Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Nie mogę przestać myśleć, że suka nadal siedzi w schronisku jak czeka na nią normalny dom...

:-(

Pomyśłąlam, że warto by na pierwszej stronie wątku zrobić rozliczenie z bazarków... i robię. Więc jak to jest z tymi bazarkami i wpłatami od poszczegulnyhc osówb? Bo trudno mi namierzyc na tym wątku to :(

Posted

Widzę, że masz to samo co ja.
Ja po nocach myślę, że psy marzną w budach, a w zimie zamarzają...

Strasznie się cieszę, że Zelducha nasza super odnalazła się w wewnętrznym kojcu po pracy z Magdą. Po wielu miesiącach spędzonych w łódzkim hotelu w końcu będzie mieć cieplutko i nie będzie spać w budzie.

Posted

No i nic nie możemy zrobic, trzeba czekac. F...k.
Przepraszam, że nie na temat, ale czy to tylko u mnie forum dzisiaj jakieś takie wąskawe się zrobiło ? :crazyeye:

Posted

hajaa napisał(a):
Czy Negra została już ciachnięta ? Są jakieś nowe wieści ? Jak ona się czuje ?

Przepraszam za brak nowych wieści o suni, ale siedzę w domu chora i nie ruszam się nigdzie :/ Nie byłam lalki odwiedzić. Zgodnie z planem powinna być już ciachnięta. Jutro jadę z ciężko chorym kotem do weterynarza, to przy okazji lalkę odwiedzę i wszystkiego się dowiem.

Posted

doddy napisał(a):
Szczecin - Wawa - Szczecin, jak się uda to będzie bezpłatny. :loveu:
Tylko Jaruś musi się zgodzić pojechać. :p Tzn. już się zgodził, tylko wiadomo że pewnik będzie jak Negra będzie w aucie. :p

Reszta to 120-150zł.

Trzymamy kciuki :multi: