Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To mów kiedy i gdzie :)
Może być jutro? pojutrze? Jeśli w parku to wolę późnym popołudniem/wieczorem - w środku dnia nie ma sensu przedzierać się przez tłumy mam z dziećmi i narażać na konfrontację z SM ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze byc jutro, moze byc i pojutrze ;) jutro bede w domu dopiero poznym popoludniem zapewne wiec jesli wam pasuje to moze tak okolo 18:30?
no wlasnie ja za parkiem nie przepadam ze wzgledu na te tlumy dzieci, które mój pies nie za bardzo lubi, a na lakach jest raczej pusto, wiec wolalabym na nich...

Posted

Pora mi pasuje jak najbardziej. Czyli o 18:30?
Gdzie proponujesz się spotkać, żebyśmy się odnalazły? Ja mieszkam tuż przy parku, więc będę miała kawałek do przejścia, postaram się nie spóźnić :)

Posted

możemy się umówić przy piekarni "Szwedka"/myjni samochodowej. zaraz obok jest wejście na łąkę, tylko że o tej porze zazwyczaj jest na niej tłum psów, więc proponuję przejście na tą drugą, która jest bardziej przy Castoramie i CH Targ[I]ówek, [/I]tam zazwyczaj jest spokojnie, nikogo nie ma :)

Posted

Spacerki to fajny pomysł, tylko od nas na Bródno to kawałek drogi i komunikacja kiepska, ale może jakaś dziewczynka, albo nawet więcej niż jedna dziewczynka umówi się z przystojniakiem wilczym szpicem na spacerek po wawerskich lasach..... :cool3::cool3::cool3:

Posted

My raczej rezygnujemy, ponieważ Baaj większość psów zwyczajnie przeraża. Zarównoe wielkością, jak i przytłaczającą radością, a jak to nie przeważa, to jest jeszcze zabawa w skubanie po tyłku podczas ganiania i tak oto większość psów raczej omija go łukiem, chociaż nie jest typem agresywnym.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']a szpicuś dogaduje się z innymi pieskami ? ;)[/quote]

szpicuś, jak to szpicuś lepiej zdecydowanie dogaduje sie z dziewczynkami....

Posted

Park Skaryszewski jest w porządku, ale bywa tam tłoczno, bardzo dużo ludzi i dzieci, nie wiem jakiej rasy masz psa, ale na spokojne wybieganie się proponuję wybrać się do lasku na Olszynke Grochowską, tam jest spokój i pies może mieć luz.:multi:

[quote name='Nyu']Witam!

Od niedawna mieszkam w Warszawie i chciałabym się dowiedzieć czy wiecie gdzie można wybiegać i wybawić pieska w okolicach Grochowa, Gocławka.. ogólnie Pragi Południe?

Z góry dzięki za pomoc! :)[/quote]

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']A Zorka będzie jutro w parku? Bo może byśmy się wybrali ;)[/quote]
Wczoraj byłyśmy ok 18:30 i były tłumy, dopiero po ok godzinie-półtorej się przeluźniło. Dzisiaj pewnie będę później, ale jutro jesli możesz tak ok 19:00/20:00 to chętnie się spotkamy ;)

[B]AngelsDream[/B] - masz wilczaka? Kojarzę małą Furię, ale żadnego dorosłego osobnika nie wypatrzyłam w okolicy ;)

Posted

Wilczaka, wilczaka. :D

W parku bywamy rzadko, bo wolimy tereny, gdzie wilczysko z czarnym cudem mogą sobie swobodnie biegać bez udziału cudzych psów podbiegających i dzieci takoż. :)

Posted

[quote name='AngelsDream']Wilczaka, wilczaka. :D

W parku bywamy rzadko, bo wolimy tereny, gdzie wilczysko z czarnym cudem mogą sobie swobodnie biegać bez udziału cudzych psów podbiegających i dzieci takoż. :)[/quote]
a ja właśnie szukam takiego partnera dla mojego Mixa Huskiego :]

Posted

[quote name='AngelsDream']

W parku bywamy rzadko, bo wolimy tereny, gdzie wilczysko z czarnym cudem mogą sobie swobodnie biegać bez udziału cudzych psów podbiegających i dzieci takoż. :)[/quote]
a gdzie chodzicie na spacerki? zastanawiam sie gdzie sa fajne tereny do wybiegania psa w naszej okolicy....