Isadora7 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Sally (od Koanka)']Explorera... czas zmienić :):):) zobacz Toli poradziłąm zmieniłą i jest ok: http://www.dogomania.pl/threads/141715-MaleA-ka-spokojna-2-letnia-Tekla-jest-w-DT-Szukamy-DS?p=13544087#post13544087 Quote
Sally (od Koanka) Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Ale dlaczego z powodu dogo trzeba przeglądarkę zmieniać?! ... Przedtem działało (już po zmianach), czemu teraz nie chce? Lubie Explorera, przywiązałam się :):):) Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):Ale dlaczego z powodu dogo trzeba przeglądarkę zmieniać?! ... Przedtem działało (już po zmianach), czemu teraz nie chce? Lubie Explorera, przywiązałam się :):):) Ależ nie musisz, ja mam u siebie 3 przegladarki. Exprolera (bo on i tak w systemie) opere i firefoxa. Generalnie korzystam z firefoxa, exprolera nie lubię prawie nie korzystam, czasem zależy mi na szybkości (choć i tak net mam 25 mega) korzystam z opery. Czasem coś robię na stronę i sprawdzam czy w każdej dobrze wygląda. Quote
OlaLola Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Zapraszam na wątek Wrochema: http://www.dogomania.pl/threads/173268-Ck-Wrochem-A-ywioA-owy-staruszek-bez-oczka-szuka-swojego-czA-owieka?p=13471968#post13471968 i Ramba: http://www.dogomania.pl/threads/137052-Ck-Rambo-mini-wilk-z-niezwykle-smutnAE-historiAE gdzie są filmiki z ich udziałem Wrochemka jeden a Ramba dwa :):) nakręcone przez sanel :):) Quote
szachrajka14 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nasz Aresik odszedł:( Tyle dobrze że już w domku Quote
Vlk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ojej ale tu postów ;) Mam nadzieję, że będą aktualizacje w pierwszym poście jak się ma sytuacja "ziemska"? Najlepszego! Quote
Vlk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 na razie chociaż tyle zrobię, że podpiszę petycję, roześlę po znajomych z nakazem wysyłania dalszego ;) Quote
szachrajka14 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dziękujemy za podpisanie i rozsyłanie a co do sytuacji o niczym nowym mi nie wiadomo ale może ktoś coś wie Quote
Sally (od Koanka) Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Vlk napisał(a):ojej ale tu postów ;) Mam nadzieję, że będą aktualizacje w pierwszym poście jak się ma sytuacja "ziemska"? Najlepszego! Aktualizacje były dotąd dość regularnie, ale chwilowo moja przeglądarka nie pozwala mi edytować postów. Moge pisać, lecz nie moge edytować. Jak znajdę chwilę, to opanuję sytuację zgodnie z radą Isadory i zrobię tam porządek Quote
Sally (od Koanka) Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Czy ktoś podrzuciłby mi link do Misia i Normy? Pozwoliłam sobie samowolnie powiedzieć o niej na parówkowym wątku a oni pozwolili sobie samowolnie zaakceptować ją jako parówę (zgodnie z hasłem: "parówą zostaje się do końca życia") :) Ale nie umiem się dokopać do ich wątku... Quote
Vlk Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Sally: zauważyłam, że w firefox da się edytować posty, ale w explorerze czy np maxthonie to jest niemożliwe. Quote
Sally (od Koanka) Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Vlk napisał(a):Sally: zauważyłam, że w firefox da się edytować posty, ale w explorerze czy np maxthonie to jest niemożliwe. Tak, też się o tym dowiedziałam. Dlatego mam zamiar ściągnąć firefoxa... Nie rozumiem, po co była ta rewolucja na dogo. Nie czuję, żeby pracowało to lepiej - wręcz odwrotnie... Quote
diana79 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 w firefox można edytować posty tylko trzeba dwa razy kliknąć edytuj, co inna przeglądarka to coś innego nie działa na dogo :shake: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Już jestem i biorę się za edytowanie linków. Podrzucajcie mi jeszcze, co macie... Na razie wrzucę, co mam sama i co wrzuciła San :loveu: E: Ile się dało przeedytowałam. Zaraz wrzucę Bogusia. Banerek się nie dał i teraz widać, co widać. Potem pokombinuję. Quote
Piromanka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wyróżnione Allegro dla Zorra: http://www.allegro.pl/item854916884_zorro_mlody_aktywny_swietny_pies_do_adopcji.html Mam nadzieje, ze ruszy... Quote
Sally (od Koanka) Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
