hajaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ok, robię kawę, siadam i myślę ... TZ - ta wystawię na bazarek ... :diabloti: Quote
doddy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wstawimy chłopów na licytacje dobową na allegro. Plus dla nich i dla nas. My będziemy mieć fundusze na psiaki, oni odskocznię od nas i psów. A czy to ważne, czy będzie im przyjemnie? To drugorzędne wartości patrząc na całokształt ludzkiego życiorysu. :evil_lol: W końcu w życiu także bywają złe i dobre chwile. Quote
szachrajka14 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 KRYTYCZNA SYTUACJA SCHRONISKU W KTÓRYM PRZEBYWA MÓJ ZBYREKGROZI LIKWIDACJA. ZBIREK SZUKA DOMU: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/[/url] JEŻELI NIE MOŻESZ DAC DOMU POMÓŻ PODPISUJĄC PETYCJE : [url=http://www.petycje.pl/petycja/4457/petycja_o_wyznaczenie_nowego_terenu_dla_azylu_acic]::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt"[/url] hy_ksta.html BARDZO PROSIMY O PODPISY!! Quote
Kana Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A ja bym się obawiala jeszcze doplaty żeby mojego wzięli :diabloti: Quote
fioneczka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='hajaa']Ok, robię kawę, siadam i myślę ... TZ - ta wystawię na bazarek ... :diabloti:[/QUOTE] qrcze może bym policytowała ale kasiory mało :diabloti: Quote
andzia69 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Doddy - i nieprzyjechałaś na chipsy i zupkę?:mad: Quote
doddy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Andzia to była jazda z przygodami... zresztą jak zwykle jak z Pit-R6. Wierzcie mi, że zdjęcia z fotoradarów, zatrzymania przez policję to lightowe przygody jakie mogą Was z nim spotkać podczas wycieczki. :evil_lol: Chipsów ani zupki dzisiaj nie było. Był standard - Mc Donalds. A wszystko przez to, że nam w Szczecinie polecili. :crazyeye: Andzia, powiedzieli, że nie trzeba jechać 170km, aby coś zjeść. I wyobraź sobie, ze mieli rację. :loveu: A tak serio to ja już dłuuugo nie spałam i jutro będę dłuuugo schodzić z łóżka, albo wcale ze zmęczenia. Kana, ja to nie myślałam aby tylko za urodę chłopów wystawiać na allegro. Trzeba wymyślić po prostu programy sprzedaży, np: - przydatny - przygodowy - współtowarzyszący - itd. Czyli Ci mało przystojni, marudzący - wstawimy w profil przydatny. Tacy z którymi my sami mamy obawy, aby wyjść z domu bo za rogiem coś czyha - do przygodowych. Jak facet będzie mieć powyżej 168cm, nie będzie śmierdzieć i nie będzie klasyfikować się do dwóch pierwszych damy do współtowarzyszących. Bo jak mawia maksyma - Kobieta jest w stanie pokochać każdego faceta byle by nie śmierdział. A bariera wzrostu jest z uwagi na podnoszenie przez nas standardów działania. Quote
hajaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Tomek się zgodził. twierdzi, że spokojnie możemy go wystawiac w każdej kategorii :crazyeye: Hymmm .... :diabloti: Quote
doddy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='hajaa']Tomek się zgodził. twierdzi, że spokojnie możemy go wystawiac w każdej kategorii :crazyeye: Hymmm .... :diabloti:[/quote] Bo on pewnie myśli, że będzie więcej przyjemności aniżeli rozczarowań. :evil_lol: Ja myślę, że aby się nie zniechęcił - owszem, załatwimy mu przyjemności. A później to już etatowa praca. :diabloti: Quote
Kana Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No wiesz ten pomysl mi się podoba :D Tylko trzeba więcej kategorii wymyśleć :evil_lol: Moj to by się zgodzil ale on taki wstydliwy jest :diabloti: Ale ma się te swoje sposoby przekonywania .... :lmaa: :evilbat: Quote
doddy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jak nie siłą go to sposobem. Nie chce być wystawiony w allegro - płaci kaucję "za nie wystawianie". Każdy urlop, niedyspozycja jest wypłacana na konto psów przez niedysponowanego. :loveu: Quote
hajaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Szablon by się jakiś fajny przydał na to allegro :lol: Quote
hajaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kasia jak odpoczniesz i odeśpisz, pisz koniecznie jak potworek. Quote
