Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może ktoś ma ochotę pospacerować w [SIZE=4][B]Parku Skaryszewskim[/B][/SIZE]? Bo mój boksio zawsze chętny na zabawy z psami wszelkiej maści i wielkości:cool3:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Claud, bardzo fajnie, wpadaj jeśli możesz!:p Impreza rusza o 16, ale jest tam piwko, można usiąść, pogadać...więc nawet jak już wszystkie występy się zakończą, myślę że wciąz będzie się coś działo do wieczora.

Posted

a czy ktos bywa w tygodniu na polu przy gorce - Ursynow, Natolin, pod Lasem Kabackim, przy Kazury...?:roll:Szukamy kompana do zabaw, bo w taka pogode niestety z tym ciezko :(

Posted

[quote name='Agnes']a czy ktos bywa w tygodniu na polu przy gorce - Ursynow, Natolin, pod Lasem Kabackim, przy Kazury...?:roll:Szukamy kompana do zabaw, bo w taka pogode niestety z tym ciezko :([/quote]

ja w sumie mam w miare niedaleko, ale Myszka tych terenow nie zna. moze sie jednak kiedys tam wybierzemy :)

Posted

nie,nie. na zdjeciu to moja kochana swietej pamieci sunia. teraz bylabym z pieskiem malutkim, ale dobrze sie dogadujacym ze wszystkimi ( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29712[/URL] )

Posted

zupelnie. sama zaczepia nawet te najwieksze ;) tak jak mowilam jedyny problem to to,ze nie zna terenu, ale jak w poblizu nie ma ulicy to mysle, ze ja bede mogla spuscic. moze keidys wybiore sie z nia tam, zeby sie zaznajomila przed spuszczeniem :)

Posted

w takim razie przejdz sie tam zobacz jak to wyglada :) to jest pole gdzie bawia sie psy, mozna i isc do lasu ale my tam nie chodzimy. Do drogi jest kawalek. Jakby co to pisz do mnie :)

Guest aneta_w
Posted

Ja mogłabym spędzić... ale jeszcze nie wiem na 100 %
Jak coś to bardzo chętnie :)
Ja + dwa moje kundelki

Posted

Ja w każdą sobotę i niedzielę po 10 rano z Gackiem i Zuzią chodzę na Pola Mokotowskie.
Gacek i Zuzia to dwa BF przyjaciele świata co lubią zabawy na Polach.
Bulwy mają 3 i 4 lata.
Gacuś jest czarny i Zuzia pręguska.
Pozdrawiam
Anka

Posted

He, he, a ja polecam oczywiście Wawer:)
I jeziorko gocławskie.
Park Skaryszewski.
Dłuuugie chodniki wzdłuż Al. Waszyngtona no i ULICĘ GROCHOWSKĄ!:loveu:

Tam bywamy z Lachsem, chyba że jest chory lub mamy śnieżycę.