motyleqq Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='zootechniczka']Do suk zawsze jest spoko, jedynym wyjatkiem są white west terierki no i Dora. To dwie jedyne suki które mu do gustu nie przypadły.[/QUOTE] a ja pamiętam, że mojej też nie lubił :) może wynika to z dominacyjnej postawy zarówno Dory, jak i Etny. westy też noszą zadarte ogony. nie wiem, jak suczka Agnes. moja suka jedne psy lubi, drugich nie- niezależnie od płci. więc ja nie proponuję pomocy, bo nie byłaby z tego żadna pomoc Quote
zootechniczka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='motyleqq']a ja pamiętam, że mojej też nie lubił :) może wynika to z dominacyjnej postawy zarówno Dory, jak i Etny. westy też noszą zadarte ogony. nie wiem, jak suczka Agnes. moja suka jedne psy lubi, drugich nie- niezależnie od płci. więc ja nie proponuję pomocy, bo nie byłaby z tego żadna pomoc[/QUOTE] Z twoja się chciął bawić tylko że po0 swojemu ;). Ale serio akórat do twojej suni to on nic nie miał. Na zlocie gdzie byłam niedawno głownie suki były i nie miał z nimi problemu. Oczywiście na siłe pomocy nie narzucam tylko proponuje. Quote
Agnes Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='zootechniczka']Moge pomóc. Mam psa też koło 12 kg. 5 letni. Nie jest nachalny w stosunku do psów. więc chętnie bym się spotkała. Oczywiście mogłabym bym na spacer podjechac do Wilanowa.[/QUOTE] jesli tylko faktycznie jest sympatyczny to ok, bo juz mialysmy spotkanie z niezbyt milym ala shitzu i mala podniosla firanke,a do sympatycznych sznupow mini macha ogonkiem i chce podejsc ale sie boi. Dlatego szukam takich spokojnych psow do polazenia. Bede wysylac pw jak juz bedzie gotowa na spacer, dzieki za checi :) Quote
zootechniczka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='Agnes']jesli tylko faktycznie jest sympatyczny to ok, bo juz mialysmy spotkanie z niezbyt milym ala shitzu i mala podniosla firanke,a do sympatycznych sznupow mini macha ogonkiem i chce podejsc ale sie boi. Dlatego szukam takich spokojnych psow do polazenia. Bede wysylac pw jak juz bedzie gotowa na spacer, dzieki za checi :)[/QUOTE] Do suk i kastratów on naprawdę jest w porządku. Co do nie kastrowanych samców to mamy system daje mu podejść wacha się i daje znak ze idziemy dalej, no chyba ze widzę ze chce się bawić, bo ostatnio bawił się z dwoma nie kastrowanym małymi psami (szok). Jedyne suki na jakie warknął to Dora, ale zauważyłam ze on się chyba huskych się boji, bo się ostatnio trząsł jak suka tej rasy do niego podeszła, no i Dotka .Spacerowałyśmy już min z Puchu i Monia z dogomani i ich sukami i naprawdę Kostek się zachowywał bardzo ładnie. Co prawda na początku chciał się z nimi bawić w ganianego (a on wtedy ciut energiczny jest), ale że suki nie miały ochoty to zrezygnował i szedł sobie obok No i tak całkiem na marginesie to Kostek ma na osiedlu kolegę, który tez bał się psiaków, który kiedyś przebywał w schronisku i podobno Kostek był pierwszym psem z którym nawiązał kontakt i się bawił. Tam ten psiak do tej pory boji się piesków nawet ostatnio go jakiś pogryzł ale mimo tego do Kostka zawsze podleci choćby na wąchanko. Więc oczywiście nie nakłaniam na siłe ale jak będziesz miała ochote spróbwac to daj znac. Quote
Agnes Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Oki dzieki :) Na zabawe to ja raczej nie licze, ale chociaz wspolny spacer by dobrze jej zrobil. Quote
PaulinaBemol Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ewa dzięki za odpowiedz odezwę się ;) a reszta nie planuje jakiegoś większego spotkania? Quote
Ewa&Duffel Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Może ktoś chętny na spacer ? dzis albo w weekend jakoś ? ;) Quote
paulaa. Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jeśli ktoś dziś albo jutro planuje jakiś spacerek w okolicy Bielan, to się chętnie podłączymy. :smile: Bo Scoob ostatnio nie ma szczęścia do spotykania kumpli do szaleństw. :roll: a ja mam akurat w miarę wolny weekend na dłuższy spacerek Quote
betty_labrador Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ja odnawiam spacery jak wrócę z urlopu. Czyli od 1paździerika, a raczej od weekendów :) wtedy mozna jakos sie zgadać :):multi: Quote
Yuveza Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Może ktoś chętny, na jesienny foto-spacerek, po PM?:) Quote
Talagia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='westie_justa']Może ktoś chętny, na jesienny foto-spacerek, po PM?:)[/QUOTE] My chętnie :) Quote
Yuveza Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 jakaś sobota, dla mnie może być i ta w tym tygodniu;) Quote
Talagia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 My w tą sobotę się wystawiamy, ale pewnie jeszcze będzie okazja pospacerować :) Quote
Ewa&Duffel Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 My tez sie chętnie wybierzemy na spacerek :) Quote
betty_labrador Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 ja zapraszam jutro na spacer do radzymina :D 40minut jazdy od wilaniaka, ale naprawde warto :loveu: Quote
Aleksa. Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='betty_labrador']ja zapraszam jutro na spacer do radzymina :D 40minut jazdy od wilaniaka, ale naprawde warto :loveu:[/QUOTE] O tak, zapraszamy ! :):) jutro i ja będę laas i spacer pewnie ok. 3 godzinny albo kto ile ma czasu.:) Quote
betty_labrador Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']O tak, zapraszamy ! :):) jutro i ja będę laas i spacer pewnie ok. 3 godzinny albo kto ile ma czasu.:)[/QUOTE] albo do utraty sił lub do zgubienia w lesie :evil_lol: (żart :P ) Quote
szalej Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 my bardzo chetnie tez sie kiedys wybierzemy na spacer, z 5 miesiaczna suka laba ;) do tej pory jezdzilimy na pm Quote
anka_szklanka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 może uda mi sie jutro w samo południe podskoczyć na PM z foto aparatem i/lub zdziczałym szarpejem ;) Quote
Aleksa. Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 My standardowo niedziela las Radzymin :) skład 2 haszczaki i flat Quote
Ewa&Duffel Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Pewnie za pozno pytam, ale może jeszcze odpowiecie ;) jak dojechać do tego waszego lasu ? kiedyś już pytałam, ale nie pamiętam ;) o której się spotykacie ? jak będzie pogoda w miarę to w sumie chętnie się wybiorę :) Quote
Emilka06 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja zapraszam na Ursynów, okolice Kopy Cwila :) Czy ktoś z BA miałby ochotę na spotkanie? Bono jeszcze nie miał okazji pobawić się z jego rasą a towarzyski zwierz jest :))) Quote
Karolina_ZP Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Mieszkałam jakiś czas temu w tych okolicach, łaziłam na Kopę też, buldogów nie spotkałam :) Quote
Recommended Posts