Dominika1987 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Ula i co z sunią??? HOP DO GÓRY, BIEDACTWO....... :cry: Quote
Ulka18 Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Jak dobrze pojdzie, to jesli Tanitka pozyczy szelki i wysle je do @sicy z kociarni (Krakow), to @sica za doplata nadlozy km i pojedzie po sunie, ktora jest w miejscowosci Czudec na trasie Krosno-Rzeszow. Maile do dziewczyn juz powysylalam, rozmawialam z pania Marta, ktora opiekuje sie dorywczo psem, teraz czekam na odpowiedz od @sicy i Tanitki czy ta akcja sie dogra w ten sposob czy nie. Quote
tanitka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Dzięki za adres i wysyłam szelki dzisiaj priorytetem do Krakowa do @sicy. To są szelki samochodowe do wpięcia w zatrzask do pasów bezpieczeństwa. :D Quote
Ulka18 Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Tanitko, dziekuje, mam nadzieje,ze TZ @sicy zgodzi sie nadlozyc te kilometry i sunia w niedziele bedzie juz u Missieek'a w domu. Missieek zas odda Ci szelki w przyszly poniedzialek. Dziekuje jeszcze raz :) Quote
Ulka18 Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 MISSIEEK, Z AKCJA TRASNPORTU SUNI COLLIE CZEKAMY TYLKO NA CIEBIE . PODAJ PROSZE @SICY MIEJSCE SPOTKANIA. RESZTA JEST DOGRANA. KOCHANA TANITKA POZYCZA SZELKI , KTORE POTEM TRZEBA ODESLAC. MANI MARTA I @SICA SA JUZ ZE SOBA WSTEPNIE SKONTAKTOWANE. ODBIOR SUNI W TA NIEDZIELE 17.07.2005. TEL. DO @SICY MASZ. UMOW SIE Z NIA JAK NAJSZYBCIEJ.DZIEKI. Quote
Ulka18 Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Missieek, Sunia nie reaguje w ogole na koty i ptactwo domowe, ktore sa na tym podworku. Podobno zdarza im się jeść z jednej miski. Czekamy na Twoja odpowiedz do @sicy na temat miejsca spotkania i odbioru suni. Chyba,ze sie cos zmienilo,daj znać ,zeby nie angazowac nadaremnie zyczliwych ludzi. Quote
Dominika1987 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 3-mam mocno kciuki, aby wszystko się udało!!!! :) :angel: Quote
Magda2108 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Ehhhh....szkoda, że dopiero teraz przeczytałam ten wątek :( Ja mam szelki w domu... A jeśli potrzebna była by osoba np. do pilnowania suńki w samochodzie to ja chętnie pomogę :lol: Quote
missieek Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 spokojnie :) nie bylo mnie do wczoraj w domu wiec nie odpisywalam [quote name='Ulka18']Missieek, Czekamy na Twoja odpowiedz do @sicy na temat miejsca spotkania i odbioru suni. napisalam juz maila do @sica z pytaniem o ktorej mniej wiecej bedzie w Krakowie i gdzie jej pasuje aby sie spotkac czekam teraz na odpowiedz Chyba,ze sie cos zmienilo,daj znać ,zeby nie angazowac nadaremnie zyczliwych ludzi. nic sie nie zmienilo, nie rzucam slow na wiatr :) w domu juz wszyscy wiedza ze bedziemy miec goscia Quote
Ulka18 Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 ALE SIE CIESZYMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JUZ W NIEDZIELE SUNIA NIE BEDZIE SAMA !!!!!!!!!!!!!!! ZEBY TYLKO DALA SIE ZAPAKOWAC DO AUTA I NIE SPRAWIALA @SICY KLOPOTOW W PODROZY .... OD TEGO ZALEZY JEJ DALSZY LOS...A POTEM OD NASZEGO MISSIEEK'A. :calus: PROSIMY WSZYSTKIE ZYCZLIWE DUSZE NA FORUM O TRZYMANIE KCIUKOW W NIEDZIELE 17.07. W GODZINACH POPOLUDNIOWYCH. Quote
tanitka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Szelki powinny byc juz dzisiaj w Krakowie. :angel: Quote
Ulka18 Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Tanitko, :calus: za Twoja pomoc. Missieek wezmie adres od @sicy i odesle szelki do Ciebie. Kuzynostwo Pani Marty, ktore doglada Marry kompletuje zaswiadczenia weterynaryjne, zeby przekazac wraz z sunia. Leki juz Pani Marta zakupila. A prawdziwa pani Marry jest znowu w szpitalu...:( Tylko modlic sie :modla: zeby sunia wsiadla do samochodu. I dojechala szczesliwie. Quote
ania14p Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Kochane powtórzę i w tym wątku, koniecznie dajcie jej aviomarin. Psiaki które nie jeździły samochodem mogą mieć przy pierwszych takich wyprawach chorobę lokomocyjną, lepiej się zabezpieczyć, a i pies nie będzie musiał się krępować. Powodzenia Ania, Beza (oj cierpiała w samochodzie długo, ale przywykła), Koks i koty Quote
Ulka18 Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Pani Marta juz zakupila wszystkie niezbedne leki u mojej kuzynki farmaceutki z Rzeszowa. Najlepsze jakie sa dostepne. Dobrane dla suni. Dostanie w niedziele przed wyjazdem. :kciuki: I teraz tylko trzymac kciuki za transport. Quote
Ulka18 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Jeszcze tylko 2 dni i sunia bedzie wsrod ludzi calymi dniami :) a nie sama i sama ....zeby sie tylko udalo z transportem :kciuki: Quote
Ulka18 Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Tanitko, @sica z kociarni miau potiwerdzila przed chwila : "czy szelki dotarly ?? Tak, wczoraj odebrałam na poczcie. I odeślę je albo ja albo poprosze o to Missieek. " i dalej cytat z maila @sicy : "Napisałam Missieek'owi, że będę w Krakowie ok 19-20, będę jechać przez Niepołomice do Nowej Huty, i że najbardziej odpowiada mi odbiór psa koło dawnego kina Świt, ale jeśli to niedaleko to moge z psem podjechać na miejsce, coby jej dwa razy nie przesiadać. Podałam jej numer mojego telefonu i czekam na wieści." Reszta gotowa , Missieek poprosimy Ciebie o odeslanie szelek do kofanej Tanitki oraz relacje z pierwszych chwil u Ciebie collaczki rudowlosej. Quote
missieek Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 jasne że będa wieści :) jak tylko do mnie dotrze Quote
Dominika1987 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 No i jak tam suńcia??? Trzymam za nią kciuki :D Quote
Ulka18 Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Marry wsiadla do samochodu, dzieki Waszym kciukom i teraz chyba dojezdza do miejsca przeznaczenia. Na dalsza relacje trzeba poczekac az Missieek napisze. Oby tylko dobrze sie skonczyl ten dzien :kciuki: Quote
Recommended Posts