ms_arwi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 hej, zarejestrowalam sie na tym forum specjalnie ze wzgledu na tego amstaffka... Uslyszalam o nim przypadkiem niedawno i coz, bardzo chcialabym mu pomoc. Problem nie jest natury finansowej. Mam juz w domu 1,5 roczna sunie amstafia, lagodna... Najchetniej porozmawialabym o Bialym z wolontariuszka\wolontariuszem, ktora zna blizej tego psa. Quote
Kana Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 agaga a pies bedzie w kojcu ? Tak myslalam dlatego moze zle odpowiedzialam kolezance na temat kubraczka :oops: Quote
agaga21 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Kana']agaga a pies bedzie w kojcu ? Tak myslalam dlatego moze zle odpowiedzialam kolezance na temat kubraczka :oops:[/quote] jeśli są wolne pokoiki to na pewno będzie w pokoiku ale to trzeba dogadać z markiem. a co do kubraczka to z tego co pamiętam z zeszłego roku arjuna robiłą raczej dla psów schroniskowych a nie hotelowych (no chyba że nie u niej miał być zamówiony albo może też zasady się zmieniły;) ) Quote
andzia69 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ale przecież to jest pies schroniskowy;) ino, ze ma szansę isć do hoteliku:lol: Quote
fioneczka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='agaga21'][B]jeśli są wolne pokoiki to na pewno będzie w pokoiku ale to trzeba dogadać z markiem[/B]. a co do kubraczka to z tego co pamiętam z zeszłego roku arjuna robiłą raczej dla psów schroniskowych a nie hotelowych (no chyba że nie u niej miał być zamówiony albo może też zasady się zmieniły;) )[/QUOTE] qrcze on nie może być w kojcu ... on nie ma przecież futerka ... no ale Marek raczej to wie ;) Quote
Pastylka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kubraczek mial byc wlasnie od arjuny, ale skoro Biały bedzie miał swoj pokoj to niech jakis inny psiak skorzysta dziewczynhy pewnie maja duzo zamowien przed zima :) Quote
Lottie Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cieszę się że banerek jest OK, nie jestem jeszcze obeznana w dogomaniackim systemie robienia banerków.. :P Oby Biały znalazł dobry dom, widzę że już ktoś się po niego zgłosił - oby coś z tego było :multi: Quote
***kas Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dziewczyny, w schronie jest jeszcze kilka TTB, które kubrakiem nie pogardzą :cool3: Z resztą Biały ostatnio przywitał mnie wywalony kołami do góry, i oj tak facetem to on jest baaardzo szczodrze przez naturę obdarzonym ;) Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Prosze wejdzcie - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/wyrzucony-zaglodzony-pogryziony-mix-boksera-prosba-o-pomoc-148364/index2.html[/URL] Quote
ania z poznania Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Byłam dzisiaj u Białego, schronisko chce za niego 50zł bo "on taki bardziej rasowy, nie?" :angryy: Fotki wstawi Agaga21. Jest absolutnie fantastyczny :razz:! Quote
fioneczka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='ania z poznania']Byłam dzisiaj u Białego, [B]schronisko chce za niego 50zł bo "on taki bardziej rasowy, nie[/B]?" :angryy: Fotki wstawi Agaga21. Jest absolutnie fantastyczny :razz:![/QUOTE] dobrze ze nie 150 :angryy: Quote
***kas Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='ania z poznania']Byłam dzisiaj u Białego, schronisko chce za niego 50zł bo "on taki bardziej rasowy, nie?" :angryy: Fotki wstawi Agaga21. [B]Jest absolutnie fantastyczny [/B]:razz:![/quote] prawda? :razz:Świetny pies, naprawdę zasługuje na dobry dom :loveu: Quote
agaga21 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ania, nie napisałaś najważniejszego, że biały słyszy! [IMG]http://i38.tinypic.com/9lhq52.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/261nc4h.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/34j2gyr.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/2ugnpec.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/ve0ygy.jpg[/IMG] Quote
ms_arwi Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 dzis tez go odwiedzilam, jest piekny :) zna tez przynajmniej dwie komendy wydawane gestami (siad i podaj lape). A czy slyszy... tego nie wiem? W schronisku powiedzial mi dzisiaj jego opiekun, ze nie slyszy? Quote
Kana Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Jeej byloby wspaniale jakby slyszal. Cudownyyy pies :loveu: Quote
andzia69 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 to czy słyszy czy nie wyjdzie pewnie potem...to Ania mówi, ze słyszy...a pracownik, ze nie? Quote
agaga21 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ania mówi że reagował na klaśnięcie, na pstryknięcie palcami, może jest częściowo głuchy. podejrzewam, że tylko specjalista jest w stanie to ocenić na ile pies słyszy. Quote
ania z poznania Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tak, Paulina87 i jej TZ też widzieli, że słyszy! 1. Po pierwsze-siedział do nas tyłem na wybiegu, nie widział nas, przybiegł zaraz jak nas USŁYSZAŁ. 2. Jedno z nas chowało się i klaskało, a on od razu zwracał główkę w tą stronę Nie mówię, że słyszy na bank na 100% ale na bank nie jest głuchy jak pień. Quote
***kas Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nam powiedziano, że oddano go ze względu na głuchotę. Ale tego na ile on jest głuchy, po prostu nie umiem ocenić:oops: Na pewno z większej odległości nie słyszy-byłam na tyłach wybiegu wolałam, klaskałam cmokałam gwizdałam. Nie było reakcji, natomiast, kiedy tylko odwrócił głowę=zauważył mnie-przychodził. :roll: Nikt nie robił mu specjalistycznych badan, ani testów... Quote
andzia69 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 no cóż - wyjdzie w praniu czy faktycznie cosik słyszy czy nie:p Quote
***kas Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tak czy siak, pies jest naprawdę świetny, bo mimo tego, że urodziwy, to jeszcze charakterek super:loveu: Quote
phase Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 `. śliczny ten Biały !!. :loveu: Jeszcze charakterek widzę cudny... Podnoszę do góry !! Quote
Lottie Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ms Arwi I co z tą adopcją? Czy Biały trafi do ciebie? Quote
Kana Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [B]Pies jedzie do Hotelu p. Marka do Bogatyni. [/B] Zawiezie go Kajetan :multi: Będzie pod opieką dwóch szkoleniowców. Z tego co wiem z dzisiaj pies mial spotkanie z suką i grzecznie się z nią bawil. Jedynie co przeszkadzalo w zabawie to jest napalenie na sunie :cool3: Quote
Recommended Posts