pietrucha204 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 oby się znalazł jak najszybciej :) trzymam kciuki za powodzenie na operacji ... i za dom Quote
Dorota Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pietrucha204 napisał(a):oby się znalazł jak najszybciej :) trzymam kciuki za powodzenie na operacji ... i za dom Ja też mocno trzymam kciuki za slicznotkę;) Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zuźka :D jeszcze znajdziesz wspaniały domek :p Quote
luka1 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 no ładnie wygląda, ale jeszcze nasze konto nie odżyło po leczeniu ran na szyjce a teraz sterylka - o Manitou pozwól nam w TOTKA wygrac :placz: Quote
malibo57 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Możemy chyba liczyć tylko na brać dogomaniacką i na siebie:roll: Quote
Ziutka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Doszły wpłaty dla Zuz od : Agnieszka S - 20pln Ewelina K - 20pln Serdecznie dziękujemy :multi: Jeśli ktoś nas jeszcze może wspomóc grosikiem to bardzo prosimy :placz: mamy tyle psów pod opieką, które trzeba leczyć i opłacić hotele, że bez waszej pomocy nie damy rady niestety :shake: i nie będziemy mogli pomóc kolejnej potrzebującej bidze :-( Quote
Ciencienia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja też cosik dokładam, ale dopiero gdzieś za dwa dzionki, czekam na kaiorkę :) Quote
elmira Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ale ona jest słodka. A to zdjęcie jak się przytula-przepiękne i wzruszające. Quote
Ziutka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ciencienia napisał(a):Ja też cosik dokładam, ale dopiero gdzieś za dwa dzionki, czekam na kaiorkę :) Będziemy niezmiernie wdzięczne...z góry bardzo dziękujemy :) Quote
pietrucha204 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 w górę po dom... :jumpie::jumpie::jumpie: Quote
Dorota Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 luka1 napisał(a):no ładnie wygląda, ale jeszcze nasze konto nie odżyło po leczeniu ran na szyjce a teraz sterylka - o Manitou pozwól nam w TOTKA wygrac :placz: Miałam ostatnio trójkę , zainwestowałam w kupon , mamy szansę :evil_lol: Quote
elmira Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zuzia-człowieku, to ty mi to zrobiłeś. (4287) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
luka1 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 nie ma chętnego na przejecie opieki nad Zuza? Quote
malibo57 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No, ładnie! Zero dyskrecji, wczoraj "przyległości" Derka, a dziś Zuza w ...stroju niedbałem:razz: Quote
Dorota Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ale nawet strój i pozycja nie zmienia faktu że Zuza potrafi pozować . Zadowolony , piękny "pysior" wystawiła do zdjęcia :evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nasza panna się reklamuje ;) Zuzia - uniknęła śmierci w męczarniach - teraz czeka na dom! Zuzia jest pieskiem uratowanym przed śmi / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Zuzia - uniknęła śmierci, teraz czeka na DOM! Pokochaj Zuzie Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Zuzia - uniknęła śmierci, teraz czeka na DOM, psy, dobermany Adopcja zwierząt : Zwierzaki : Warszawa : Ogłoszenia w Dwukropek.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Dobermany - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj oddam psa - przyjmuje rezerwacje na 5 z 10 szczeniąt rodowodow Dobermanka Zuzia, uniknęła śmierci, daj jej DOM! http://www.ofertka.pl/Zuzia,_uniknela_smierci_daj_jej_DOM!_Pokochaj_!-1017813727.html Spacer z psem? Niech Twój pies pozna inne psy i pieski ! http://www.przygarnij.pl Ogłoszenie nr 2843 - Dobermanka Zuzia - uniknęła śmierci - pokochaj ! Daj jej dom! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl - Dobermanka Zuzia - uniknęła śmierci, dasz jej dom? Zuzia unikna mierci - dasz jej dom? - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka Dobermanka Zuzia, uratowana przed śmiercią - daj jej DOM! - ogloszenia.e-gratka.info Dobermanka Zuzia uratowana przed śmiercią-adoptuj! - warsza.pl Kupię Sprzedam | Dobermanka Zuzia uniknęła śmierci - daj jej dom! adoptuj! Dobermanka Zuzia uniknęła śmierci - adoptuj! daj jej DOM! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ogłoszenie Dobermanka Zuzia uniknęła śmierci - daj jej dom! Adoptuj! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl Ogłoszenia w Bazar - Oddam za darmo - - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Kupię Sprzedam Zuzia uratowana przed śmiercią - daj jej dom! : fundacja nero : Oddam : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia :: doberman suczka czarny podpalany sochaczew Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Dobermanka Zuzia uratowana przed śmiercią - dasz jej dom?, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie Dobermanka Zuzia uratowana przed śmiercią - dasz jej dom? - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Ogłoszenie Dobermanka Zuzia uratowana przed śmiercią - adoptuj! sochaczew! Ogłoszenia drobne Zwierzęta > Psy i koty - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Zwierzęta > ogloszenia drobne > ojej.pl do adopcji Mazowieckie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Dobermanka Zuzia uratowana przed śmiercią - daj jej dom! Adoptuj! - Bezpłatne anonse i ogłoszenia. http://warszawa.olx.pl/dobermanka-zuzia-uratowana-przed-smiercia-adoptuj-daj-jej-dom-iid-56690882 Dobermanka Zuzia uratowana przed śmiercią - daj jej dom! Pokochaj Zuzie :) | Neeon.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - Zuzia uratowana przed śmiercią - adoptuj, daj jej DOM! - Dobermany Dobermanka Zuzia uratowana przed śmiercią-daj jej DOM | i-Bazar.pl [FONT="]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?w=6[/FONT] Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ziutka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ile ogłoszeń :loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 __Lara napisał(a):Ziutka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ile ogłoszeń :loveu::loveu::loveu: Staram się :oops: robić każdemu naszemu podopiecznemu taki pakiecik - tylko to strasznie czasochłonne ale mam nadzieję, że będzie jakiś odzew :mad: Quote
malibo57 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ziuteczka, przecież wiesz, że prawie wszystkie zapytania mamy z ogłoszeń. Im ich więcej, tym lepiej:p Kochana jesteś, wiem, że ślęczałaś po nocy i dzisiaj w dzień:Rose: Quote
Recommended Posts