szachrajka14 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jest coś jeszcze potrzebne co by można było zrobić Quote
Sally (od Koanka) Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='szachrajka14']Jest coś jeszcze potrzebne co by można było zrobić[/QUOTE] Cox i Era (której wątek za chwilkę wrzucę :) nie mają jeszcze podstawowych informacji. Psy na początku pierwszego postu nie mają swoich wątków. No i można robić ogłoszenia :) NIe wiedziałam, że te porządki pójdą tak szybko :) Jak tylko pouzupełniam wszystkie albumy i uzupełni się informacje Coxa i Ery to to byłoby właściwie tyle z porządków :) I zacznie się mam nadzieję, wielka akcja ogłoszeniowa :diabloti: Quote
Sally (od Koanka) Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Albumy są pouzupełniane :) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 wątek Szansy - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180350-Owczarek-niemiecki-Bita-CiAE-ta-Zaniedbywana-Jak-dA-ugo-Cierpienie-owiane-tajemnicAE?p=14154864[/URL] Quote
szachrajka14 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Coxikowi niewiem czy ma sens bo podobno jutro do Irmy ma jechać:):ices_bla: kciuki za niego:bigok::thumbs: Quote
szachrajka14 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 imię - Era wiek - średni wielkość - dość duży zachowanie wobec innych zwierząt - bez większych problemów charakter - łagodny, bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem grzeczna jazda samochodem - ? komendy - ? chodzenie na smyczy - dobrze chodzi na smyczy, zachowywanie czystości - Stara się zachowywać czystość w pomieszczeniach zdrowie - zaszczepiona, odrobaczona, otwarte złamanie tylnej łapy miejsce pobytu - azyl Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk) wymogi co do domu - Dom z ogrodem lub mieszkanie dane kontaktowe: 602318518 - Marcelina 600634303 - Krzysiek (po 16) [email][email protected][/email] Quote
Macho Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Mała poprawka: Era NIE jest jeszcze zaszczepiona. Samochodem jeździ grzecznie, leży z tyłu spokojnie. Co do komend nie jestem pewna, bo często siedzi i nie wiem czy to jest reakcja na "siad" czy jej wola siedzenia ;) Era wychodzi dziennie na spacery, załatwia się poza CK, w domu na pewno też utrzyma czystość, ale wiadomo, że jak jest zamknięta przez 19 godzin to musi się wysikać... Z kupką jednak czeka do spaceru ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='szachrajka14']imię - Era wiek - średni wielkość - dość duży zachowanie wobec innych zwierząt - bez większych problemów charakter - łagodny, bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem grzeczna jazda samochodem - ? komendy - ? chodzenie na smyczy - dobrze chodzi na smyczy, zachowywanie czystości - Stara się zachowywać czystość w pomieszczeniach zdrowie - zaszczepiona, odrobaczona, otwarte złamanie tylnej łapy miejsce pobytu - azyl Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk) wymogi co do domu - Dom z ogrodem lub mieszkanie dane kontaktowe: 602318518 - Marcelina 600634303 - Krzysiek (po 16) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Dzięki :loveu: Wrzucę, ale to już nie dziś :evil_lol: Kciuki za Coxa :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Sally (od Koanka) Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Era wrzucona. Zaraz napiszę podstawowe info Szansy. I czekam na wieści o Coxie :thumbs: Quote
szachrajka14 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 informacije po niekąd kopiowałam za strony więc wiecie:) Quote
Szamanka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [B][COLOR="DarkGreen"]Usunęłam posty łamiące Regulamin forum. Anonimowa krytyka jest jak najbardziej zabroniona. [/COLOR][/B] Quote
San_(jagodowa:) Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Coxik zaadoptowany! Zamieszkał z CK Irmą :) Quote
OlaLola Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Strasznie się cieszę ;):) Zasłużył chłopak na dom :):):) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='San_(jagodowa:)']Coxik zaadoptowany! Zamieszkał z CK Irmą :)[/QUOTE] :laola: Trzymam kciuki za nowy domek :thumbs: Quote
szachrajka14 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Coxik wrócił:( nie zgadza sie ze zwierzakami Quote
OlaLola Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wejdźcie na wątek pinczerowatego, jest teraz u mnie w domku znalazłam go w Gliwicach.... [url]http://www.dogomania.pl/threads/180753-Mix-pinczerka-szukamy-wA-aA-ciciela-lub-nowego-domku?p=14193539#post14193539[/url] Quote
szachrajka14 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 imię - Szansa wiek - ok.3 lat wielkość - dość duży zachowanie wobec zwierząt-nie ma problemów charakter - łagodny, bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem jazda samochodem - ? komendy - ? chodzenie na smyczy - dobrze chodzi na smyczy, zachowywanie czystości - trudno przewidzieć zdrowie - jest w trakcie leczenia dlatego nie jest zaszczepiona, wysterelizowana. Jest odrobaczona miejsce pobytu - azyl Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk) wymogi co do domu - pełen miłości dane kontaktowe: 602318518 - Marcelina 600634303 - Krzysiek (po 16) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='szachrajka14']imię - Szansa wiek - ok.3 lat wielkość - dość duży zachowanie wobec zwierząt-nie ma problemów charakter - łagodny, bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem jazda samochodem - ? komendy - ? chodzenie na smyczy - dobrze chodzi na smyczy, zachowywanie czystości - trudno przewidzieć zdrowie - jest w trakcie leczenia dlatego nie jest zaszczepiona, wysterelizowana. Jest odrobaczona miejsce pobytu - azyl Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk) wymogi co do domu - pełen miłości dane kontaktowe: 602318518 - Marcelina 600634303 - Krzysiek (po 16)[/QUOTE] dzięki :loveu: Quote
Macho Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Szansa grzecznie jeździ samochodem, zachowuje czystość w pomieszczeniu :) Quote
szachrajka14 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 prosze niestety drugiego wątku nie wezmę(bo z 1 sobie nie radze:)) ale zawsze moge takie maleńkie rzeczy zrobić Właśnie jest ktoś kto by mógł zrobić Zbirusiowi jakieś ogłoszenia bo już miał tak stare ze z nich by już nie wyszło Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wolontariusze!!! Zwracam się do Was z wielką prośbą o zdjęcia naszych zwierząt! Ostatnio mamy z tym pewne kłopoty,a na stronie widać już niestety, że szczególnie nowe psy, jak np. Cloe, Kłapouchy, Era nie mają najlepszych fotek lub mają ich bardzo mało. Prosimy o robienie jak największej ilości zdjęć i wysyłanie ich albo na adres schroniskowy, albo do mnie ([email protected]). Może dzięki Waszemu zdjęciu Ktoś zakocha się w danym psiaku? Poniżej lista psów, które szczególnie potrzebują obfotografowania: -Neo -Arka -Kostek -Hienol -Kłapouchy -Cody -Cloe -Era -Szansa -Piorun -Zbirek Z góry dziękujemy :) Ania P.S. Przeglądnijcie również wątki, ponieważ na pewno znajdą się tam zdjęcia które nie są opublikowane na stronie - ja niestety chwilowo nie mam czasu wszystkich przeglądać więc nie uzupełniam na bieżąco zaległości zdjęciowych z wątków. Jeśli znajdziecie jakieś fajne zdjęcia, których nie ma na azylowej stronie ([url]www.schroniskodlazwierzat.com.pl[/url]) proszę o podesłanie ich na maila. Dzeki :) Quote
Recommended Posts