mru Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 hmm, nie wiem wiem, że liczy się też łączna długość linków w podpisie dlatego zamieniam zawsze linki na krótsze (za pomocą strony: tiny.pl) ale Ty masz tylko 3 banerki, więc nie powinno być za długie... :roll: Quote
Daga&Maks Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 widzę że sunia ma już baner.Ale postaram się jakoś pomóc Quote
marlenka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Daga & Maks']widzę że sunia ma już baner.Ale postaram się jakoś pomóc[/quote] Suni potrzebna pomoc bardzo . Potrzebny jej ciepły dom . Ona jest taka malutka ze do budy to nie ona musi mieć swoją kanapę Quote
agnest Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Marlenka dzisiaj w nocy porobie ogłoszenia. Trudno jak nie ma zdjęć zrobie z jednym po sobocie sie dostawi Quote
CoolCaty Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 wkleiłam tu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f97/najmniejsza-najbiedniejsza-najstarsza-sunia-poszukiwana-147828/index2.html#post13076560"]http://www.dogomania.pl/forum/f97/najmniejsza-najbiedniejsza-najstarsza-sunia-poszukiwana-147828/index2.html#post13076560[/URL] Quote
agnest Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zrobiłam Allegro jutro będą zdjęcia a swoją drogą marlenka daj kontakt do ogłoszeń ( telefon i mail) na PW bo Coolkate podałam Quote
marlenka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='agnest']Zrobiłam Allegro jutro będą zdjęcia a swoją drogą marlenka daj kontakt do ogłoszeń ( telefon i mail) na PW bo Coolkate podałam[/quote] Agnes myślę ze dobrze żeby było na Coll Caty namiar bo ja w zasadzie mało wiem o tej suni jeśli oczywiście Coll Caty nie ma nic przeciwko temu . Quote
anciaahk Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Śliczna rudzinka, co za ludzie, ja się ciągle nadziwić chamstwu nie mogę. Żeby tak tego kogoś tak w worku przez płot na starość. Sunia jak moja Cindka (') z avatarka. Ale podnieść tylko mogę. Quote
CoolCaty Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Kontakt może być do mnie, chociaz ja rzadko odbieram telefon. Do mnie to lepiej sms-a słać. Dzisiaj Omi została wysterylizowana. Bardzo ładnie zniosła zabieg, nie było żadnych komplikacji. Pod kroplóweczką po zabiegu leżała jak aniołek. Agnest otuliła ją puchatą, białą, nową kołderką. Bardzo jej ta kołderka pasowała. Tak ją własnie widzę - w domu, w puchatej kołderce idealnie białej i nowiutkiej. Takie coś jej się własnie należy. Mamy nowe fotki, aga powinna wkleić. Quote
marlenka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Ok to mogą być też namiary do mnie. Podam Ci na PW , ale do CC też niech zostaną . Cool Caty tylko mam prośbę żebyś pisała na wątku wszystko o Omi żebym była na bieżąco . Quote
CoolCaty Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Postaram się na bieżąco informować co u niuni słychać. A narazie fotki: [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3050/dsc01195d.jpg[/IMG] [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1262/dsc01198a.jpg[/IMG] [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/7348/dsc01200s.jpg[/IMG] [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/9645/dsc01210.jpg[/IMG] [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/9469/dsc01213i.jpg[/IMG] Quote
anciaahk Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Piękna rudzinka jest, naprawdę. Taka zagubiona się wydaje. Quote
marlenka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 No i śliczna suniu zostałysmy same żadna z okropnych ciotek tu nie zajrzy Quote
Anna_33 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Juz zagladam) i slad zostawiam na przyszlosc) Quote
marlenka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='Anna_33']Juz zagladam) i slad zostawiam na przyszlosc)[/quote] A witamy i mam nadzieję że to nie będzie odległa przyszłośc :mad: Quote
