Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frogg']Czy sunia będzie mogła zostać tam gdzie jest teraz do czasu sterylki ? Bez sterylki jej nie możemy oddać!!![/quote]
Tak...Daisy będzie mogła u nas zostać do czasu sterylki.

A jeśli możesz założyć bazarek na sterylizację to będziemy wdzięczne :modla:

Posted

Myslę, ze bazarki mozna robić swoją droga.A sterylizować ją zaraz , jezeli jest DS zadeklarowany ,nie ma co zwlekać.Moze DS pokryje częś kosztow sterylki, a czesc pani ktora ją oddala?

Gdzie bedzie sterylizowana?
I jaki koszt mniej więcej?

Posted

Alunia ja tylko wstępnie rozmawiałam. Pani z Jastrzębia jest gotowa wziąć sunię i sama po nią przyjechać. W rozmowie wykazała się przygotowaniem na różne sytuacje, plucie hi hi, siusianie i trudności.
Ja przekazuję potencjalnych chętnych luce, gdyż ona już dalej prowadzi sprawę.
Domów szukam dalej.

Luka, członkowie forum Nasze Bassety, Nasze Bassety :: Strona Główna
zadeklarowali pomoc pieniężną na pokrycie kosztów steryzlizacji w wysokości 150 zł.

Prosimy od nas wymiziać po basseciemu Daisy.

Posted

[quote name='Gustaw']Alunia ja tylko wstępnie rozmawiałam. Pani z Jastrzębia jest gotowa wziąć sunię i sama po nią przyjechać. W rozmowie wykazała się przygotowaniem na różne sytuacje, plucie hi hi, siusianie i trudności.
Domów szukam dalej.

Luka, członkowie forum Nasze Bassety, Nasze Bassety :: Strona Główna
zadeklarowali pomoc pieniężną na pokrycie kosztów steryzlizacji w wysokości 150 zł.

Prosimy od nas wymiziać po basseciemu Daisy.

Wy to macie największe serducho na Świecie - forum Nasze Bassety i Gustaw w roli głównej.

Posted

Ja jestem tylko przedstawicielem naszej grupy, to prawda, nasi forumowicze mają wielkie serce.

Natomiast jeszcze się wypowiem co do domku dla Daisy.
Jestem pewna, że wybierzecie jej domek najlepszy z najlepszych, bo wszyscy tego pragniemy dla suni.
Teraz będziemy trzymać kciuki za sterylkę. Żeby wszystko poszło dobrze i żeby niunia po zabiegu wydobrzała, i nabrała sił.

Posted

[quote name='Gustaw']Alunia ja tylko wstępnie rozmawiałam. Pani z Jastrzębia jest gotowa wziąć sunię i sama po nią przyjechać. W rozmowie wykazała się przygotowaniem na różne sytuacje, plucie hi hi, siusianie i trudności.
Domów szukam dalej.

To chyba należy brać pod uwagę ten domek, skoro ani plucie ani inne bassecie numery pani nie zrażają. To bardzo ważne, a wiem jak jest posiadając trzy niesforne parówy.
Oczywiście pewnie wszystko okaże się po sprawdzeniu domku podczas wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Frogg - wielkie dzięki . Sunia jeszcze wtym tygodniu zostanie dostarczona do weta w celu zbadania oczu.
Nastepnie trzeba umówić sterylkę. Myslę ze przyszli właściciele powinni pokryć koszt sterylizacji. Sunia jest sliczna i bardzo miła - moze nawet trochę odstaje od charakterku bassetów.
Sunia nie jest zwykłym kundelkiem i w normalnych warunkach trzebaby zapłacić za nia kilkaset złotych. Może więc "zapracować " na swoją przyszłość, a kasa moze isc na mniej "przebojowa" bide.

Posted

luka1 napisał(a):
Frogg - wielkie dzięki . Sunia jeszcze wtym tygodniu zostanie dostarczona do weta w celu zbadania oczu.
Nastepnie trzeba umówić sterylkę. Myslę ze przyszli właściciele powinni pokryć koszt sterylizacji. Sunia jest sliczna i bardzo miła - moze nawet trochę odstaje od charakterku bassetów.
Sunia nie jest zwykłym kundelkiem i w normalnych warunkach trzebaby zapłacić za nia kilkaset złotych. Może więc "zapracować " na swoją przyszłość, a kasa moze isc na mniej "przebojowa" bide.

Oczywiście jak pieniążki nie będą potrzebne ani na Daisy ani na Sandi przekażę je w inne miejsce, ale decyzja należy do właścicieli przedmiotów (po wspólnym uzgodnieniu).

jak narazie poczekamy - zobaczymy :)

Posted

Dzisiaj zadzwonila do mnie osoba chcaca adoptowac Daisy.

Znam tych ludzi ,bo sprawdzalam ten domek przy okazji innej adopcji.
Domek w Swidniku, jednorodzinny, dzialka 14 arowa, suczka nieszkalaby w domu.
Rodzina skladajaca sie z 2 osob doroslych i 2 dzieci(13 i 2 lata(,bez iinych zwierzat.
Panstwo sa gotowi pokryc czesc kosztow sterylizacji,zaczekaja na suczke az bedzie po zabiegu.
Luka-czy moge dac Twoj nr tel ?

Moze to bedzie ten domek?