doddy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Zlecimy to temu - przydatnemu. :lol: Raport poranny. Negra nie załatwiła się w domu i raczej ładnie trzyma potrzeby. Z pewnością była domową sunią, zna windę, w garażu podziemnym jest zrelaksowana. Czy zna schody - sprawdzę - o ile nie zapomnę. Jak prosperuje w domu, dopiero będę sprawdzać - na noc siedziała w klatce bo po tak długiej trasie miałam obawy czy bym sobie poradziła z ewentualnymi walkami psów. :evil_lol: Noc przespała dobrze. Zostawiona sama w sypialni, płacze cichutko. Rozwaliła podusię w klatce, ale chyba pazurami a nie zębami, więc może to był przypadek. Z psami... z psami nie kocha się jak na razie miłością wielką, ale jeszcze otwarcie żadnego nie próbowała zaatakować. Jak na razie się pręży, jeży, ale odchodzi. Na spacerze. Na krótkiej smyczy ciągnie... a na 10 metrowej lince - ideał. Nie rozwinęła ani razu całej długości linki. Do ludzi - mało wylewna, ale na razie nie agresywna w żadnym wypadku. Obecnie jest bardziej zajęta wszystkim wokół aniżeli człowiekiem. Quote
Pit-R6 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='doddy']Andzia to była jazda z przygodami... zresztą jak zwykle jak z Pit-R6. Wierzcie mi, że zdjęcia z fotoradarów, zatrzymania przez policję to lightowe przygody jakie mogą Was z nim spotkać podczas wycieczki. :evil_lol: (...) [/quote] Eee tam - zdjęcia pamiątkowe czy miłe pogawędki z policją i rabaty od niej - to żadne tam przygody :p Wczoraj w nocy było fajnie, klimat jak z dobrego horroru - było czadowo :evil_lol: W tym miejscu chcę podziękować dziwnie wyglądającemu panu z bardzo dziwnej myjni dla tirów (położonej w środku lasu:evil_lol:) - to było naprawdę coś :p Podobało mi się :diabloti: Quote
doddy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Tia myjnia... to była taka myjnia z pełną infrastrukturą do wszystkiego innego aniżeli mycie TIRów, w bardzo malowniczej okolicy. Quote
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 oooo - to macie faktycznie fajne podróze - zdjęcia, kamery, tir..y:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Za każdym razem coś jest... przy Rokim o mało nie wracaliśmy pod prąd trasą katowicką... i to bynajmniej nie był nasz pomysł. :evil_lol: Quote
doddy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [IMG]http://lh6.ggpht.com/_H__lEugcHkA/StMHwwrne7I/AAAAAAAAAG8/-f9v9QoQfnw/DSC_0761.jpg[/IMG] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_H__lEugcHkA/StMGD0DKlXI/AAAAAAAAAGs/TW-1kZTB1ic/DSC_0760.jpg[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_H__lEugcHkA/StMGD473UFI/AAAAAAAAAGw/H3eeJ7k3k6k/DSC_0756.jpg[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_H__lEugcHkA/StMGD4y_9RI/AAAAAAAAAG0/YnAznx8oyGY/s512/DSC_0766.jpg[/IMG] Quote
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 spaślaczek:loveu: jak ona teraz jest taka grubaśna...to jak wyglądac musiała jak była w ciąży:crazyeye: jak czołg:evil_lol: Quote
doddy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ona na tych fotkach very szczupło wyszła. :crazyeye: To jest duuuża kula na żywo. Quote
hajaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Cudna jest na tych fotkach :loveu: Z "twarzy" jeszcze smutna i poważna. Ale u Ciebie za dwa dni zacznie się uśmiechac, jak wszystkie potworki pod Twoją opieką. Czekam na rozwój wydarzeń. Quote
Pit-R6 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='doddy']Za każdym razem coś jest... przy Rokim o mało nie wracaliśmy pod prąd trasą katowicką... i to bynajmniej nie był nasz pomysł. :evil_lol:[/quote] Nie lubię, jak jest nudno :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Pit-R6']Eee tam - zdjęcia pamiątkowe czy miłe pogawędki z policją i rabaty od niej - to żadne tam przygody :p Wczoraj w nocy było fajnie, klimat jak z dobrego horroru - było czadowo :evil_lol: W tym miejscu chcę podziękować dziwnie wyglądającemu panu z bardzo dziwnej myjni dla tirów (położonej w środku lasu:evil_lol:) - to było naprawdę coś :p Podobało mi się :diabloti:[/quote] zabrzmiało tajemniczo i tak ... mrooocznie ;) [quote name='doddy']Ona na tych fotkach very szczupło wyszła. :crazyeye: To jest duuuża kula na żywo.[/quote] A dziewczynka no cudna ... i ja tu grubości żadnej nie widzę ... tez chcę takie wyszczuplające zdjęcie ;) Quote
hajaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ja też nie widzę, żeby bardzo gruba była, tylko cycochy ma powyciągane :loveu: Quote
Recommended Posts