rita60 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Basiu i co,ani jednego zapytania o slicznote:roll: Quote
Paulina_mickey Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Cześć kosmiczny psiaku! :loveu: Basiu może rozwieszę ogłoszenia w Lublinie?:cool3: p.s masz śliczny avek :loveu: Quote
Basia1968 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Paulinko pewnie jak możesz to rozwieś = a avatarek oj mam superrrr:loveu: a ty jesteś autorką zdjęcia:eviltong::eviltong: Quote
rita60 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Witaj moj sliczny:lol:Basiu ponawiam pytanie,czy były jakies telefony w sprawie Kamyka ? Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Poprosze o wsparcie skarbonki - moze i Wy skorzystacie z jej pomocy- [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kundelkowa-skarbonka-mamy-juz-45zl-pomoz-147660/[/URL] Quote
Basia1968 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Rita na to pytanie musi odpowiedzieć Luiza&Funia - ona posiada informacje na temat psiaka. Ja tylko w ramach tego, że tu mieszkam to staram sie podbijać wątek. De facto nie miałam przyjemności osobiście poznać Kamyczka. Zdjęcia wkleiłam z allegro, bo mi chłopaczek wpadł w oko niesamowicie. Więc tutaj pytanie do Luizy. Czy były telefony w sprawie Kamyczka? Quote
rita60 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Rozumiem:roll:moze Luiza wpadnie na watek... Quote
Paulina_mickey Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja aktualizowałam ogłoszenie, które mu zrobiłam. Quote
rita60 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ja aktualizowałam ogłoszenie, które mu zrobiłam.[/quote] Dzieki:lol: Quote
majuska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No Kamynio...niech wreszcie ktoś zadzwoni...potem będą pewnie wszyscy naraz dzwonić Quote
rita60 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Wskakuj na pierwsza slicznoto........ Quote
majuska Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='rita60']Wskakuj na pierwsza slicznoto........[/quote] A ja będę w poniedziałek w Tarnobrzegu, czy ta miejscowość gdzie Kamyczek teraz przebywa jest niedaleko, i czy wogóle możliwe są odwiedziny??? Quote
Justynna Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 skopanie jest bliziutko. Jakieś 10 km w stronę Mielca. Quote
rita60 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='majuska']A ja będę w poniedziałek w Tarnobrzegu, czy ta miejscowość gdzie Kamyczek teraz przebywa jest niedaleko, i czy wogóle możliwe są odwiedziny???[/quote] majuska jak bedziesz,to wycałuj go odemnie:p Quote
rita60 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dziewczyny dostałam takiego maila:razz: Witam, Jestem zainteresowana ofertą w sprawie oddania Kamyka z internetu. Mam 12-letnią, odpowiedzialną córkę, która marzy o tym, by opiekować się jakimś terrierem i z pewnością przypadliby sobie z Kamyczkiem do gustu. Czy ogłoszenie o oddaniu Kamyka jest nadal aktualne? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź! Dziewczyny czy macie jakis bezposredni telefon do opiekuna Kamyka ? Quote
agata51 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No i co? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_218v.gif[/IMG] Quote
rita60 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='agata51']No i co? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_218v.gif[/IMG][/quote] Odpisalam,ze sprawa aktualna i narazie cisza:shake:mam nadzieje,ze zadzwoni na telefon podany do kontaktu:roll: Quote
Paulina_mickey Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No to czekamy! Mam nadzieję, że się odezwą :multi: Quote
Becia66 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='rita60']Odpisalam,ze sprawa aktualna i narazie cisza:shake:mam nadzieje,ze zadzwoni na telefon podany do kontaktu:roll:[/quote] Dzwońcie głupie ludziska bo to jeden jedyny w swoim rodzaju.....:eviltong: Piękny jest.....:loveu: Quote
majuska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No i pojechała głupia Majuska szukać Kamynia i nie znalazła, myślałam, że tam w Skopaniu to jest jakieś małe przytulisko czy coś w tym stylu i pytałam o nie ludzi, ale dopiero potem się ocknęłam, że on pewnie siedzi u kogoś na tymczasie....a ja żadnego kontaktu nie miałam i wróciłam z nosem na kwintę:shake: Ale to nic może jeszcze mi się jakoś uda...jakby sie tu ktos pojawił, kto ma jakis kontakt do osoby u której przebywa Kamyk to poproszę ( jak mozna oczywiście ) Quote
rita60 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='majuska']No i pojechała głupia Majuska szukać Kamynia i nie znalazła, myślałam, że tam w Skopaniu to jest jakieś małe przytulisko czy coś w tym stylu i pytałam o nie ludzi, ale dopiero potem się ocknęłam, że on pewnie siedzi u kogoś na tymczasie....a ja żadnego kontaktu nie miałam i wróciłam z nosem na kwintę:shake: Ale to nic może jeszcze mi się jakoś uda...jakby sie tu ktos pojawił, kto ma jakis kontakt do osoby u której przebywa Kamyk to poproszę ( jak mozna oczywiście )[/quote] Ojej szkoda,z tego co doczytalam na watku,to jest w gabinecie u lekarza weta/chyba/:roll:moza dziewczyny wejda i wyjasnia... Quote
majuska Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No właśnie u weta byłam na podwórku, ale nikogo nie było....no nic poczekamy...jakby co to jutro będę w Mielcu, a to też niedaleko;):evil_lol: Quote
Basia1968 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 wiem, że u Pana doktora Sałaty. Luiza&Funia bywa na dogo, ale nie wchodzi jednak na wątek. Ona ma najwięcej informacji. Quote
rita60 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Basia1968']wiem, że u Pana doktora Sałaty. Luiza&Funia bywa na dogo, ale nie wchodzi jednak na wątek. Ona ma najwięcej informacji.[/quote] Szkoda,ze nie wchodzi:shake: Quote
Recommended Posts