Crazy@ Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Wcale się deszczu nie boję :oops: Spotkanko się udało, ludzi mało ale za to ciągle ktoś nowy podchodził.. Fotki są do obejrzenia na www.republika.pl/spotkania Quote
GOSIA09 Posted December 26, 2003 Posted December 26, 2003 Wybieram się jutro (sobota) na pola mokotowskie tradycyjnie o 14 mam nadzieje że mnie nie zawiedziecie i też wpadniecie :santagri: Quote
Bonnie Posted December 26, 2003 Posted December 26, 2003 Ja z Leią już tak od 3 tygodni wybieramy się na pola na spacerek, może jutro (jak nie będzie deszczu) wpadniemy ok. 14-tej. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
underhill Posted December 26, 2003 Posted December 26, 2003 No to ja takze sie pisze na jutro jesli nie bedzie padac ;)))))))) Ja i Nana :) Quote
Crazy@ Posted December 26, 2003 Posted December 26, 2003 ok. My nie zawiedziemy, a nawet przyprowadzimy kolejne małe "dziecko", Dzisiaj adoptowane. To o 14 tam gzie zwylkle ( na polance koło barku z piwem) Quote
PALATINA Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 Ja też bym chciała do Was dołączyć, ale chyba dziś jadę na działkę :cry: Ale może się spotkamy w pszyszłości! Mam nadzieję! Quote
underhill Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 No i juz po spotkanku ;) obylo sie bez wiekszych kolizji ;) frekwencja dopisala i kazdy z psiakow mial sie z kim bawic ;))) pogoda tez byla przednia jak na grudzien....... mam nadzieje ze za tydzien tez jakies spotkanko sie uskuteczni ;))) pozdrawiam i lecze na zdjecia ;)))) Ja i Nana Quote
Crazy@ Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 zdjęcia umieszcze za chwile na stronce www.republika.pl/spotkanie Quote
Kamilapon Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 Właśnie obejżałam fotki :D są świetne. Musimy się do Was wybrać kiedyś z Bzikiem (może nie za tydzień, ale kto wie...) :) pozdrawiam Quote
Bonnie Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do spacerków z nami. Spotkania są bardzo sympatyczne, pieski ładnie się ze sobą bawią, nie ma (przynajmniej jak dotąd) żadnych zatargów. :D My niestety na jakieś 3 tygodnie musimy zapauzować. Leia właśnie dostała cieczki. :( Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
GOSIA09 Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 Było bardzo fajnie Emi spała cały dzień :) więc zawsze w soboty mam spokój po spotkaniu z pieskami. Pieski wyszły bez kontuzji tylko ja nie moge chodzić bo pieseczki nie zauważyły mnie na drodze :) Pozdrawiam wszystkich :Dog_run: Quote
PALATINA Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 My z Czatą dziś chwilkę byłyśmy na polach, ale Czata nie chce się bawić z psami :cry: :cry: :cry: Czyżby z tego wyrosła? Ona chyba się boi tylu psów w jednym miejscu, bo kiedy w parku spotykamy jednego lub dwa, to bawi się z nimi. a na polach chowa się za mnie, podkula resztke ogonka i warczy, gdy jakiś pies chce ją zaczepić. :cry: Czy to mozna zmienić! Jak była mała codziennie byłyśmy na polach i nie było problemu?! Będę na polach w przyszły weekend. Może się przyzwyczai...? Kamilapon! Wybierz się kiedyś na pola! Chcętnie bym poznała Twoje kudłate cudo! :lol: Quote
Kamilapon Posted December 28, 2003 Posted December 28, 2003 Palatina musimy!!! A masz może wolne 6 albo 8 stycznia?? Może bysmy się spotkały :) (może w końcu nam się uda :wink: ) Quote
PALATINA Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Kamilapon, Niestety mam zajęcia na uczelni... Ale 6 stycznia to wtorek i wcześnie kończę - na 12-13 jestem w domciu. 8 odpada, mam zajęcia do późna... Ewentualnie jakiś weekend? Quote
adda Posted December 31, 2003 Posted December 31, 2003 Rozpoznałam na zdjęciach swojego psiurka - ten rudy na środkowym zdjęciu, a niedaleko amstafka - Buba. To miłe. Quote
Crazy@ Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 A dokładniej który to? Podaj nr zdjęcia. Może znajde inne jego fotki to ci przesle. Quote
Pampin Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 W Nowym Roku dla wszystkich Dogomaniaków wszystkiego najlepszego, sukcesów na wystawach i duzo radości z obcowania z bestjami. Niestety Kunda dokładnie po ukończeniu 7 miesiecy stała sie psiną dorosłą i najbliższe 3 tygodnie to niestety spacery na smyczy, do zobaczenia pod koniec stycznia. PP Quote
Kamilapon Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 Paltina - 6 stycznia mam cały wolny. Wyznacz czas i miejsce, a zjawimy się z Bzikem na pewno. :) Quote
Crazy@ Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Byliśmy dzisiaj na Polach było cudownie, chociaż troszke zmarzliśmy :wink: oraz nie było nikog znajomego :evil: . Jednak psiaki bawiły się super na śniegu. Quote
Crazy@ Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Palatina masz fajnego pieska, niestety nie poznałyśmy się bliżej. Tem Boksi ciągle poganiany przez francuza i czarnuch w kubraczku to moje diabły :evil: . Może następnym rzaem będzie okazja do roz Quote
PALATINA Posted January 4, 2004 Posted January 4, 2004 Crazy@ Domyśliłam się, że to Twoje psiaki! :lol: Super rozbiegane i pełne życia! Przekochane! Na pewno jeszcze nie raz się zobaczymy, bo ja mam dosyć blisko na Pola! Niestety moja Czatula jest cały czas nietoważyska :cry: Kocha tylko patyczki i piłeczki... Kamilapon To może 14.00 na Polach Mokotowskich? Tam, gdzie wszyscy się spotykają z psami na tym placyku albo na środku jeziorka (spuszczona woda, śnieżek...)? :wink: Znajdziemy sie, bo tam raczej dużo ponów nie ma! Przesyłam Ci na priv mój nr telefonu (na wszelki wypadek), bo pewnie do 6-tego już nie będę zaglądała do internetu (nie mam w domciu :cry: ). Pozdarwiam Wszystkich! Quote
adda Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 Crazy@, nie mogę Ci podać numeru zdjęcia, bo nie chce mi się otworzyć. A moje psy to dwa rude leonbergery, na pewno kojarzysz. Masz jeszcze jakieś? Wyślij mi proszę, jeśli są. Przez ten dłuuuuugi weekend byłam na Polach codziennie i też marzłam. Quote
Crazy@ Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 Widziałam CIę w sobote, nawet nasze psiaki się bawiły ( stałaś w towarzystwie On-a) a moje podleciały do was. Napewno coś mam i prześle. Znalazłam 3 i jedno ww bardzo dalekim tle. Podaj adres e-mail ma prv to prześle. Następnym razem jak zobaczysz naszą gromadkę to podchoć śmiało, my nie gryziemy :wink: . A właśnie miałam się spytać czy nic się nie stało twojemu psiakowi po ataku Doxy ( pręgowanej astki)? Quote
adda Posted January 6, 2004 Posted January 6, 2004 Crazy@, też śmiało podchodź. Prześlę Ci mail na priv. Które to te Twoje bestie? Po Doxie mój mały miał troszkę przeciętą skórę nad okiem (na szczęście nad, a nie oko) i trochę ma jeszcze strupów koło ucha. Ale nic strasznego (też na szczęście). Teraz, jak Doxa ma patyka to nie pozwalam mu podchodzić do niej. Bo w ogóle to miła suczka, tylko diabeł w nią wstępuje jak pilnuje kija. Quote
Recommended Posts