Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny jest ten białas, ma coś z pointera. Tylko przez te scysje kojcowe jak dotąd nie było możliwości żeby go wyciągnąć do zdjęć, mam nadzieję że po ich rozdzieleniu pójdzie już z górki.

No zobacz, a ja cię zawsze z astami utożsamiałam :roll:
A widzisz, a ja mam flatkę, najłagodniejszą i najbardziej uległą jaka po ziemi chodziła, nie żadne straszne TTB :diabloti: (aczkolwiek na przyszłość astek mi się marzy; bardzo polubiłam ten typ odkąd zaczęłam przychodzić do schroniska - już przy pierwszej wizycie moje wyobrażenia o psach mordercach legły w gruzach pod wpływem Stefana, który gościł poprzednio w moim avatarze:) )

Posted

a zobacz,ja szczegolnie w Dabrówce mam duzo do czynienia z owczarkami i ucze sie ich.Ale nie przekonuja mnie te psy absolutnie.
Szmaciarz jest jednym z najpiekniejszych psów jakie widziałam w zyciu.Ma unmaszczenie pointera i sylwetke,głowe,no,cała reszta jest z dobermana.

Posted

Miłe stworzonko.Jest własnie taki na jakiego wyglada.Troszke pluszowy,optymistyczny charakter,młody.Niby niczym sie nie wyróznia,ale sprawia takie wrażenie,ze chcialoby sie go pogłaskac.Jest mocno wpatrzony w ludzi i niestety, zgaszony towarzystwem innych psów.

ciotki, wena tworcza mi siadła,ani tytułu,ani tekstu,bardzo prosze napisac swoje wrażenia z poznania Diego,bedziemy tworzyć ;)
bo ja głownie pamietam ,jak Suzi go ganiała,zeby mu zbyt milo nie było.

54 cm w kłebie.