Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zootechniczka']Do suk zawsze jest spoko, jedynym wyjatkiem są white west terierki no i Dora. To dwie jedyne suki które mu do gustu nie przypadły.[/QUOTE]

a ja pamiętam, że mojej też nie lubił :) może wynika to z dominacyjnej postawy zarówno Dory, jak i Etny. westy też noszą zadarte ogony. nie wiem, jak suczka Agnes.
moja suka jedne psy lubi, drugich nie- niezależnie od płci. więc ja nie proponuję pomocy, bo nie byłaby z tego żadna pomoc

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']a ja pamiętam, że mojej też nie lubił :) może wynika to z dominacyjnej postawy zarówno Dory, jak i Etny. westy też noszą zadarte ogony. nie wiem, jak suczka Agnes.
moja suka jedne psy lubi, drugich nie- niezależnie od płci. więc ja nie proponuję pomocy, bo nie byłaby z tego żadna pomoc[/QUOTE]

Z twoja się chciął bawić tylko że po0 swojemu ;). Ale serio akórat do twojej suni to on nic nie miał. Na zlocie gdzie byłam niedawno głownie suki były i nie miał z nimi problemu. Oczywiście na siłe pomocy nie narzucam tylko proponuje.

Posted

[quote name='zootechniczka']Moge pomóc. Mam psa też koło 12 kg. 5 letni. Nie jest nachalny w stosunku do psów. więc chętnie bym się spotkała. Oczywiście mogłabym bym na spacer podjechac do Wilanowa.[/QUOTE]

jesli tylko faktycznie jest sympatyczny to ok, bo juz mialysmy spotkanie z niezbyt milym ala shitzu i mala podniosla firanke,a do sympatycznych sznupow mini macha ogonkiem i chce podejsc ale sie boi. Dlatego szukam takich spokojnych psow do polazenia. Bede wysylac pw jak juz bedzie gotowa na spacer, dzieki za checi :)

Posted

[quote name='Agnes']jesli tylko faktycznie jest sympatyczny to ok, bo juz mialysmy spotkanie z niezbyt milym ala shitzu i mala podniosla firanke,a do sympatycznych sznupow mini macha ogonkiem i chce podejsc ale sie boi. Dlatego szukam takich spokojnych psow do polazenia. Bede wysylac pw jak juz bedzie gotowa na spacer, dzieki za checi :)[/QUOTE]

Do suk i kastratów on naprawdę jest w porządku. Co do nie kastrowanych samców to mamy system daje mu podejść wacha się i daje znak ze idziemy dalej, no chyba ze widzę ze chce się bawić, bo ostatnio bawił się z dwoma nie kastrowanym małymi psami (szok). Jedyne suki na jakie warknął to Dora, ale zauważyłam ze on się chyba huskych się boji, bo się ostatnio trząsł jak suka tej rasy do niego podeszła, no i Dotka .Spacerowałyśmy już min z Puchu i Monia z dogomani i ich sukami i naprawdę Kostek się zachowywał bardzo ładnie. Co prawda na początku chciał się z nimi bawić w ganianego (a on wtedy ciut energiczny jest), ale że suki nie miały ochoty to zrezygnował i szedł sobie obok No i tak całkiem na marginesie to Kostek ma na osiedlu kolegę, który tez bał się psiaków, który kiedyś przebywał w schronisku i podobno Kostek był pierwszym psem z którym nawiązał kontakt i się bawił. Tam ten psiak do tej pory boji się piesków nawet ostatnio go jakiś pogryzł ale mimo tego do Kostka zawsze podleci choćby na wąchanko. Więc oczywiście nie nakłaniam na siłe ale jak będziesz miała ochote spróbwac to daj znac.

Posted

Jeśli ktoś dziś albo jutro planuje jakiś spacerek w okolicy Bielan, to się chętnie podłączymy. :smile:
Bo Scoob ostatnio nie ma szczęścia do spotykania kumpli do szaleństw. :roll: a ja mam akurat w miarę wolny weekend na dłuższy spacerek

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='betty_labrador']ja zapraszam jutro na spacer do radzymina :D 40minut jazdy od wilaniaka, ale naprawde warto :loveu:[/QUOTE]

O tak, zapraszamy ! :):) jutro i ja będę

laas i spacer pewnie ok. 3 godzinny albo kto ile ma czasu.:)

Posted

Pewnie za pozno pytam, ale może jeszcze odpowiecie ;) jak dojechać do tego waszego lasu ? kiedyś już pytałam, ale nie pamiętam ;) o której się spotykacie ? jak będzie pogoda w miarę to w sumie chętnie się wybiorę :)

Posted

Ja zapraszam na Ursynów, okolice Kopy Cwila :) Czy ktoś z BA miałby ochotę na spotkanie? Bono jeszcze nie miał okazji pobawić się z jego rasą a towarzyski zwierz jest :)))