Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja z Leią już tak od 3 tygodni wybieramy się na pola na spacerek, może jutro (jak nie będzie deszczu) wpadniemy ok. 14-tej.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

No i juz po spotkanku ;) obylo sie bez wiekszych kolizji ;) frekwencja dopisala i kazdy z psiakow mial sie z kim bawic ;))) pogoda tez byla przednia jak na grudzien....... mam nadzieje ze za tydzien tez jakies spotkanko sie uskuteczni ;))) pozdrawiam i lecze na zdjecia ;))))

Ja i Nana

Posted

Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do spacerków z nami.

Spotkania są bardzo sympatyczne, pieski ładnie się ze sobą bawią, nie ma (przynajmniej jak dotąd) żadnych zatargów. :D

My niestety na jakieś 3 tygodnie musimy zapauzować.

Leia właśnie dostała cieczki. :(

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

Było bardzo fajnie Emi spała cały dzień :) więc zawsze w soboty mam spokój po spotkaniu z pieskami.

Pieski wyszły bez kontuzji tylko ja nie moge chodzić bo pieseczki nie zauważyły mnie na drodze :)

Pozdrawiam wszystkich :Dog_run:

Posted

My z Czatą dziś chwilkę byłyśmy na polach, ale Czata nie chce się bawić z psami :cry: :cry: :cry:

Czyżby z tego wyrosła?

Ona chyba się boi tylu psów w jednym miejscu, bo kiedy w parku spotykamy jednego lub dwa, to bawi się z nimi. a na polach chowa się za mnie, podkula resztke ogonka i warczy, gdy jakiś pies chce ją zaczepić. :cry:

Czy to mozna zmienić!

Jak była mała codziennie byłyśmy na polach i nie było problemu?!

Będę na polach w przyszły weekend.

Może się przyzwyczai...?

Kamilapon!

Wybierz się kiedyś na pola!

Chcętnie bym poznała Twoje kudłate cudo! :lol:

Posted

Kamilapon,

Niestety mam zajęcia na uczelni...

Ale 6 stycznia to wtorek i wcześnie kończę - na 12-13 jestem w domciu.

8 odpada, mam zajęcia do późna...

Ewentualnie jakiś weekend?

Posted

W Nowym Roku dla wszystkich Dogomaniaków wszystkiego najlepszego, sukcesów na wystawach i duzo radości z obcowania z bestjami. Niestety Kunda dokładnie po ukończeniu 7 miesiecy stała sie psiną dorosłą i najbliższe 3 tygodnie to niestety spacery na smyczy, do zobaczenia pod koniec stycznia.

PP

Posted

Byliśmy dzisiaj na Polach było cudownie, chociaż troszke zmarzliśmy :wink: oraz nie było nikog znajomego :evil: . Jednak psiaki bawiły się super na śniegu.

Posted

Palatina masz fajnego pieska, niestety nie poznałyśmy się bliżej.

Tem Boksi ciągle poganiany przez francuza i czarnuch w kubraczku to moje diabły :evil: .

Może następnym rzaem będzie okazja do roz

Posted

Crazy@

Domyśliłam się, że to Twoje psiaki!

:lol: Super rozbiegane i pełne życia!

Przekochane!

Na pewno jeszcze nie raz się zobaczymy, bo ja mam dosyć blisko na Pola!

Niestety moja Czatula jest cały czas nietoważyska :cry:

Kocha tylko patyczki i piłeczki...

Kamilapon

To może 14.00 na Polach Mokotowskich?

Tam, gdzie wszyscy się spotykają z psami na tym placyku albo na środku jeziorka (spuszczona woda, śnieżek...)? :wink:

Znajdziemy sie, bo tam raczej dużo ponów nie ma!

Przesyłam Ci na priv mój nr telefonu (na wszelki wypadek), bo pewnie do 6-tego już nie będę zaglądała do internetu (nie mam w domciu :cry: ).

Pozdarwiam Wszystkich!

Posted

Crazy@, nie mogę Ci podać numeru zdjęcia, bo nie chce mi się otworzyć.

A moje psy to dwa rude leonbergery, na pewno kojarzysz. Masz jeszcze jakieś? Wyślij mi proszę, jeśli są.

Przez ten dłuuuuugi weekend byłam na Polach codziennie i też marzłam.

Posted

Widziałam CIę w sobote, nawet nasze psiaki się bawiły ( stałaś w towarzystwie On-a) a moje podleciały do was. Napewno coś mam i prześle.

Znalazłam 3 i jedno ww bardzo dalekim tle. Podaj adres e-mail ma prv to prześle.

Następnym razem jak zobaczysz naszą gromadkę to podchoć śmiało, my nie gryziemy :wink: .

A właśnie miałam się spytać czy nic się nie stało twojemu psiakowi po ataku Doxy ( pręgowanej astki)?

Posted

Crazy@, też śmiało podchodź. Prześlę Ci mail na priv. Które to te Twoje bestie?

Po Doxie mój mały miał troszkę przeciętą skórę nad okiem (na szczęście nad, a nie oko) i trochę ma jeszcze strupów koło ucha. Ale nic strasznego (też na szczęście). Teraz, jak Doxa ma patyka to nie pozwalam mu podchodzić do niej. Bo w ogóle to miła suczka, tylko diabeł w nią wstępuje jak pilnuje kija.