Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herspri napisał(a):
Jeju ale te szczeniaki są ogromne w stosunku do mamy :evil_lol:

no i mama już od nich ucieka- ona chuda jak przecinek one wyżarte, tłuściochy.....

Posted

bela51 napisał(a):
Czy dobrze zrozumiałam, że zabierasz Dianke do siebie a małe pasibrzuchy zostają?:loveu:

niestety nie- mam małe mieszkanie i Sambe dużą onkowatą sunię, która nie wpuszcza do naszego mieszkania żadnego psa. Już raz wziełąm psa na tymczas i wylądował i mojej przyjaciółki.
Dianie zawożę dziś osobną budę, która postawimy poza kojcem bo ona nie chce być z maluchami w jednej budzie i wcale się jej nie dziwię.
Ale powiem tak jestem w Dianie zakochana to cuuudowna psina. Mądra, czuła, delikatna-ojojojojoj trzeba jej też znaleźć cudowny domek. Jutro do niej jadę.

Posted

Lidan napisał(a):
Przydałby się szybko ten domek bo noce coraz chłodniejsze i zima coraz bliżej.

dokładnie- Dianie potrzebny jest domek i to w miare szybko wiecie jak u nas z pogodą.....

Posted

Byłam dzisiaj u Dianusi i jej maluchów. Wypasione rozrabiaki a Diancia delikatna, wiotka i chyba ma zapalenie piersi bo ma je bardzo ciepłe i takie duze. Brała antybiotyk, ale nie wygląda to dobrze. Bedzie musiał ją zobaczyć wet. Kasia , u której mieszka mówi, ze ona jest bardzo mądra i jakby czuła, ze nie zostanie u nich na stale i, ze jak ktos przychodzi to do kazdego sie bardzo tuli, jakby chciala, zeby ją przygarnął. Poza tym jest niesamowicie sprawgniona ludzkiej miłości i czułości.
Dzisiaj ona i maluchy mialy sesje postaram się jutro wrzucić fotki.

Posted

BajkaB napisał(a):
Zmartwiłam sie Dianką.Rozmawiałąs z Dea?Koniecznie zabierzcie ja do weta.
Ja tez szukam dla niej domku gdzie sie da

dzisiaj lub najpóźniej jutro przyjedzie do niej weterynarz dostanie antybiotyk. Naprawde potrzebny jej szybko domek to niesamowicie mądry, czułu i wrażliwy pies.

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Melduje się na wątku. Już można ogłaszać? Czy jeszcze Maleństwa muszą być przy Mamusi????

zaraz wklejam zdjęcia kazdego pokolei i można ogłaszac- bardzo dużo ogłoszeń bedzie potrzebnych.

Posted

sunia, czarna z biała krawatką, średniej długości sierść:)

piesek, podpalany

piesek, podpalany- mniejszy

sunia- jedyna w miocie czarno -biała - największa:)))) czyli alfa- tak sie wbiła w 21 wiek;)

piesek, ma biały pazurek i jest bez ogonka:)

piesek-czarny z białą krawatkę- czyli tzw. krawaciarz;)

piesek-czarny z białą krawatkę, najmniejszy, najmniej zaradny:)

sunia, podpalana, bez ogonka

Posted

Zaczęłam pisać ogłoszenie dla psiaka "podpalanego" i się zastanawiam czy nie lepiej zrobić ogłoszenie zbiorcze dla Maluszków???
Myśle, że będzie prościej.
Potrzebuje też więcej informacji o suni by poogłaszać.

Posted

Wiemy tylko,ze sunia podobno ma 3lata i podobno to jejpierwszy miot.Więcej na jej temat nikt nic nie wie.Mieszkała w melinie pijackiej i moim zdaniem ma wspaniały charakter jak na takie warunki