Ziutka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='malibo57']Jak ona się ma? Wiemy coś?[/quote] Wiemy :lol: Dzisiaj nadstawiała cały czas szyjkę do drapania bo swędzi (goi się powoli :multi:) Nadal jest wystraszona kiedy chce się ją pogłaskać...kuli się ze strachu ale będzie dobrze :lol: musi być dobrze...;) Quote
bico Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Ziutka'] Dzisiaj nadstawiała cały czas szyjkę do drapania bo swędzi (goi się powoli :multi:) Nadal jest wystraszona kiedy chce się ją pogłaskać...kuli się ze strachu ale będzie dobrze :lol: musi być dobrze...;)[/quote] będzie dobrze, ja też w to wierzę:multi: kibicuję suni z całego serca:loveu: Quote
Ciencienia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Właśnie podesłałam 50 zł na Zuzę - niech zdrowieje maleńka :) Quote
elmira Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Kolejny psiak, który tyle się nacierpiał, a jednak wierzy człowiekowi. Zdrowiej Zuzka! Quote
Ziutka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Ciencienia']Właśnie podesłałam 50 zł na Zuzę - niech zdrowieje maleńka :)[/quote] Doszła już Twoja wpłata :lol: Bardzo dziękujemy :lol: Quote
Ciencienia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A jak to jest z tymi banerkami, ja nie bardzo jeszcze wiem o co chodzi, ale cosik bym znalazła, żeby wystawić na sprzedaż - oczywiście dochód na Zuze :) - jak coś to prosze dac mi znać - pozdrawiam Quote
bico Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Ciencienia']A jak to jest z tymi banerkami, ja nie bardzo jeszcze wiem o co chodzi[/quote] [B]Jak wstawić baner?:cool3:[/B] Już komuś to na jednym z wątków podrzuciłam i pomogło:lol: Ja to robię tak: znajduję podlinkowany baner u kogoś, już wstawiony w sygnaturze, najeżdżam na niego i klikam-sprawdzam czy działa i czy wątek się otwiera. Jeśli jest ok, najeżdżam na ten właśnie baner myszką i lewym przyciskiem zaznaczam go, tak zwyczajnie, jak tekst w Wordzie, wtedy gdy zostanie zaznaczony, podświetla się na niebiesko. Potem na tym podświetlonym już banerze klikam prawym przyciskiem myszy opcję "Kopiuj"(sama komenda "Kopiuj", a nie np. "Kopiuj obrazek"). Następnie w panelu użytkownika wchodzę w Szybkie Menu, otwieram opcję "Edytuj sygnaturę" i w białe pole, takie jak do napisania posta, wjeżdżam myszą, prawy przycisk i komenda "Wklej". Powinien tam się pojawić banerek i u góry, w podglądzie sygnatury, także. Pod oknem z banerem jest do kliknięcia komenda "Wgraj", a potem "Zapisz sygnaturę". I powinien się wtedy baner u Ciebie w podpisie pojawić;-) Gdy kopiujesz od kogoś baner, zaznaczając go tak, jak tekst w Wordzie, może się zdarzyć, że oprócz jednego banera, który chciałaś skopiować, "uparcie" kopiuje się razem z nim baner wklejony obok niego, lub nawet dwa lub trzy banery po sąsiedzku. Wtedy nic się nie przejmuj, tylko skopiuj obydwa lub więcej i wklej je do sygnatury, tak jak to wyżej opisałam. Potem w sygnaturze, najedź na baner, którego nie chcesz mieć w podpisie, kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Usuń". Zostanie tylko baner, który był Ci potrzebny. Pamiętaj o zapisaniu go. To chyba wszystko, życzę powodzenia;-) Quote
elmira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A ja widziałam dzisiaj dziewczynkę. Taka jest delikatna biedulka. Śliczna po prostu. Jest pod troskliwą opieką. Ma się na pewno lepiej. Ciencienia, pytasz o banerek=obrazek w podpisie, czy o bazarek? :) Quote
Lilek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ja też Zuzankę dziś odwiedziłam.Wiecie co, mam pomysł.Zróbmy zrzutę na okulary dla tzw.społeczeństwa.Przecież oni chyba wzrok stracili czy co?Zuzka jest tak pięknym i ufnym psiakiem, że to trzeba być naprawdę nienormalnym, żeby jej sie pozbyć.I to jeszcze zostawić ja w takim stanie.:shake::shake::shake: Quote
