Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
Ale dlaczego z powodu dogo trzeba przeglądarkę zmieniać?! ...
Przedtem działało (już po zmianach), czemu teraz nie chce?
Lubie Explorera, przywiązałam się :):):)

Ależ nie musisz, ja mam u siebie 3 przegladarki. Exprolera (bo on i tak w systemie) opere i firefoxa. Generalnie korzystam z firefoxa, exprolera nie lubię prawie nie korzystam, czasem zależy mi na szybkości (choć i tak net mam 25 mega) korzystam z opery. Czasem coś robię na stronę i sprawdzam czy w każdej dobrze wygląda.

Posted

Vlk napisał(a):
ojej ale tu postów ;)
Mam nadzieję, że będą aktualizacje w pierwszym poście jak się ma sytuacja "ziemska"?
Najlepszego!

Aktualizacje były dotąd dość regularnie, ale chwilowo moja przeglądarka nie pozwala mi edytować postów. Moge pisać, lecz nie moge edytować. Jak znajdę chwilę, to opanuję sytuację zgodnie z radą Isadory i zrobię tam porządek

Posted

Czy ktoś podrzuciłby mi link do Misia i Normy?
Pozwoliłam sobie samowolnie powiedzieć o niej na parówkowym wątku a oni pozwolili sobie samowolnie zaakceptować ją jako parówę (zgodnie z hasłem: "parówą zostaje się do końca życia") :) Ale nie umiem się dokopać do ich wątku...

Posted

Vlk napisał(a):
Sally: zauważyłam, że w firefox da się edytować posty, ale w explorerze czy np maxthonie to jest niemożliwe.

Tak, też się o tym dowiedziałam. Dlatego mam zamiar ściągnąć firefoxa... Nie rozumiem, po co była ta rewolucja na dogo. Nie czuję, żeby pracowało to lepiej - wręcz odwrotnie...

• 2 weeks later...
Posted

Już jestem i biorę się za edytowanie linków. Podrzucajcie mi jeszcze, co macie... Na razie wrzucę, co mam sama i co wrzuciła San :loveu:
E: Ile się dało przeedytowałam. Zaraz wrzucę Bogusia. Banerek się nie dał i teraz widać, co widać. Potem pokombinuję.

Posted

ZBIREK:http://www.dogomania.pl/editpost.php?do=editpost&postid=13700234

NIEKTÓRE OGŁOSZENIA SIE ZNÓW ZKOŃCZYŁY
1]Ogłoszenia - Zbirek-przeżył gehennę i teraz czeka na miłość
2http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zbirek,515]
3Zbirek to niezwykle przyjacielski, średn / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
4Zbirek czeka na swojego człowieka... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
5*Rasa Mieszana - oddam psa
6Zbirek przeżył gehennę -= teraz czeka na swojego człowieka - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice
7Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka
8Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy
9Oddam za darmo - | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl
10]Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies inne Tarnowskie Góry
11]Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
12]katowice.cwirek.pl - Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! - bezpłatne ogłoszenia
13]Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!!
14]Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu | i-Bazar.pl
15]Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse
16Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu!! - ogloszenia.e-gratka.info
17Zakurzone.pl - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic?SYTUACJA KRYTYCZNA
18Oddam za darmo , oddaj za friko. • Oddaj niepotrzebne rzeczy za darmo ! Zobacz temat - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic

Posted

szukamy noclegu na dwóch osób oraz psa na 3 noce od 27.12 do 30.12
noclegu dla ludzi zainteresowanych adopcją RAMBA!!!!!!!!!!
Państwo przyjadą aż ze SZCZECINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo chcemy im pomóc trzeba ich przenocować!!!!
Państwo przyjadą wraz se swoją suczką!!! To szansa dla ramba jedyna i niepowtarzalna!!!!! Drugi raz może sie nie powtórzyć!!! Jeżeli ktokolwiek mógłby przenocować tych państwa bardzo prosimy o pomoc!!!!
Mowimy o terenie tarnowskie góry i najbliższe okolice!!!!!

Posted

To ja tylko napiszę, że mamy nowego psa, dostał na imię Cody :)
Jego historia jest bardzo smutna. Został sprzedany razem z domem :( nowi mieszkańcy nie życzyli sobie psa i tak Cody wylądował na polu, gdzie spał w śniegu i wyjadał stare, niedokopane i zamarznięte marchewki :(

Posted

[quote name='szachrajka14']ZBIREK:http://www.dogomania.pl/editpost.php?do=editpost&postid=13700234

NIEKTÓRE OGŁOSZENIA SIE ZNÓW ZKOŃCZYŁY
1]Ogłoszenia - Zbirek-przeżył gehennę i teraz czeka na miłość
2http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zbirek,515]
3Zbirek to niezwykle przyjacielski, średn / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
4Zbirek czeka na swojego człowieka... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
5*Rasa Mieszana - oddam psa
6Zbirek przeżył gehennę -= teraz czeka na swojego człowieka - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice
7Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka
8Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy
9Oddam za darmo - | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl
10]Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies inne Tarnowskie Góry
11]Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
12]katowice.cwirek.pl - Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! - bezpłatne ogłoszenia
13]Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!!
14]Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu | i-Bazar.pl
15]Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse
16Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu!! - ogloszenia.e-gratka.info
17Zakurzone.pl - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic?SYTUACJA KRYTYCZNA
18Oddam za darmo , oddaj za friko. • Oddaj niepotrzebne rzeczy za darmo ! Zobacz temat - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic

Chyba to już wrzuciłam, ale jeszcze sprawdzę :)
Ale szansa dla Ramba! Oby się udało... Ja niestety nie mam jak... Nie wiem, a jednak noc w jakimś hotelu, nie wiem, czy któryś w TG pozwala na trzymanie psa... tak myślę tylko
Biedny Cody i co za ludzie...