Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, od kilku dni jak wpisywałam Diana to nie chciało mi się nic wyświetlać........ Tak się wytsraszyłm. Maluchy bardzo ładnie rosna, ale martwi mnie to, ze jest przestój w zainteresowaniu.
Ponadto brakuje nam wolontariuszy. Myślę Dea, ze moze by zrobić jakąś akcvję po szkołach???? Do tych małych potrezba kogoś kto by ze dwa razy dziennie po godzinę nimi sie zajał. One jak się do nich przychodzi to są tak bidusie szczesliwe , ze szok. Do tego ta durna pora roku. Dzisiaj do nich jade, ale poźno wieczór. Jak mi sie uda zdjęcia zrobić to zrobię.

Posted

Zofija napisał(a):
Kurcze, od kilku dni jak wpisywałam Diana to nie chciało mi się nic wyświetlać........ Tak się wytsraszyłm. Maluchy bardzo ładnie rosna, ale martwi mnie to, ze jest przestój w zainteresowaniu.
Ponadto brakuje nam wolontariuszy. Myślę Dea, ze moze by zrobić jakąś akcvję po szkołach???? Do tych małych potrezba kogoś kto by ze dwa razy dziennie po godzinę nimi sie zajał. One jak się do nich przychodzi to są tak bidusie szczesliwe , ze szok. Do tego ta durna pora roku. Dzisiaj do nich jade, ale poźno wieczór. Jak mi sie uda zdjęcia zrobić to zrobię.

Wolontariuszy mało, fakt. Co do szkół to jak najbardziej, ale przy bezpośredniej pomocy przy psach muszą to być osoby pełnoletnie, bo w razie ugryzienia, podrapania przez psa czy przeziębienia się dziecka będziemy się później boksować z rodzicami. Za kontakty ze szkołami odpowiedzialna jest Agnieszka, napisz do niej proszę.

Posted

[quote name='Zofija']Niestety Pani, która wzieła tydzień temu jednego malucha, własnie go przywiozła z powrotem. Znowu jest ich 5...........[/QUOTE]

:placz::placz::placz:
miejmy nadzieję, że znajdą się dla całej rodzinki cudowne domki

Posted

Dzięki ogromne za odzew i wszystkie pozdrowienia ;)
co do drugiego wątku- Cieszyn jest bardzo przyjazny, klimatyczny, góry blisko...Przemyśl sprawę ;)
Diana powoli się zadamawia u nas.
Zostały 3 szczeniaczki, dziś znalazł dom Pazurek, największy przylepka oraz rozbójnik Franklin.
Diana gości coraz częściej u nas w domu, całkowicie podporządkowana Pandzie. Próbuję ją oswoić z kotem , bo na podwórku strasznie goni koty i ujada na nie, pomimo, że dostała już pazurem po nosie.
Sunia boi się mężczyzn. Jak tylko Łukasz wchodzi do domu, to ona zaraz chce wychodzić..
Uczy sie szybko, załatwia w domu coraz rzadziej, naprawdę kochana suczka, dla dzieci bardzo łagodna.
Mam nadzieję cię jeszcze zobaczyć. Kto wie, może spotkamy sie kiedyś w górach:multi:
Serdecznie pozdrawiamy

Posted

No to jeszcze trzy maluchy szukaja domów:roll:. Udało się wczoraj poszczepić wszystkie? Z GZC na razie będzie ciężko, do schronu trafiło 21 szczeniąt, prawdopodobnie to one pójdą w ogłoszeniu.

Posted

Jutro idzie do adopcji kolejny maluch także zostają dwa.
Dwa czarnuchy-jeden kudłaty, drugi gładki.
Choma powiedziała,z e jak zostanie sama Dianusia to, ją da do sterylizacji i bierze ją do domu:loveu: Także trzymajcie kciuki, zeby te dwa malce też szybciutko znalazły domki!

Posted

i znowu jest zwrot szczeniaka, a jeden co był zarezerwowany - to się chłopak rozmyslił...... i znowu będą 3 jak ktoś nie zwróci znowu. Ja nie mam siły na ludzi