a.piurek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Mizianko dla wszystkich maluszków i Dianki, wierzę że uda się znaleźć cudowne domki dla wszystkich psiaczków. Mocno za to trzymam kciuki:loveu: Quote
Lidan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nadal czterech chłpoców i mamusia czekają na domki? O takie cudne kluseczki ludzie powinni się bić :mad: Quote
Dea Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Zofija jak będziesz u rodzinki zrób proszę nowe foty maluchom, podobno ładnie rosną:p Quote
Zofija Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Kurcze, od kilku dni jak wpisywałam Diana to nie chciało mi się nic wyświetlać........ Tak się wytsraszyłm. Maluchy bardzo ładnie rosna, ale martwi mnie to, ze jest przestój w zainteresowaniu. Ponadto brakuje nam wolontariuszy. Myślę Dea, ze moze by zrobić jakąś akcvję po szkołach???? Do tych małych potrezba kogoś kto by ze dwa razy dziennie po godzinę nimi sie zajał. One jak się do nich przychodzi to są tak bidusie szczesliwe , ze szok. Do tego ta durna pora roku. Dzisiaj do nich jade, ale poźno wieczór. Jak mi sie uda zdjęcia zrobić to zrobię. Quote
Dea Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Zofija napisał(a):Kurcze, od kilku dni jak wpisywałam Diana to nie chciało mi się nic wyświetlać........ Tak się wytsraszyłm. Maluchy bardzo ładnie rosna, ale martwi mnie to, ze jest przestój w zainteresowaniu. Ponadto brakuje nam wolontariuszy. Myślę Dea, ze moze by zrobić jakąś akcvję po szkołach???? Do tych małych potrezba kogoś kto by ze dwa razy dziennie po godzinę nimi sie zajał. One jak się do nich przychodzi to są tak bidusie szczesliwe , ze szok. Do tego ta durna pora roku. Dzisiaj do nich jade, ale poźno wieczór. Jak mi sie uda zdjęcia zrobić to zrobię. Wolontariuszy mało, fakt. Co do szkół to jak najbardziej, ale przy bezpośredniej pomocy przy psach muszą to być osoby pełnoletnie, bo w razie ugryzienia, podrapania przez psa czy przeziębienia się dziecka będziemy się później boksować z rodzicami. Za kontakty ze szkołami odpowiedzialna jest Agnieszka, napisz do niej proszę. Quote
Zofija Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 One tak rosną, ze szok. Takie duże kluchy już są:)))))) Domki tylko potrzebne domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
a.piurek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Domki dla maluszków pokażcie się!!!! Bardzo bardzo prosimy Quote
Zofija Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Niestety Pani, która wzieła tydzień temu jednego malucha, własnie go przywiozła z powrotem. Znowu jest ich 5........... Quote
Kisiaraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ałć, a czemu tak? Nie przemyślała decyzji? Quote
bela51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jak tak można.:shake: Czy ludzie nie przestaną traktowac zwierząt jak zabawki?:-( Quote
Dea Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Bo podobno wnuczka ma alergię. Kurcze najlepsza wymówka - alergia:mad: Quote
a.piurek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Zofija']Niestety Pani, która wzieła tydzień temu jednego malucha, własnie go przywiozła z powrotem. Znowu jest ich 5...........[/QUOTE] :placz::placz::placz: miejmy nadzieję, że znajdą się dla całej rodzinki cudowne domki Quote
Zofija Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dzisiaj rodzinka wzieła 2 pieski- pazurka oraz jednego z tych wilczurowatych. Także zostały. Miejmy nadzieje, ze nie wrócą i będą się miały dobrze Quote
a.piurek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja i osiem moich kochanych łapek trzymamy mocno kciuki Quote
choma Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dzięki ogromne za odzew i wszystkie pozdrowienia ;) co do drugiego wątku- Cieszyn jest bardzo przyjazny, klimatyczny, góry blisko...Przemyśl sprawę ;) Diana powoli się zadamawia u nas. Zostały 3 szczeniaczki, dziś znalazł dom Pazurek, największy przylepka oraz rozbójnik Franklin. Diana gości coraz częściej u nas w domu, całkowicie podporządkowana Pandzie. Próbuję ją oswoić z kotem , bo na podwórku strasznie goni koty i ujada na nie, pomimo, że dostała już pazurem po nosie. Sunia boi się mężczyzn. Jak tylko Łukasz wchodzi do domu, to ona zaraz chce wychodzić.. Uczy sie szybko, załatwia w domu coraz rzadziej, naprawdę kochana suczka, dla dzieci bardzo łagodna. Mam nadzieję cię jeszcze zobaczyć. Kto wie, może spotkamy sie kiedyś w górach:multi: Serdecznie pozdrawiamy Quote
Dea Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No to jeszcze trzy maluchy szukaja domów:roll:. Udało się wczoraj poszczepić wszystkie? Z GZC na razie będzie ciężko, do schronu trafiło 21 szczeniąt, prawdopodobnie to one pójdą w ogłoszeniu. Quote
Lidan Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dobrze, że maluchy zaczynają rozchodzić się do domków :loveu: Quote
Zofija Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jutro idzie do adopcji kolejny maluch także zostają dwa. Dwa czarnuchy-jeden kudłaty, drugi gładki. Choma powiedziała,z e jak zostanie sama Dianusia to, ją da do sterylizacji i bierze ją do domu:loveu: Także trzymajcie kciuki, zeby te dwa malce też szybciutko znalazły domki! Quote
a.piurek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Tak więc nadal trzymamy kciuki i to bardzo mocno:loveu: Quote
Lidan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Czyli zrobił się ruch w szczeniakowym interesie :happy1: Quote
choma Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A SKĄD SIĘ wzięło 21 szczeniaków w schronie? Quote
Zofija Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 i znowu jest zwrot szczeniaka, a jeden co był zarezerwowany - to się chłopak rozmyslił...... i znowu będą 3 jak ktoś nie zwróci znowu. Ja nie mam siły na ludzi Quote
bela51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A jak sie miewa Dianka? Te kluchy dalej ją ssają? Quote
Recommended Posts