Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rita na to pytanie musi odpowiedzieć Luiza&Funia - ona posiada informacje na temat psiaka. Ja tylko w ramach tego, że tu mieszkam to staram sie podbijać wątek. De facto nie miałam przyjemności osobiście poznać Kamyczka. Zdjęcia wkleiłam z allegro, bo mi chłopaczek wpadł w oko niesamowicie. Więc tutaj pytanie do Luizy. Czy były telefony w sprawie Kamyczka?

Posted

[quote name='rita60']Wskakuj na pierwsza slicznoto........[/quote]
A ja będę w poniedziałek w Tarnobrzegu, czy ta miejscowość gdzie Kamyczek teraz przebywa jest niedaleko, i czy wogóle możliwe są odwiedziny???

Posted

[quote name='majuska']A ja będę w poniedziałek w Tarnobrzegu, czy ta miejscowość gdzie Kamyczek teraz przebywa jest niedaleko, i czy wogóle możliwe są odwiedziny???[/quote]
majuska jak bedziesz,to wycałuj go odemnie:p

Posted

Dziewczyny dostałam takiego maila:razz:

Witam,
Jestem zainteresowana ofertą w sprawie oddania Kamyka z internetu. Mam
12-letnią, odpowiedzialną córkę, która marzy o tym, by opiekować się
jakimś terrierem i z pewnością przypadliby sobie z Kamyczkiem do gustu.
Czy ogłoszenie o oddaniu Kamyka jest nadal aktualne?
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź!

Dziewczyny czy macie jakis bezposredni telefon do opiekuna Kamyka ?

Posted

[quote name='agata51']No i co? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_218v.gif[/IMG][/quote]
Odpisalam,ze sprawa aktualna i narazie cisza:shake:mam nadzieje,ze zadzwoni na telefon podany do kontaktu:roll:

Posted

[quote name='rita60']Odpisalam,ze sprawa aktualna i narazie cisza:shake:mam nadzieje,ze zadzwoni na telefon podany do kontaktu:roll:[/quote]

Dzwońcie głupie ludziska bo to jeden jedyny w swoim rodzaju.....:eviltong:
Piękny jest.....:loveu:

Posted

No i pojechała głupia Majuska szukać Kamynia i nie znalazła, myślałam, że tam w Skopaniu to jest jakieś małe przytulisko czy coś w tym stylu i pytałam o nie ludzi, ale dopiero potem się ocknęłam, że on pewnie siedzi u kogoś na tymczasie....a ja żadnego kontaktu nie miałam i wróciłam z nosem na kwintę:shake: Ale to nic może jeszcze mi się jakoś uda...jakby sie tu ktos pojawił, kto ma jakis kontakt do osoby u której przebywa Kamyk to poproszę ( jak mozna oczywiście )

Posted

[quote name='majuska']No i pojechała głupia Majuska szukać Kamynia i nie znalazła, myślałam, że tam w Skopaniu to jest jakieś małe przytulisko czy coś w tym stylu i pytałam o nie ludzi, ale dopiero potem się ocknęłam, że on pewnie siedzi u kogoś na tymczasie....a ja żadnego kontaktu nie miałam i wróciłam z nosem na kwintę:shake: Ale to nic może jeszcze mi się jakoś uda...jakby sie tu ktos pojawił, kto ma jakis kontakt do osoby u której przebywa Kamyk to poproszę ( jak mozna oczywiście )[/quote]
Ojej szkoda,z tego co doczytalam na watku,to jest w gabinecie u lekarza weta/chyba/:roll:moza dziewczyny wejda i wyjasnia...

Posted

[quote name='Basia1968']wiem, że u Pana doktora Sałaty. Luiza&Funia bywa na dogo, ale nie wchodzi jednak na wątek. Ona ma najwięcej informacji.[/quote]
Szkoda,ze nie wchodzi:shake: