Bonsai Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ooo, fajnie! A może dałabyś radę motyleqq rano? Quote
Delph Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Wieczór mam wstępnie zajęty, ale to zależy o której się wybieracie. W każdym razie dajcie znać, mogę podjechać z moimi burkami. Tylko niestety nie na długo, bo w domu czekają 2 tygodniowe szczeniaki ze śmietnika (karmienie...). Quote
Bonsai Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ja najchętniej pojechałabym rano. Tak koło 9:30 na miejscu... Delph pasowałoby Ci? Quote
Delph Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Wolałabym troszkę później, odsypiam ciężki tydzień ;) A rano zanim ogarnę towarzystwo też się chwilka zejdzie. 10:30 - 11:00 najwcześniej... Quote
Bonsai Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ja się boję, że o 11 będzie za gorąco. Ale możemy się umówić - 10:00 - 10:30. ;) Quote
Delph Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 OK, zadzwonię jak będę wyjeżdżać to wytłumaczysz mi gdzie się spotkamy ;) Quote
motyleqq Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 oj, dla mnie to za wcześnie :) no nic, to ja innym razem :) Quote
Brzoza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Cześć. Czy mnie oczy nie mylą, czy istotnie padła tu informacja, że w Parku Szymańskiego jest wybieg dla psów? Dopytuje ponieważ moja sucz pomimo szkolenia jeszce nie jest w 100% przywoływalna i na terenie nieogrodzonym puszam ją ze strachem. Quote
motyleqq Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 czy jest w Warszawie ktoś z łysym grzywkiem, kto chciałby się spotkać, bym mogła zobaczyć psiaka? :) Quote
Bonsai Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='motyleqq']czy jest w Warszawie ktoś z łysym grzywkiem, kto chciałby się spotkać, bym mogła zobaczyć psiaka? :)[/QUOTE] Na Polach Mokotowskich spaceruje dziewczyna z grzywkiem. Miałam do niej numer tel., ale niestety, gdzieś mi przepadł... Quote
motyleqq Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Bonsai']Na Polach Mokotowskich spaceruje dziewczyna z grzywkiem. Miałam do niej numer tel., ale niestety, gdzieś mi przepadł...[/QUOTE] a nie wiesz w jakich mnie więcej godzinach? :) Quote
Bonsai Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Najczęściej spotykałam ją chyba koło... 17? 18? Quote
motyleqq Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Bonsai']Najczęściej spotykałam ją chyba koło... 17? 18?[/QUOTE] dzięki, może mi się uda. pewnie nie uwierzysz, bo jak się widziałyśmy, to mówiłyśmy o tym, że nie podoba nam się ta rasa, ale teraz jestem zakochana:evil_lol: Quote
Bonsai Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='motyleqq']dzięki, może mi się uda. pewnie nie uwierzysz, bo jak się widziałyśmy, to mówiłyśmy o tym, że nie podoba nam się ta rasa, ale teraz jestem zakochana:evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze popytam znajomych, może mają nr tel do tej znajomej z grzywkiem, jeśli Ci zależy. :) Quote
motyleqq Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Bonsai']Jeszcze popytam znajomych, może mają nr tel do tej znajomej z grzywkiem, jeśli Ci zależy. :)[/QUOTE] chętnie się spotkam, ale chyba napiszę te do hodowli która mieści się na Bielanach :) Quote
PieswWarszawie.pl Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 @ Brzoza, Lista psich wybiegów w Warszawie: Bielany Park przy ul. Perzyńskiego Mokotów Park Barłomieja (ul. Jadźwingów) Zieleniec (ul. Powsińska) Skwer Słonimskiego (ul. Narbutta) Skwer Szewczenki (ul. Goworka i Spacerowa) Praga Południe Park im. Pułkownika Szyprowskiego "Leśnika" (ul. Osowska) Plac przy ul. Łukowskiej Quote
Brzoza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czulimordercy - dziękuję :)) Znam tylko dwa z wymienionych - Park przy ul. Perzyńskiego. Moja sucz podczas godnitwy z innym futrzakiem wpadła tam do dużego dołu wykopanego przez czworonożnych użytkowników. zamarłam gdy przebiegł po niej w tym momencie owczarek - naprawdę niewiele brakowało, by się tam połamała. Wydaje mi się, ze właścieiele czworonogów powinni dbać o takie miejsce i np. likwidować wykopaliska swoich podopiecznych. Drugi na ul. Osowskiej - fajny - czysto, kosze na psie kupy teren zacieniony więc w upał futrzaki nie meczą się. Teraz będziemy zwiedzać nastepne :) Jeszcze raz dziękuję Quote
Dziołcha Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 cześć! Ja mam łysego grzywka;) Zdjęcie w avatarku. Moja koleżanka też ma łyska i to nawet do adopcji. Możemy się jakoś umówić to Ci je chętnie pokażemy;) Quote
domi92 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Brzoza to ktoś bywa w ogóle na tym wybiegu na perzyńskiego? to koło nas ale kiedyś chodziliśmy wieczorami do tego parku i nigdy tam nikogo nie widziałam :) Quote
domi92 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 tak w ogóle to witajcie, my jesteśmy z bielan :) Quote
esperanza Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Domi92 pochwal się swoim czworonogiem :-) Ja często przychodzę do tego parku z Szalmą, ale nie korzystamy z wybiegu, bo: a) doły, w które to ja wpadam b) moja suka nie chce tam wchodzić ze względu na dużą ilość kup. Niestety nikt tam nie sprząta i teren nie jest porządkowany. Quote
motyleqq Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Dziołcha']cześć! Ja mam łysego grzywka;) Zdjęcie w avatarku. Moja koleżanka też ma łyska i to nawet do adopcji. Możemy się jakoś umówić to Ci je chętnie pokażemy;)[/QUOTE] o jak super, a gdzie spacerujesz? ja mogę podjechać :) Quote
puchu Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Na tym forum jest dużo właścicieli grzywek [url]http://e[/url] - psy.pl/index.php (skasuj spacje przy myślniku) Na pewno znajdziesz kogoś na spacery :) Quote
motyleqq Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='esperanza']Domi92 pochwal się swoim czworonogiem :-) Ja często przychodzę do tego parku z Szalmą, ale nie korzystamy z wybiegu, bo: a) doły, w które to ja wpadam b) moja suka nie chce tam wchodzić ze względu na dużą ilość kup. Niestety nikt tam nie sprząta i teren nie jest porządkowany.[/QUOTE] to fakt, są tam doły straszne, bo tam więcej piachu niż trawy i to jest minus tego miejsca. kup też trochę jest, aczkolwiek znani mi tam psiarze sprzątają. jacyś inni nie ;) lubię tam pójść, bo lubię spotykać inne psy [quote name='domi92']Brzoza to ktoś bywa w ogóle na tym wybiegu na perzyńskiego? to koło nas ale kiedyś chodziliśmy wieczorami do tego parku i nigdy tam nikogo nie widziałam :)[/QUOTE] bywa bywa. ja jak jestem to siedzę ze 2h, w tym czasie ktoś w końcu przyjdzie :D ludzie mają swoje określone godziny :) [quote name='Brzoza']Czulimordercy - dziękuję :)) Znam tylko dwa z wymienionych - Park przy ul. Perzyńskiego. Moja sucz podczas godnitwy z innym futrzakiem wpadła tam do dużego dołu wykopanego przez czworonożnych użytkowników. zamarłam gdy przebiegł po niej w tym momencie owczarek - naprawdę niewiele brakowało, by się tam połamała. Wydaje mi się, ze właścieiele czworonogów powinni dbać o takie miejsce i np. likwidować wykopaliska swoich podopiecznych. [/QUOTE] tylko że nikt tam nie chodzi z łopatą by zakopać te doły... sama ostatnio wpadłam biegnąc tyłem. ale ani razu nie zauważyłam, że psom wpadającym do dołków dzieje się krzywda... moja się tam nawet specjalnie pakuje by inne próbowały ją wydobyć, a raz spędzali czas tak: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/96224986.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/222/96224986.jpg[/IMG][/URL] ;) Quote
Dziołcha Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 a po Polach Mokotowkich najczęściej spacerujemy. Jutro będziemy pewnie ok. 19 i w sobotę ok. 11. Zapraszamy na wspólne szaleństwo ;) Quote
Recommended Posts