Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Randa napisał(a):
Każdy kto wejdzie na wątek daje 5 zł:mad::mad::mad:

:evil_lol::evil_lol: No i ledwo to napisałaś, to same zadeklarowane cioteczki wchodzą! :evil_lol:

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
Jestem jestem!to i ja deklaruje 20 zl!a kiedy moglby jechac do domku tymczasowego?i gdzie?chetnie bym jeszcze Lenoxika odwiedzila ;)

Oleńko, uhuuu, dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jeszcze nie zapeszam....

dawaj mi adres na PW wyślę plakaciki

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nima za co!
;)
Ile jeszcze brakuje deklaracji?
teraz mam staly ddostep do neta to moge zrobic bazarek...tylko chodzi mi z zawrotna predkoscia:/

juz wysylam adresik bo na smierc zapomnialam:oops:

Posted

Deklaracje stałe

50 zł Randa
50 zł ihabe
10 zł Bjuta
10 zł Marysia 55
20 zł Ola_la

czyli 140

Lenox, się trochę martwi... :-( Nie ma jeszcze nawet połowy... :shake: A jemu jest tak ciemno i zimno :mad:

Posted

Dziewczynki a ile kosztuje ten hotelik miesięcznie ?? trzeba cos wymyslic ... Ihabe ile mniej wiecej bedzie z bazarku ?? doszly wieszaczki bo sie martwie ze juz dawno wyslalam i priorytetem :(

Posted

lilo napisał(a):
Dziewczynki a ile kosztuje ten hotelik miesięcznie ?? trzeba cos wymyslic ... Ihabe ile mniej wiecej bedzie z bazarku ?? doszly wieszaczki bo sie martwie ze juz dawno wyslalam i priorytetem :(

wieszaczki doszły i juz sprzedane mam za nie 70 zł + reszta z bazarku ( zaraz podliczę), sprzedałam kilka rzeczy na allegro co nie poszło na bazarku około 100 zł to juz mam . Tak więc ja pokryję resztę brakującą.
A Hotelik mam juz potwierdzony na 100% u Donki pod Warszawą. Hotelik domowy 10 zł /dobe + karma
Napisałam juz tez do CK jak się zapatruja na to.

:loveu::loveu::loveu:

Zmieniłam tytuł
uzupełniłam wpisy na pierwszym poście

mamy już 187 zł jednorazowych i 140 stałych

na bazarku Lilu juz jest 84 zł ale wiem, że bedzie więcej;-)

Ciotki

proszę pomózcie

Posted

Dobra to ja dorzucam 20 zł deklaracji co miesiąc , wiem że to niedużo ale postaram sie jakieś dodatkowe fanty albo datki zorganizowac :) dajcie na priv na jakie konto to od razu zrobie w banku zlecenie stałe :)

Ja myślę że jak bedziemy miały już około 200 - 220 zł deklaracji stałych można go wyciągnąc , te 80 zł zawsze się " dotłucze " co miesiąc jak będziemy intensywnie działac na bazarkach i innych żebrach a zimno jest i biedak marznie. Narazie na dwa miesiace mamy + deklaracje stale ktore nie sa male :)

Jest światełko w tunelu dla Lenoxika <jupi>

Posted

lilo napisał(a):
Dobra to ja dorzucam 20 zł deklaracji co miesiąc , wiem że to niedużo ale postaram sie jakieś dodatkowe fanty albo datki zorganizowac :) dajcie na priv na jakie konto to od razu zrobie w banku zlecenie stałe :)

Ja myślę że jak bedziemy miały już około 200 - 220 zł deklaracji stałych można go wyciągnąc , te 80 zł zawsze się " dotłucze " co miesiąc jak będziemy intensywnie działac na bazarkach i innych żebrach a zimno jest i biedak marznie. Narazie na dwa miesiace mamy + deklaracje stale ktore nie sa male :)

Jest światełko w tunelu dla Lenoxika <jupi>

Lilo Dziekuję Kochana:loveu::loveu::loveu:
Uhuuuu..... Lenus już blisko:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ihabe a jak to jest ze stałymi deklaracjami , bo nie wiem na ile mam wpisac w banku wystarczy na poczatek na rok ?? ze co miesiac bedzie przelew na 20 zł ?? co np jesli Lenoxik bedzie adoptowany ?? bo to moja pierwsze deklaracja i nie wiem czym to sie je :P

Posted

Deklaracje stałe

50 zł Randa
50 zł ihabe
10 zł Bjuta
10 zł Marysia 55
20 zł Ola_la
20 zł Lilo

czyli 140

Ja np. ustalam w banku zlecenie stałe na 1-go każdego miesiąca i mogę się nie martwić, że zapomnę - gdy coś się zmienia w życiu jakiegoś "mojego" psiaka to dostaję na PW info!

Dzięki za wsparcie!!!!

Posted

Niestety Lenox nie pojedzie do DT:-(
Próbowałam , myślałam, że to będzie dla niego dobre ale okazało się, że nie.....
oto fragment info z CK:

w tej chwili w zasadzie ważą się losy oczek Lenoxa. Cały czas ma bardzo wysokie ciśnienie śródgałkowe, kilkakrotnie w ciągu dnia ma zakrapiane i smarowane oczy. Na razie nie jest dużo lepiej więc wet zastanawia się nad amputacją gałek ocznych (głównie lewej, bo jest gorsza). Co tydzień jeździ do lecznicy na steryd, dopiero co zakończył antybiotykoterapię podskórną. Musi być pod nieustanną kontrolą weterynaryjną. Z tego powodu woleibysmy aby Lenox został narazie u nas. Szukamy dla niego domu, ale jeśli nie miałby to być dom stały lecz tylko DT to musiałoby to być tu, blisko, żeby na prawde cały czas mieć kontrole nad leczeniem. Na ten moment niestety Lenoxowi nie jest potrzebny tylko DT. Jasne, na pewno potrzebna mu jest domowa opieka i miłośc, ale musimy miec pewnośc, że jego leczenie jest kontynuowane, praktycznie co tydzień trzeba jeździc na kontrole do na prawde dobrego weta. Poza tym w przypadku ponownej konieczności antybiotykoterapii musi go miec pod opieką ktoś, kto potrafi podawać zastrzyki, bo z tabletkami o Lenoxa jest ciężko.....

Przepraszam wszystkich za zamieszanie. Widzicie bo to jest tak... człowiek chce pomóc psiakowi, ma na to przyzwolenie miejsca gdzie psiak przebywa ale w sumie to nic nie wie, bo nikt mu o niczym nie pisze. Więc ja nie potrzebnie angażowałam samą siebie i was wszystkie w to, nie potrzebnie z hotelikiem załatwiałam. Ach szkoda słów.
Lenoksiku z bólem wielkim bólem to piszę ale trzymaj się nasz kochany ślepaczku.

Nie wiem co mam już mysleć:-(:-(:-(

Przepraszam Was , nie gniewajcie się. Jestem do niczego.