Frogg Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czy sunia będzie mogła zostać tam gdzie jest teraz do czasu sterylki ? Bez sterylki jej nie możemy oddać!!! Quote
Miła od Gucia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Frogg rób bazarki,każda złotówka się liczy. łolkiee śliczny banerek już go sobie wklejam Quote
Ziutka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Frogg']Czy sunia będzie mogła zostać tam gdzie jest teraz do czasu sterylki ? Bez sterylki jej nie możemy oddać!!![/quote] Tak...Daisy będzie mogła u nas zostać do czasu sterylki. A jeśli możesz założyć bazarek na sterylizację to będziemy wdzięczne :modla: Quote
Maupa4 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witam. Wątek został oczyszczony z offa. Usunięto 17 postów, dwa posty zostały zedytowane. Pozdrawiam. Quote
ala123 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Boże,znowu basset!!! Gustaw - jakie sa szanse na ten domek? Quote
lucySxy Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Myslę, ze bazarki mozna robić swoją droga.A sterylizować ją zaraz , jezeli jest DS zadeklarowany ,nie ma co zwlekać.Moze DS pokryje częś kosztow sterylki, a czesc pani ktora ją oddala? Gdzie bedzie sterylizowana? I jaki koszt mniej więcej? Quote
Frogg Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Bazarek już się robi. :) Będzie w ciągu godziny :) Quote
Miła od Gucia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Alunia ja tylko wstępnie rozmawiałam. Pani z Jastrzębia jest gotowa wziąć sunię i sama po nią przyjechać. W rozmowie wykazała się przygotowaniem na różne sytuacje, plucie hi hi, siusianie i trudności. Ja przekazuję potencjalnych chętnych luce, gdyż ona już dalej prowadzi sprawę. Domów szukam dalej. Luka, członkowie forum Nasze Bassety, Nasze Bassety :: Strona Główna zadeklarowali pomoc pieniężną na pokrycie kosztów steryzlizacji w wysokości 150 zł. Prosimy od nas wymiziać po basseciemu Daisy. Quote
Frogg Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zapraszam na bazarek dla Sandi i Daisy Bazarek na bassety Daisy i Sandi. Do 04.10.2009, 22:00. Wejdź i zobacz! :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Frogg Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Gustaw']Alunia ja tylko wstępnie rozmawiałam. Pani z Jastrzębia jest gotowa wziąć sunię i sama po nią przyjechać. W rozmowie wykazała się przygotowaniem na różne sytuacje, plucie hi hi, siusianie i trudności. Ja przekazuję potencjalnych chętnych luce, gdyż ona już dalej prowadzi sprawę. Domów szukam dalej. Luka, członkowie forum Nasze Bassety, Nasze Bassety :: Strona Główna zadeklarowali pomoc pieniężną na pokrycie kosztów steryzlizacji w wysokości 150 zł. Prosimy od nas wymiziać po basseciemu Daisy. Wy to macie największe serducho na Świecie - forum Nasze Bassety i Gustaw w roli głównej. Quote
Miła od Gucia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja jestem tylko przedstawicielem naszej grupy, to prawda, nasi forumowicze mają wielkie serce. Natomiast jeszcze się wypowiem co do domku dla Daisy. Jestem pewna, że wybierzecie jej domek najlepszy z najlepszych, bo wszyscy tego pragniemy dla suni. Teraz będziemy trzymać kciuki za sterylkę. Żeby wszystko poszło dobrze i żeby niunia po zabiegu wydobrzała, i nabrała sił. Quote
ala123 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Gustaw']Alunia ja tylko wstępnie rozmawiałam. Pani z Jastrzębia jest gotowa wziąć sunię i sama po nią przyjechać. W rozmowie wykazała się przygotowaniem na różne sytuacje, plucie hi hi, siusianie i trudności. Ja przekazuję potencjalnych chętnych luce, gdyż ona już dalej prowadzi sprawę. Domów szukam dalej. To chyba należy brać pod uwagę ten domek, skoro ani plucie ani inne bassecie numery pani nie zrażają. To bardzo ważne, a wiem jak jest posiadając trzy niesforne parówy. Oczywiście pewnie wszystko okaże się po sprawdzeniu domku podczas wizyty przedadopcyjnej. Quote
Frogg Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zapraszam na bazarek dla naszych bassecich ślicznotek http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-bassety-daisy-sandi-do-04-10-2009-22-00-wejdz-zobacz-147458/ Quote
luka1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Frogg - wielkie dzięki . Sunia jeszcze wtym tygodniu zostanie dostarczona do weta w celu zbadania oczu. Nastepnie trzeba umówić sterylkę. Myslę ze przyszli właściciele powinni pokryć koszt sterylizacji. Sunia jest sliczna i bardzo miła - moze nawet trochę odstaje od charakterku bassetów. Sunia nie jest zwykłym kundelkiem i w normalnych warunkach trzebaby zapłacić za nia kilkaset złotych. Może więc "zapracować " na swoją przyszłość, a kasa moze isc na mniej "przebojowa" bide. Quote
Miła od Gucia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Luka, podaj mi konto, wyślę pieniążki. Quote
luka1 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 w pierwszym poście jest nr konta. Wielkie dzieki za pomoc. Quote
lucySxy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy suczka bardzo "rozpacza" jak jest zostawiona sama? I jak zachowuje sie w nocy?, czy grzecznie spi? Quote
Frogg Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 luka1 napisał(a):Frogg - wielkie dzięki . Sunia jeszcze wtym tygodniu zostanie dostarczona do weta w celu zbadania oczu. Nastepnie trzeba umówić sterylkę. Myslę ze przyszli właściciele powinni pokryć koszt sterylizacji. Sunia jest sliczna i bardzo miła - moze nawet trochę odstaje od charakterku bassetów. Sunia nie jest zwykłym kundelkiem i w normalnych warunkach trzebaby zapłacić za nia kilkaset złotych. Może więc "zapracować " na swoją przyszłość, a kasa moze isc na mniej "przebojowa" bide. Oczywiście jak pieniążki nie będą potrzebne ani na Daisy ani na Sandi przekażę je w inne miejsce, ale decyzja należy do właścicieli przedmiotów (po wspólnym uzgodnieniu). jak narazie poczekamy - zobaczymy :) Quote
lucySxy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dzisiaj zadzwonila do mnie osoba chcaca adoptowac Daisy. Znam tych ludzi ,bo sprawdzalam ten domek przy okazji innej adopcji. Domek w Swidniku, jednorodzinny, dzialka 14 arowa, suczka nieszkalaby w domu. Rodzina skladajaca sie z 2 osob doroslych i 2 dzieci(13 i 2 lata(,bez iinych zwierzat. Panstwo sa gotowi pokryc czesc kosztow sterylizacji,zaczekaja na suczke az bedzie po zabiegu. Luka-czy moge dac Twoj nr tel ? Moze to bedzie ten domek? Quote
Ziutka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 lucySxy napisał(a): Luka-czy moge dac Twoj nr tel ? Podaj :cool3: może to właśnie to :roll: Quote
bico Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 to i ja kciukami dopomogę z nadzieją:happy1::happy1::happy1: Quote
luka1 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Szukam kogoż z miejscowości (lub okolic) Lubzina. To jest koło Dębicy. Do sprawdzenia domek!!!! Quote
Miła od Gucia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Luka, wrzuciłam do nas Twój post, jak ktoś się odezwie, dam znać. Quote
Recommended Posts