szachrajka14 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ZBIREK:http://www.dogomania.pl/editpost.php?do=editpost&postid=13700234 NIEKTÓRE OGŁOSZENIA SIE ZNÓW ZKOŃCZYŁY 1]Ogłoszenia - Zbirek-przeżył gehennę i teraz czeka na miłość 2http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zbirek,515] 3Zbirek to niezwykle przyjacielski, średn / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa 4Zbirek czeka na swojego człowieka... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 5*Rasa Mieszana - oddam psa 6Zbirek przeżył gehennę -= teraz czeka na swojego człowieka - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice 7Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka 8Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy 9Oddam za darmo - | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl 10]Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies inne Tarnowskie Góry 11]Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia 12]katowice.cwirek.pl - Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! - bezpłatne ogłoszenia 13]Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! 14]Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu | i-Bazar.pl 15]Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse 16Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu!! - ogloszenia.e-gratka.info 17Zakurzone.pl - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic?SYTUACJA KRYTYCZNA 18Oddam za darmo , oddaj za friko. • Oddaj niepotrzebne rzeczy za darmo ! Zobacz temat - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic Quote
OlaLola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 szukamy noclegu na dwóch osób oraz psa na 3 noce od 27.12 do 30.12 noclegu dla ludzi zainteresowanych adopcją RAMBA!!!!!!!!!! Państwo przyjadą aż ze SZCZECINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo chcemy im pomóc trzeba ich przenocować!!!! Państwo przyjadą wraz se swoją suczką!!! To szansa dla ramba jedyna i niepowtarzalna!!!!! Drugi raz może sie nie powtórzyć!!! Jeżeli ktokolwiek mógłby przenocować tych państwa bardzo prosimy o pomoc!!!! Mowimy o terenie tarnowskie góry i najbliższe okolice!!!!! Quote
Macho Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 To ja tylko napiszę, że mamy nowego psa, dostał na imię Cody :) Jego historia jest bardzo smutna. Został sprzedany razem z domem :( nowi mieszkańcy nie życzyli sobie psa i tak Cody wylądował na polu, gdzie spał w śniegu i wyjadał stare, niedokopane i zamarznięte marchewki :( Quote
szachrajka14 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Biedny Cody. Co do noclegu też sie będe starac Quote
Sally (od Koanka) Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='szachrajka14']ZBIREK:http://www.dogomania.pl/editpost.php?do=editpost&postid=13700234 NIEKTÓRE OGŁOSZENIA SIE ZNÓW ZKOŃCZYŁY 1]Ogłoszenia - Zbirek-przeżył gehennę i teraz czeka na miłość 2http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zbirek,515] 3Zbirek to niezwykle przyjacielski, średn / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa 4Zbirek czeka na swojego człowieka... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 5*Rasa Mieszana - oddam psa 6Zbirek przeżył gehennę -= teraz czeka na swojego człowieka - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice 7Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka 8Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy 9Oddam za darmo - | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl 10]Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies inne Tarnowskie Góry 11]Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia 12]katowice.cwirek.pl - Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! - bezpłatne ogłoszenia 13]Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! 14]Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu | i-Bazar.pl 15]Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse 16Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu!! - ogloszenia.e-gratka.info 17Zakurzone.pl - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic?SYTUACJA KRYTYCZNA 18Oddam za darmo , oddaj za friko. • Oddaj niepotrzebne rzeczy za darmo ! Zobacz temat - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic Chyba to już wrzuciłam, ale jeszcze sprawdzę :) Ale szansa dla Ramba! Oby się udało... Ja niestety nie mam jak... Nie wiem, a jednak noc w jakimś hotelu, nie wiem, czy któryś w TG pozwala na trzymanie psa... tak myślę tylko Biedny Cody i co za ludzie... Quote
psyt Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 trzymajcie kciuki za Fruzię, bo może pojedzie dzisiaj do domu :multi: Quote
OlaLola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Fruzia ma dom :) :laola::laola::laola: Quote
Recommended Posts