Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy zarezerwowany "niby-apartament" z dwoma pokojami i kuchnia w Palacyku nad Zalewem [URL="http://www.zokir.pl/c,oferta--noclegowa-w-pokojach-goscinnych--,34.html"]Złotoryjski Ośrodek Kultury i Rekreacji[/URL]. Zwolnilismy sie jeden pokoj - moze pomiescic 4 osoby (3 lozka: 2 jednoosobowe, 1 dwuosobowe). 40zl/os/doba + 10zl/pies. Mozna dzwonic bezposrednio do Palacyku 76 878 37 78 lub 76 878 33 74.

Posted

[quote name='qlpiak']Mamy zarezerwowany "niby-apartament" z dwoma pokojami i kuchnia w Palacyku nad Zalewem [URL="http://www.zokir.pl/c,oferta--noclegowa-w-pokojach-goscinnych--,34.html"]Złotoryjski Ośrodek Kultury i Rekreacji[/URL]. Zwolnilismy sie jeden pokoj - moze pomiescic 4 osoby (3 lozka: 2 jednoosobowe, 1 dwuosobowe). 40zl/os/doba + 10zl/pies. Mozna dzwonic bezposrednio do Palacyku 76 878 37 78 lub 76 878 33 74.[/QUOTE]

Nocowalysmy tam podczas zimowych kwalifikacji :cool3:
Mialam pokoj z Pati, ktory sie nazywal Romeo i Julia, caly w różu i z wielkim sercem na scianie :loveu:

Polecam! Przeurocze miejsce :loveu:

Posted

Bo dopiero dziś na dobre się rozłożyłam, jeszcze do wczoraj miałam nadzieję, że aż tak mnie nie weźmie. Trudno przewidzieć, że się zachoruje :shake:

Posted

[URL="http://xtreme.blox.pl/resource/Lista_na_strone__12.11.2009.xls"]Lista i stan wpłat[/URL] na 12.11.2009

Mapka - [URL="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=51.121236,15.91404&daddr=Ho%C5%BCa+to:Wilcza&hl=pl&geocode=%3BFXsADAMdjMHyAA%3BFXryCwMdYrbyAA&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=16&via=1&sll=51.120065,15.911636&sspn=0.006263,0.021136&ie=UTF8&ll=51.118233,15.912323&spn=0.012526,0.042272&z=15"]KLIK[/URL]
A- Hotel Qubus
B - hala sportowa "tęcza", gdzie odbędą się zawody

Posted

Mistrzowie Polski 2009

SMALL: 1. Iwona Kalisz & Pipi, 2. Olga Kwiecień-Maniewska & Sunday, 3. Patrycja Tucholska & Kimi

MEDIUM: 1. Renata Filip & Astor, 2. Anna Filiks & Parys, 3. Paulina Jarmolińska & Grota

LARGE: 1. Magdalena Ziółkowska & Mac, 2. Marta Zając & Coffee, 3. Anna Orłowska & Fanta

:laola:

Posted

[quote name='CHI']Dotarliśmy do domu o 21,15... [/QUOTE]
O szczęśliwi :diabloti:

Ja tylko krótko, bo robota goni... Bardzo dziękuję EXtremalnym i DeLuxowym za zawody :multi::multi::multi: bawiłam się dobrze, choć szczęście nam nie dopisało...

[SIZE=3]Chciałam też napisać wszem i wobec, że [B]Kebab Ali Baba[/B], którego baner wisiał na płotku, nie sponsorował żadnych kebabów :eviltong: ale [B]agilitowe skarpetki i zippery[/B] :loveu: [SIZE=2]To był "mój" sponsor - w sensie, że ja go załatwiłam, kiedy była jeszcze wersja, że te zawody będą w Poznaniu, ale kiedy organizator i lokalizacja uległa zmianie, on zgodził się podtrzymać sponsorstwo, więc bardzo proszę doceniać! :cool3:[/SIZE][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE] [SIZE=1]

A zdjęcia owszem, nawet zgrałam na kompa, ale obejrzeć je będę miała czas wieczorem dopiero. O obróbce nie wspominając....[/SIZE]

Posted

[quote name='CHI']Dotarliśmy do domu o 21,15...[/QUOTE]
Zazdraszczam :evil_lol:. Nie powiem, o której ja byłam w domu, ale informuję, że od jakiegoś czasu już jestem w pracy :diabloti:.

Wielkie gratulacje dla wszystkich nowokreowanych mistrzów i vice, ale największy chyba szacun dla Iwony z Pipi, która jako jedyna z 9 medalistów obroniła pozycję z ubiegłego roku :terazpol:. Gratki dla dziewczyn, które po raz pierwszy stanęły na podium MP, a było ich całe mnóstwo, zaiste :loveu:.
Szczególne wyrazy uznania dla Ani Orłowskiej, która dokonała niezwykłego wyczynu z suką, którą pamiętam, jak jakieś 2 lata temu była chodzącą schizą, bała się własnego cienia i miała problem nawet z podejściem do własnej przewodniczki. Dziewczyno - dokonałaś cudu :klacz:. Dla Magdy Ziółkowskiej z Maczkiem - należał się Wam ten tytuł, nareszcie :thumbs:.

Mam również parę uwag krytycznych :diabloti:, ale o tem potem, to ma być laurka.

