenie na stronie schroniska, na cafeanimal, na alegratce, gumtree, powinno juz tez byc na e-zwierzaku i animalpedii

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie, przepraszam, że tak rzadko tu ostatnio zaglądam ale dużo się działo, zmieniałam miejsce zamieszkania ale zaczynam nadrabiać zaległości.
Ponownie można przenieść Snoopika do działu zaadaptowanych, dwa dni temu zadzwoniła prezesowa i powiedziała, że Snoopy ma nowy dom. Adoptowała Go Pani również w Warszawy znajoma/sąsiadka domu tymczasowego. Pani z nowego domu wiedziała o wszystkich wadach i zaletach naszego spanielka i z pełną świadomością przyranęła psiaka.

Posted

Stelka napisał(a):
Witajcie, przepraszam, że tak rzadko tu ostatnio zaglądam ale dużo się działo, zmieniałam miejsce zamieszkania ale zaczynam nadrabiać zaległości.
Ponownie można przenieść Snoopika do działu zaadaptowanych, dwa dni temu zadzwoniła prezesowa i powiedziała, że Snoopy ma nowy dom. Adoptowała Go Pani również w Warszawy znajoma/sąsiadka domu tymczasowego. Pani z nowego domu wiedziała o wszystkich wadach i zaletach naszego spanielka i z pełną świadomością przyranęła psiaka.

Super! Bardzo się cieszę! :multi:

Snoopiku życzę szczęścia w nowym domku, oby tym razem był to już domek na zawsze! :kciuki: :kciuki: