Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieczór mam wstępnie zajęty, ale to zależy o której się wybieracie. W każdym razie dajcie znać, mogę podjechać z moimi burkami. Tylko niestety nie na długo, bo w domu czekają 2 tygodniowe szczeniaki ze śmietnika (karmienie...).

Posted

Wolałabym troszkę później, odsypiam ciężki tydzień ;) A rano zanim ogarnę towarzystwo też się chwilka zejdzie. 10:30 - 11:00 najwcześniej...

Posted

Cześć.
Czy mnie oczy nie mylą, czy istotnie padła tu informacja, że w Parku Szymańskiego jest wybieg dla psów?
Dopytuje ponieważ moja sucz pomimo szkolenia jeszce nie jest w 100% przywoływalna i na terenie nieogrodzonym puszam ją ze strachem.

Posted

[quote name='motyleqq']czy jest w Warszawie ktoś z łysym grzywkiem, kto chciałby się spotkać, bym mogła zobaczyć psiaka? :)[/QUOTE]

Na Polach Mokotowskich spaceruje dziewczyna z grzywkiem. Miałam do niej numer tel., ale niestety, gdzieś mi przepadł...

Posted

[quote name='Bonsai']Na Polach Mokotowskich spaceruje dziewczyna z grzywkiem. Miałam do niej numer tel., ale niestety, gdzieś mi przepadł...[/QUOTE]

a nie wiesz w jakich mnie więcej godzinach? :)

Posted

[quote name='Bonsai']Najczęściej spotykałam ją chyba koło... 17? 18?[/QUOTE]

dzięki, może mi się uda. pewnie nie uwierzysz, bo jak się widziałyśmy, to mówiłyśmy o tym, że nie podoba nam się ta rasa, ale teraz jestem zakochana:evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']dzięki, może mi się uda. pewnie nie uwierzysz, bo jak się widziałyśmy, to mówiłyśmy o tym, że nie podoba nam się ta rasa, ale teraz jestem zakochana:evil_lol:[/QUOTE]

Jeszcze popytam znajomych, może mają nr tel do tej znajomej z grzywkiem, jeśli Ci zależy. :)

Posted

[quote name='Bonsai']Jeszcze popytam znajomych, może mają nr tel do tej znajomej z grzywkiem, jeśli Ci zależy. :)[/QUOTE]

chętnie się spotkam, ale chyba napiszę te do hodowli która mieści się na Bielanach :)

Posted

@ Brzoza,
Lista psich wybiegów w Warszawie:

Bielany
Park przy ul. Perzyńskiego

Mokotów
Park Barłomieja (ul. Jadźwingów)
Zieleniec (ul. Powsińska)
Skwer Słonimskiego (ul. Narbutta)
Skwer Szewczenki (ul. Goworka i Spacerowa)

Praga Południe
Park im. Pułkownika Szyprowskiego "Leśnika" (ul. Osowska)
Plac przy ul. Łukowskiej

Posted

Czulimordercy - dziękuję :))
Znam tylko dwa z wymienionych - Park przy ul. Perzyńskiego. Moja sucz podczas godnitwy z innym futrzakiem wpadła tam do dużego dołu wykopanego przez czworonożnych użytkowników. zamarłam gdy przebiegł po niej w tym momencie owczarek - naprawdę niewiele brakowało, by się tam połamała. Wydaje mi się, ze właścieiele czworonogów powinni dbać o takie miejsce i np. likwidować wykopaliska swoich podopiecznych.
Drugi na ul. Osowskiej - fajny - czysto, kosze na psie kupy teren zacieniony więc w upał futrzaki nie meczą się.

Teraz będziemy zwiedzać nastepne :)
Jeszcze raz dziękuję

Posted

Brzoza to ktoś bywa w ogóle na tym wybiegu na perzyńskiego? to koło nas ale kiedyś chodziliśmy wieczorami do tego parku i nigdy tam nikogo nie widziałam :)

Posted

Domi92 pochwal się swoim czworonogiem :-)
Ja często przychodzę do tego parku z Szalmą, ale nie korzystamy z wybiegu, bo:
a) doły, w które to ja wpadam
b) moja suka nie chce tam wchodzić ze względu na dużą ilość kup.
Niestety nikt tam nie sprząta i teren nie jest porządkowany.

Posted

[quote name='Dziołcha']cześć! Ja mam łysego grzywka;) Zdjęcie w avatarku. Moja koleżanka też ma łyska i to nawet do adopcji. Możemy się jakoś umówić to Ci je chętnie pokażemy;)[/QUOTE]

o jak super, a gdzie spacerujesz? ja mogę podjechać :)

Posted

Na tym forum jest dużo właścicieli grzywek [url]http://e[/url] - psy.pl/index.php (skasuj spacje przy myślniku)
Na pewno znajdziesz kogoś na spacery :)

Posted

[quote name='esperanza']Domi92 pochwal się swoim czworonogiem :-)
Ja często przychodzę do tego parku z Szalmą, ale nie korzystamy z wybiegu, bo:
a) doły, w które to ja wpadam
b) moja suka nie chce tam wchodzić ze względu na dużą ilość kup.
Niestety nikt tam nie sprząta i teren nie jest porządkowany.[/QUOTE]

to fakt, są tam doły straszne, bo tam więcej piachu niż trawy i to jest minus tego miejsca. kup też trochę jest, aczkolwiek znani mi tam psiarze sprzątają. jacyś inni nie ;) lubię tam pójść, bo lubię spotykać inne psy

[quote name='domi92']Brzoza to ktoś bywa w ogóle na tym wybiegu na perzyńskiego? to koło nas ale kiedyś chodziliśmy wieczorami do tego parku i nigdy tam nikogo nie widziałam :)[/QUOTE]

bywa bywa. ja jak jestem to siedzę ze 2h, w tym czasie ktoś w końcu przyjdzie :D ludzie mają swoje określone godziny :)
[quote name='Brzoza']Czulimordercy - dziękuję :))
Znam tylko dwa z wymienionych - Park przy ul. Perzyńskiego. Moja sucz podczas godnitwy z innym futrzakiem wpadła tam do dużego dołu wykopanego przez czworonożnych użytkowników. zamarłam gdy przebiegł po niej w tym momencie owczarek - naprawdę niewiele brakowało, by się tam połamała. Wydaje mi się, ze właścieiele czworonogów powinni dbać o takie miejsce i np. likwidować wykopaliska swoich podopiecznych.
[/QUOTE]

tylko że nikt tam nie chodzi z łopatą by zakopać te doły... sama ostatnio wpadłam biegnąc tyłem. ale ani razu nie zauważyłam, że psom wpadającym do dołków dzieje się krzywda... moja się tam nawet specjalnie pakuje by inne próbowały ją wydobyć, a raz spędzali czas tak:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/96224986.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/222/96224986.jpg[/IMG][/URL]

;)