elmira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Lilek']Ja też Zuzankę dziś odwiedziłam.Wiecie co, mam pomysł.Zróbmy zrzutę na okulary dla tzw.społeczeństwa.Przecież oni chyba wzrok stracili czy co?Zuzka jest tak pięknym i ufnym psiakiem, że to trzeba być naprawdę nienormalnym, żeby jej sie pozbyć.I to jeszcze zostawić ja w takim stanie.:shake::shake::shake:[/quote] Wiesz Lilus, ja to myslę, że niektórym osobnikom nawet specjalne okulary nie pomogą.:shake: Quote
Lilek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Boję się, Elmi, że masz rację.Tylko zaczynam sie bać żyć w świecie, w którym dzieją się takie własnie rzeczy i nikt oprócz paru ludzi nie czuje ani żalu ani nie ma choc na tyle współczucia, żeby tę czy inną bidę zgarnąć,żeby powiedzieć-nie , to nie po ludzku.Nie mam dzieci, przynajmniej nie mam lęku przed tym, co się z nimi stanie w tym bezlitosnym świecie.:-( Quote
elmira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2541/zuzkawhoteliku.jpg[/IMG] To Zuzia w hoteliku. Jak widać trzyma dystans...Ale to raczej nie dziwi, po tym o przeszła. [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7540/stremowanazuzka.jpg[/IMG] Będziesz dla mnie dobry człowieku? Nie zrobisz mi już krzywdy? [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4027/zuzia1.jpg[/IMG] Rana zaczyna się goić. [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4971/zuzia2.jpg[/IMG] [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/5501/zuzia3.jpg[/IMG] Quote
__Lara Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Taka piękna :loveu::loveu::loveu: nikt już jej krzywdy nie zrobi :angryy::angryy::angryy::mad: Quote
elmira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 I ostatnia fotki biednej Zuzkowej szyjki. [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/650/zuzia4.jpg[/IMG] Quote
Ciencienia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 elmira w sumie to pytałam o bazarek ale info jak wstawic banerek tez mi sie przyda :) bo tego także nie wiem :) Quote
elmira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Ciencienia']elmira w sumie to pytałam o bazarek ale info jak wstawic banerek tez mi sie przyda :) bo tego także nie wiem :)[/quote] To instrukcja dot. bannerów już jest ;) A bazarki to w skrócie forma aukcji, z której cały dochód idzie na psa w potrzebie. Warunkiem jest, że musi byc to psiak bezdomny, przebywający w DT, schronisku, czy przytulisku i musi mieć wątek na dogomanii. Quote
Anna_33 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Bardzo ladnie sie goi i jak szybko.:-) Jestescie wspaniale.. A mala zaufa jeszcze, one zawsze chca zaufac.. A ja mysle, ze warto miec dzieci, od tego jak je wychowamy zalezy co bedzie dalej..A kto im przekaze szacunek i milosc do zwierzat lepiej, niz dogomaniczki,miau itd> Wniosek prosty. Musicie miec duuuzooo dzieci dziewczyny !:diabloti: Quote
Ciencienia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Kurka ja jeszcze nie mam dzieci i w sumie w najbliższym czasie sie nie zapowiada hi hi hi hi - ale wezmę sobię do serca to co napisała Anna _33 - bo prawda jest taka, że musi być nas coraz więcej - Nas Dogomaniaków :) Quote
elmira Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 "...Łączcie się w pary, kochajcie się..." ;) Co prawda, to prawda. A ja zapraszam na watek suczki, która ma wielkie serduszko, a dla niej nikt znaleźć choć skrawka w swoim nie może. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-lusia-ktora-kocha-nie-chce-jej-nikt-147278/#post13026441[/URL] Quote
Ziutka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Doszła wpłata 100,- od : Alina O.G. z Krakowa Bardzo dziękujemy :multi: :lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Podnosimy slicznotke! Na pierwsza hopsa sa! Quote
Marysia1986 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Plusem w tych paskudnych sprawach jest to, ze te rany naprawde szybko sie goja. Sliczna dziewczynka :) sliczna. Sama bym taka chciala :oops: Quote
Recommended Posts