Izoldas Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 To mów kiedy i gdzie :) Może być jutro? pojutrze? Jeśli w parku to wolę późnym popołudniem/wieczorem - w środku dnia nie ma sensu przedzierać się przez tłumy mam z dziećmi i narażać na konfrontację z SM ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 moze byc jutro, moze byc i pojutrze ;) jutro bede w domu dopiero poznym popoludniem zapewne wiec jesli wam pasuje to moze tak okolo 18:30? no wlasnie ja za parkiem nie przepadam ze wzgledu na te tlumy dzieci, które mój pies nie za bardzo lubi, a na lakach jest raczej pusto, wiec wolalabym na nich... Quote
Izoldas Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Pora mi pasuje jak najbardziej. Czyli o 18:30? Gdzie proponujesz się spotkać, żebyśmy się odnalazły? Ja mieszkam tuż przy parku, więc będę miała kawałek do przejścia, postaram się nie spóźnić :) Quote
Ewa&Duffel Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 możemy się umówić przy piekarni "Szwedka"/myjni samochodowej. zaraz obok jest wejście na łąkę, tylko że o tej porze zazwyczaj jest na niej tłum psów, więc proponuję przejście na tą drugą, która jest bardziej przy Castoramie i CH Targ[I]ówek, [/I]tam zazwyczaj jest spokojnie, nikogo nie ma :) Quote
Izoldas Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 OK, wiem, gdzie jest "Szwedka" - dalej zdam się na Ciebie ;) Będę z białą owczarką, łatwo mnie rozpoznasz ;) Quote
M&S Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Spacerki to fajny pomysł, tylko od nas na Bródno to kawałek drogi i komunikacja kiepska, ale może jakaś dziewczynka, albo nawet więcej niż jedna dziewczynka umówi się z przystojniakiem wilczym szpicem na spacerek po wawerskich lasach..... :cool3::cool3::cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dziękujemy za miły spacerek i cenne uwagi :) było naprawdę sympatycznie :) Duffel zjadł kolację i padł ;) pewnie śni o Zorze ;) Quote
Izoldas Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mi również było miło, Zorelka tak samo, pożarła michę i śpiiiiii ;) Polecamy sie na przyszłość :) Kilka fotek ze spaceru w galerii Zory. Quote
AngelsDream Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 O, my też z Bródna. A pannę BOSkę, to nawet kojarzę. :) Quote
Ewa&Duffel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 coraz nas wiecej :) to może jakiś wspólny spacerek ? ;) Quote
AngelsDream Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 My raczej rezygnujemy, ponieważ Baaj większość psów zwyczajnie przeraża. Zarównoe wielkością, jak i przytłaczającą radością, a jak to nie przeważa, to jest jeszcze zabawa w skubanie po tyłku podczas ganiania i tak oto większość psów raczej omija go łukiem, chociaż nie jest typem agresywnym. Quote
Onsen Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A może ktoś z S.Kępy lub Grochowa chętny na specer w okolice Skaryszewskiego ? :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 my nie z tych okolic, ale mozemy dojechac :) fajny jest ten park skaryszewski? jeszcze nie bylismy ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A Zorka będzie jutro w parku? Bo może byśmy się wybrali ;) Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A na spacer ze szpicusiem nikt nie chce się umówić.....:-( Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']a szpicuś dogaduje się z innymi pieskami ? ;)[/quote] szpicuś, jak to szpicuś lepiej zdecydowanie dogaduje sie z dziewczynkami.... Quote
Arlula Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Park Skaryszewski jest w porządku, ale bywa tam tłoczno, bardzo dużo ludzi i dzieci, nie wiem jakiej rasy masz psa, ale na spokojne wybieganie się proponuję wybrać się do lasku na Olszynke Grochowską, tam jest spokój i pies może mieć luz.:multi: [quote name='Nyu']Witam! Od niedawna mieszkam w Warszawie i chciałabym się dowiedzieć czy wiecie gdzie można wybiegać i wybawić pieska w okolicach Grochowa, Gocławka.. ogólnie Pragi Południe? Z góry dzięki za pomoc! :)[/quote] Quote
Izoldas Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']A Zorka będzie jutro w parku? Bo może byśmy się wybrali ;)[/quote] Wczoraj byłyśmy ok 18:30 i były tłumy, dopiero po ok godzinie-półtorej się przeluźniło. Dzisiaj pewnie będę później, ale jutro jesli możesz tak ok 19:00/20:00 to chętnie się spotkamy ;) [B]AngelsDream[/B] - masz wilczaka? Kojarzę małą Furię, ale żadnego dorosłego osobnika nie wypatrzyłam w okolicy ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jutro bardzo chętnie, postaramy się dotrzeć około 19 :) Quote
AngelsDream Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wilczaka, wilczaka. :D W parku bywamy rzadko, bo wolimy tereny, gdzie wilczysko z czarnym cudem mogą sobie swobodnie biegać bez udziału cudzych psów podbiegających i dzieci takoż. :) Quote
Onsen Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='AngelsDream']Wilczaka, wilczaka. :D W parku bywamy rzadko, bo wolimy tereny, gdzie wilczysko z czarnym cudem mogą sobie swobodnie biegać bez udziału cudzych psów podbiegających i dzieci takoż. :)[/quote] a ja właśnie szukam takiego partnera dla mojego Mixa Huskiego :] Quote
Ewa&Duffel Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='AngelsDream'] W parku bywamy rzadko, bo wolimy tereny, gdzie wilczysko z czarnym cudem mogą sobie swobodnie biegać bez udziału cudzych psów podbiegających i dzieci takoż. :)[/quote] a gdzie chodzicie na spacerki? zastanawiam sie gdzie sa fajne tereny do wybiegania psa w naszej okolicy.... Quote
Recommended Posts