Anna_33 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nie bij, na wszystkie oznaczone zagladam praktycznie codziennie...o psiaku nic nie wiem, wiec i do powiedzenia mam niewiele :-) Wybierasz sie moze do Boguszyc? Quote
marlenka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='Anna_33']Nie bij, na wszystkie oznaczone zagladam praktycznie codziennie...o psiaku nic nie wiem, wiec i do powiedzenia mam niewiele :-) Wybierasz sie moze do Boguszyc?[/quote] Bardzo chcę ale nie wiem czy moje dziecię zjedzie do domu , będę wiedziała wieczorek . Chciałabym zobaczyć Omi ( boję się tylko że bez niej nie wyjdę , jakby co NIE DAWAJCIE MI PSA :evil_lol:) zadzwonię do Donacji wieczorkiem czy pojedzie ze mną . A co do tego co pisała Zofia to myślę że sunia nadaje się do adopcji ale .... musza to być ludzie którzy będą jej uczyć czystości , bo jeśli zachowuje się tak jak Nugat :diabloti: to będzie siusiać im w domu , a myślę że jeśli poświęcą jej troszkę czasu to będzie oki . Nugaś do tej pory jak sie na niego krzyknie ( jak narozrabia) to kładzie się łapami do góry wywala swoje sadełko i już mnie rozbraja , ale jeśli chodzi o zachowanie czystości to niestety wymaga to duuużo czasu . Ja to rozumiem najważniejsze jest to żeby zrozumiał to potencjalny DS. Quote
agnest Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Marlenko jestem, tydzień miałam przerwy. Ale już jestem. Quote
Anna_33 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Poznalam dzis Omi. Jak zobaczylam to malenstwo i przypomnialam sobie o tym co napisala CC, ze byla na lancuchu, to pomyslalam, ze jakas pomylka zaszla. Przeciez ona jest mniejsza od pekinczyka..taka drobna. Jesli chodzi o zachowanie pieska. Sunia dziewczyny zna, mnie nie,wiec wymyslilam sobie, ze wparuje dosc obcesowo do niej, ze nie bede sie czaic z wyciaganiem reki, zachowam sie jak paniusia, ktora wola "sliczna psiunia, cip cip" i od razu leci z lapami do psa. Wiele psow ( i malych dzieci) taka postawa ploszy. Ale nie Omi. Ogonek zataczal od razu koleczka, broda do gory - drap mnie tutaj, ooo, za uchem tez mozesz ))Wsadzilam jej palce do pyszczka tak jakbym chciala zeby policzyc. Zero reakcji. Jesli obcej babie na tyle pozwolila, wrecz prosila o wiecej, to ja nie wiem jaki pies, jesli nie ona jest adopcyjny. Od razu mowie, nie wiem, czy jest glosna, czy cicha, czy umie zachowac czystosc, czy lubi koty, dzieci, czy przeszla kiedys traume. Pewnie przeszla, w koncu trafila przeciez do Boguszyc. Wiecej na pewno wiedza o niej dziewczyny. Ja spisalam tylko swoje spostrzezenia. Zdjecia jutro, pozno wieczorem dopiero. Quote
CoolCaty Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Cieszę się, że maleńka dobrze się czuje po sterylizacji. Ania, patrzyłyście na brzuszek? Zagoiło się wszystko ładnie? Quote
Anna_33 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Aniu, ona w kaftaniku byla, nie odwiazywalam jej. Moze faktycznie powinnam o tym pomyslec.:oops: Ale jestem pewna, ze wszystkow porzadku. Byla ruchliwa, zadowolona, kubraczek czysty.No zdrowy pies po prostu) [SIZE=1]Za to nasza smutna sunia, ta delikatna ma cos z lapa, nie moze na niej stawac. Wiesz, ta ciemna, podpalana z pierwszego wybiegu z budami. Podeszla sie przywitac i schowala do budy. Jak nie ona zupelnie. Pozniej sie ozywila na widok kanapki z tunczykiem, ale skakala na trzech lapkach tylko.Jakby leicutko spuchniety staw.Nic wbitego nie zauwazylysmy, ale na pewno bardzo ja boli,bo po macaniu zwiala do budy. Agnieszka wysle mi wieczorem jej zdjecia i od razu zakladam jej watek. Ta sunia to moj wyrzut sumienia, dawno powinnam byla to zrobic.Jest taka slodka..zero agresji, lizala mnie po twarzy, gdy macalam po bolacej lapie.[/SIZE] Quote
Recommended Posts