Posted

Padnięci i szcześliwi:multi: dziękuję mojej Coffee za tak piękne biegi, w pierwszym sezonie startu udało nam się zdobyć Wicemistrza Polski w tak doborowym towarzystwie - wszystkim gratuluję. Nie mogę uwierzyć,że jeszcze w marcu biegałyśmy w zeróweczkach :p

Chciałam podziękować Extremom za miłą współpracę. Nauczyłam się wielu rzeczy podczas obsługi zawodów (a nie tylko podnoszenia tyczek jak zwykle) i tym bardziej doceniać będę trud kolejnych organizatorów przy ogarnięciu "bałaganu".:lol:

Gratuluję wszystkim zawodnikom i dziękuję za miła atmosferę, a jestem pod wrażeniem postępów jakie poczyniła Beata z Papają - świetnie odpracowany stres psa:p

Posted

Sorry - wczoraj byłam padnięta...

GRATULACJE!!!!!!!!!!

I podziękowania dla Was Wszystkich, za to że byliście, za spotkanie, za rozmowy, za socalizację moich szczeniąt... i za całą resztę...
Wspaniale odpoczełam od rzeczywistości, super się bawiłam no i coś tam Białe w sobotę powalczyły...:razz:

Blondyn zadebiutował w LA2 - był 2/13 :crazyeye: z 4,54 pkt za czas i 6/14 też pkt za czas, ale już 12,42...
A w LA0 biegi były liczone pojedynczo:multi: i raz nawet Funisko było 1/17 :crazyeye: = mam najlepszego bulla (standarda) w agility w Europie:p
Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

[B]Mokka,[/B]
chyba Cie musze jakos odwiedzic czem predzej, bo mam Twoje trofeum, z ktorym, delikatnie mowiac nie chcialabym sie poruszac samochodem :evil_lol:

No i oczywiscie gratulacje na wsiech!
Wreszcie, sie cos zadzialo w tych large'ach i mediumach :cool3:

Wracalo mi sie super, gdyby nie chwilowy zanik mozgownicy (uparlam sie, ze chce dojechac A4 do samej Warszawy i w efekcie przez chwile jechalam do Czech:lol:) i postoj w McDonaldzie (ledwo znalezionym w gestym tumanie) to bylybysmy w domu o 24! A tak bylysmy o 1, wiec i tak git!
Szkoda tylko, ze koszt imprezki wzrosl mi o 100% na jakims 120km przed Jankami.....:mad: Kuswa, znowu bede miala brzydkie zdjecie w albumie.....

Posted

Wielkie dzięki dla Organizatorów za świetne zawody w doskonałej hali. Niedzielne openy były bardzo emocjonujące - gratuluję wszystkim uczestnikom i Mistrzom.

No i hotel był gitowy :>

Posted

[quote name='PATIszon'][B]Mokka,[/B]
chyba Cie musze jakos odwiedzic czem predzej, bo mam Twoje trofeum, z ktorym, delikatnie mowiac nie chcialabym sie poruszac samochodem :evil_lol:
[/QUOTE]
Łomatko, przerażasz mnię koleżanko. A cóżeś Ty takiego dla mnie wygrała? :crazyeye:

Posted

Kolejnego pieska :) Bardzo grzecznego, robił siad zostań przez całe dwa dni i nawet nie drgnął, nie będziesz miała z nim kłopotu. Nie niszczy, nie siusia i nie szczeka, jak zostaje sam w domu.

Ja się strasznie cieszę, że udało mi się przełamać złą passę związaną z MP i po raz pierwszy stanąć w nich na podium :). Jestem bardzo dumna z Sunday, jak również z mojej pręgowanej zeróweczki, która strasznie się starała i nawet co nieco udało jej się zawalczyć. Vigusiowi odebrało rozumek w niedzielę, a nigdy nie ma go zbyt wiele, no cóż.

Dziękuję bardzo wszystkim, którzy nam pomagali, szczególnie za pospolite ruszenie w niedzielę przy wlepkach do książeczek i zwijaniu wykładziny.
Bardzo mile nam się układała współpraca z de Lux, co mam nadzieję stanie się jakąś nową świecką tradycją :loveu:.

Posted

Gratulacje wielkie dla zwycięzców :) Podziękowania dla organizatorów, choć nie powiem, chwilami miałam wrażenie, że te zawody będą trwały do późnej nocy. Hala bardzo fajna, wykładzina już mniej, za to hotel Qubus rewelka, oddzielna łazienka i WC, duże pokoje, czyste i miłe dla oka, telewizor, kurde, w takim jeszcze z psami nie spałam i do tego pani w recepcji miała, uśmiechała się do piesków, nic tylko żeby było tak zawsze. Wracałyśmy do Warszawy z Karollą jednak ósemką z objazdem do Bełchatowa przez drogę 14 i chyba 481 i byłyśmy przed 1. w nocy. Mgły straszne po drodze, ale udało się. Podziwiam moją Karollę, bo ona raniutko do pracy (ja pracuję w domu), a Mokka to już w ogóle dla mnie jest nie z tej ziemi. Ja o 9 rano patrzyłam tylko na jedno oko. :) Ogólnie zawody podobały mi się, atmosfera wspaniała, oklaski z trybun, fajnie było. Ja z moimi babami pobiegłam bardzo fajnie, coś w naszym bieganiu się wreszcie ruszyło (dzięki Cavano) i nawet byłyśmy na pudle z Moną a z Cami w A+J byłyśmy w sobotę 8 na 45 psów. Jeszcze raz dzięki dla organizatorów za zawody. :)

Posted

Chciałbym przede wszystkim podziękowac Wszystkim którzy nie pozostali głusi na błaganie o pomoc w składaniu wykładziny i płotków.
Serce rośnie na widok tak wspaniałej koleżeńskiej pomocy kiedy ring zapełnił się od wolonatriuszy - pomocników.
Gdyby nie Wy, pewnie skończylibyśmy nad ranem.
Mozecie także liczyć na naszą pomoc, jak zbraknie rąk do pracy.

A Agilitowe skarpetki są cudne :lol: