brazowa1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wpielegnowany,wytrymowany spaniel...kolejne z pytań bez odpowiedzi-co on robi w schronisku? Pies cierpi bardzo.Wiecznie zdenerowowany i wołający swoich ludzi.Rwie w stronę samochodu,biedny pies,myśli,ze jak dopadnie do auta i do niego wsiadzie,to pojedzie prosto do domu :shake: Nie pokazal agresji w schronisku,jest psem około 5cioletnim (samiec) , w bardzo dobrej kondycji fizycznej .Lubi głaskanie i zainteresowanie ze strony człowieka-na smyczy troche ciągnie,ale to zrozumiałe,w takim stresie.W boksie przebywa z trzema innymi psami i nie robi awantur.Wręcz pozostałym psom ustępuje. żal na niego patrzec,jak czepia sie każdego człowieka,ktory popatrzy w jego strone. Domu szukamy,gdzie kocha sie spaniele,rozumie i nie porzuca.Pilnie potrzebny ten dom.Spaniele sa twardymi psami,ale ten za chwile ,bez bliskości przewodnika,naprawde sie załamie. pomozcie znależć mu DOBRY dom Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 to nie usmiech,to stres,zziajany pies z nerwów Quote
pinkmoon Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Załamany i płaczący, jak wyje to uszy puchną. Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jaki biedulek. :placz: :placz: :placz: Spaniele nie są absolutnie twardymi psami, to psy o delikatej psychice, łatwe do zepsucia poprzez nieumiejętne traktowanie, ale kochające człowieka nade wszystko. A tu jak widać człowiek zawiódł, a pies kocha nadal i ma nadzieję na powrót ukochanego pana. Nie pozwolę mu długo czekać! Zaraz go wrzucam na spanielowe i na wszystkie wątki adopcyjne spanieli. Allegro mu zrobię, tylko jakie dane kontaktowe podać? Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 607 540 557 Adres e-mail: [email protected] Adres: Dąbrówka Młyn 30 84-242 Luzino Kontakt w godzinach: 9:00 - 17:00 Sa twarde,to psy myśliwskie,samodzielne.Łatwe do zepsucia,to fakt. Asiu,dziekuje,mam nadzieje,ze szybko znajdzie dom,gdzie kocha sie spaniele. Quote
emilia2280 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Boshh, Asia dzialaj. Istnieje gdzies w Polsce cos takiego jak azyl dla spanieli? Ich porzuconych coraz wiécej... Quote
Litterka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Biedny mały Płaczek... Jego wycie i piski każą zatykać uszy i wyciskają łzy z oczu. Jednocześnie jest tak wdzięczny za to, że się do niego podejdzie, pogłaszcze chociaż przez pręty. Wtedy choć na chwilkę jest szczęśliwy... Tak, on zasługuje na dom, w którym już nigdy nie będzie musiał płakać... :( Quote
olenka_f Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 zawsze bardzo lubiłam spanielki, u nas w rodzinie był Alert - uwielbiałam go Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Allegro spanielka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=754306583 Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Spanielek już nie załamany, boooooo... MA DOM! :multi: Quote
Litterka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ufff... Już nie będzie płakał! :multi: P. S. Masz PW :cool3: Quote
Fiks Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Uff uff, jeszcze malamutka pojdzie do domu i cisza nastapi w schronie :evil_lol: Powodzenia mlody! Quote
Litterka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Fiks, faktycznie, Płaczek i Malamutka to dwa główne głosy były. No i koniec dueciku :diabloti: Niech się Spaniello dobrze chowa i nie wraca! :multi: Quote
akucha Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dwie fantastyczne adopcje! Super! :multi: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 jaka cisza w schronie.Aż dzwoni. Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 ale co kracze...... Ubyl spaniel i po prostu mozna powiedziec,ze cisza nastala.Mial talent do nawoływania,oj miał. Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Teraz tylko pewnie biały szmaciarz robi hałas :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 O kurcze dziewczyny, jakie cudne wieści! :multi: :multi: :multi: Jak wiecie do jakiego domku trafił, to napiszcie proszę, bom ciekawa. :cool3: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Malamutka pojechała do Niemiec. Biały kolega dostanie osobny boks,juz sie buduja. Quote
akucha Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='pinkmoon']Teraz tylko pewnie biały szmaciarz robi hałas :cool1:[/QUOTE] A fuj! nieładnie tak wyzywać! :evil_lol: A kto on jest? Pinkmoon, kogo masz avatarze? Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Biały szmaciarz zasłużył na to przezwisko; mimo że jest pięknym psem, to charakter ma wredny :evil_lol: strasznie gnębi swojego kojcowego kolegę Aresa - który to Ares jest wspaniałym psem i bardzo przez niego cierpi. Nie ma na razie miejsca żeby ich rozdzielić, a sytuacja nie jest fajna... (edit: dopiero teraz doczytałam co Brązowa napisała, że będą przesiedlenia, no w końcu ;) ) A w avatarze jest w końcu moja prywatna psica domowa, stwierdziłam że nielojalne było trzymanie tam astka, choć był to mój schroniskowy ulubieniec ;) Quote
akucha Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Rozumiem. Trzeba bialasa szybko do domu wysłać i już. Biały, to pójdzie No zobacz, a ja cię zawsze z astami utożsamiałam :roll: Quote
Recommended Posts