Ulka18 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Amazis, Missieek, Marry zaznala u Was czegos, czego nie miala dane wczesniej przezyc. Byla kochana przez cala Rodzinke, miala szanse normalnie życ. Pamietam jej pierwsze dni, jak Missieek sie martwila o koty, a potem Marysia zrozumiala, ze koty mozna polubic. Ze to jej dom. Ze Wy to jej Dom. Zawsze bede Wam wdzieczna za to, ze wzielyscie Marysie z tego lancucha z tej podkarpackiej wsi. Ze byla naprawde szczesliwa. I nigdy nie zapomne jej zdjec w wianuszku na glowie :bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Ulka18 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Kilka tygodni temu zmarla poprzednia Pani Marry (przebywala w hospicjum), od ktorej sunia zostala zabrana przez Missieeka. Zakonczyla sie ziemska wedrowka Pani i Jej Suni. ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
missieek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Wieczny Odpoczynek dla tej Pani <'> <'> <'> <'> Marys pamietem o Tobie... Quote
tanitka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Jezu- to ja dopiero zobaczyłam że Marry odeszła!!!!:placz: :placz: :placz: Misieek- przepraszam że jestem taka gapa:oops: , bardzo ci współczuję. Pani i suczka- one pewnie chciały być razem..... Quote
Ulka18 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Tanitko, masz swoj duzy wklad w szczescie Marysi w ostatnich kilku miesiacach...gdyby nie Twoje szeleczki Marysia pewnie do dzisiaj tkwilaby przy budzie i nie wiadomo co by sie z nia stalo po smierci pani....a tak, to miala prawdziwa kochajaca Rodzinke i wianuszki ze stokrotek plecione przez siostre Missieeka... Quote
tanitka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 miala prawdziwa kochajaca Rodzinke i wianuszki ze stokrotek plecione przez siostre Missieeka... to jedyna pociecha w tej sytuacji:-( Quote
szajbus Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 dla pani i jej suni Tak bardzo mi przykro,przeczytałam cały watek i ryczę jak bóbr. Dlaczego na świecie jest tyle tragedii. Sunia miała już ciepły i kochajacy ją domek i takie nieszczęście. Wkrótce przyszła kolej na jej panią. Tak bardzo chcę wierzyć, że po tamtej stronie spotkały się obie i są szczęśliwe. Wspólczuję wam bardzo! Quote
Ulka18 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Mary, pamietamy o Tobie sunieczko ... od Ciebie zaczal sie moj wolontariat i aktywne dzialania na rzecz mieleckiego schroniska. Quote
Recommended Posts