Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Zuzka z poderznietym gardłem - potrzebna pomoc w leczeniu MA DOM

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']Jak ona się ma? Wiemy coś?[/quote]
Wiemy :lol:
Dzisiaj nadstawiała cały czas szyjkę do drapania bo swędzi (goi się powoli :multi:)
Nadal jest wystraszona kiedy chce się ją pogłaskać...kuli się ze strachu ale będzie dobrze :lol: musi być dobrze...;)

Posted

[quote name='Ziutka']
Dzisiaj nadstawiała cały czas szyjkę do drapania bo swędzi (goi się powoli :multi:)
Nadal jest wystraszona kiedy chce się ją pogłaskać...kuli się ze strachu ale będzie dobrze :lol: musi być dobrze...;)[/quote]
będzie dobrze, ja też w to wierzę:multi:
kibicuję suni z całego serca:loveu:

Posted

[quote name='Ciencienia']Właśnie podesłałam 50 zł na Zuzę - niech zdrowieje maleńka :)[/quote]
Doszła już Twoja wpłata :lol:

Bardzo dziękujemy :lol:

Posted

A jak to jest z tymi banerkami, ja nie bardzo jeszcze wiem o co chodzi, ale cosik bym znalazła, żeby wystawić na sprzedaż - oczywiście dochód na Zuze :) - jak coś to prosze dac mi znać - pozdrawiam

Posted

[quote name='Ciencienia']A jak to jest z tymi banerkami, ja nie bardzo jeszcze wiem o co chodzi[/quote]

[B]Jak wstawić baner?:cool3:[/B] Już komuś to na jednym z wątków podrzuciłam i pomogło:lol:
Ja to robię tak: znajduję podlinkowany baner u kogoś, już wstawiony w sygnaturze, najeżdżam na niego i klikam-sprawdzam czy działa i czy wątek się otwiera. Jeśli jest ok, najeżdżam na ten właśnie baner myszką i lewym przyciskiem zaznaczam go, tak zwyczajnie, jak tekst w Wordzie, wtedy gdy zostanie zaznaczony, podświetla się na niebiesko. Potem na tym podświetlonym już banerze klikam prawym przyciskiem myszy opcję "Kopiuj"(sama komenda "Kopiuj", a nie np. "Kopiuj obrazek"). Następnie w panelu użytkownika wchodzę w Szybkie Menu, otwieram opcję "Edytuj sygnaturę" i w białe pole, takie jak do napisania posta, wjeżdżam myszą, prawy przycisk i komenda "Wklej". Powinien tam się pojawić banerek i u góry, w podglądzie sygnatury, także.
Pod oknem z banerem jest do kliknięcia komenda "Wgraj", a potem "Zapisz sygnaturę". I powinien się wtedy baner u Ciebie w podpisie pojawić;-)

Gdy kopiujesz od kogoś baner, zaznaczając go tak, jak tekst w Wordzie, może się zdarzyć, że oprócz jednego banera, który chciałaś skopiować, "uparcie" kopiuje się razem z nim baner wklejony obok niego, lub nawet dwa lub trzy banery po sąsiedzku. Wtedy nic się nie przejmuj, tylko skopiuj obydwa lub więcej i wklej je do sygnatury, tak jak to wyżej opisałam. Potem w sygnaturze, najedź na baner, którego nie chcesz mieć w podpisie, kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Usuń". Zostanie tylko baner, który był Ci potrzebny. Pamiętaj o zapisaniu go.
To chyba wszystko, życzę powodzenia;-)

Posted

A ja widziałam dzisiaj dziewczynkę. Taka jest delikatna biedulka. Śliczna po prostu. Jest pod troskliwą opieką. Ma się na pewno lepiej.

Ciencienia, pytasz o banerek=obrazek w podpisie, czy o bazarek? :)

Posted

Ja też Zuzankę dziś odwiedziłam.Wiecie co, mam pomysł.Zróbmy zrzutę na okulary dla tzw.społeczeństwa.Przecież oni chyba wzrok stracili czy co?Zuzka jest tak pięknym i ufnym psiakiem, że to trzeba być naprawdę nienormalnym, żeby jej sie pozbyć.I to jeszcze zostawić ja w takim stanie.:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Lilek']Ja też Zuzankę dziś odwiedziłam.Wiecie co, mam pomysł.Zróbmy zrzutę na okulary dla tzw.społeczeństwa.Przecież oni chyba wzrok stracili czy co?Zuzka jest tak pięknym i ufnym psiakiem, że to trzeba być naprawdę nienormalnym, żeby jej sie pozbyć.I to jeszcze zostawić ja w takim stanie.:shake::shake::shake:[/quote]

Wiesz Lilus, ja to myslę, że niektórym osobnikom nawet specjalne okulary nie pomogą.:shake:

Posted

Boję się, Elmi, że masz rację.Tylko zaczynam sie bać żyć w świecie, w którym dzieją się takie własnie rzeczy i nikt oprócz paru ludzi nie czuje ani żalu ani nie ma choc na tyle współczucia, żeby tę czy inną bidę zgarnąć,żeby powiedzieć-nie , to nie po ludzku.Nie mam dzieci, przynajmniej nie mam lęku przed tym, co się z nimi stanie w tym bezlitosnym świecie.:-(

Posted

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2541/zuzkawhoteliku.jpg[/IMG]

To Zuzia w hoteliku. Jak widać trzyma dystans...Ale to raczej nie dziwi, po tym o przeszła.

[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7540/stremowanazuzka.jpg[/IMG]

Będziesz dla mnie dobry człowieku? Nie zrobisz mi już krzywdy?

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4027/zuzia1.jpg[/IMG]

Rana zaczyna się goić.

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4971/zuzia2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/5501/zuzia3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ciencienia']elmira w sumie to pytałam o bazarek ale info jak wstawic banerek tez mi sie przyda :) bo tego także nie wiem :)[/quote]

To instrukcja dot. bannerów już jest ;)

A bazarki to w skrócie forma aukcji, z której cały dochód idzie na psa w potrzebie. Warunkiem jest, że musi byc to psiak bezdomny, przebywający w DT, schronisku, czy przytulisku i musi mieć wątek na dogomanii.

Posted

Bardzo ladnie sie goi i jak szybko.:-) Jestescie wspaniale..
A mala zaufa jeszcze, one zawsze chca zaufac..
A ja mysle, ze warto miec dzieci, od tego jak je wychowamy zalezy co bedzie dalej..A kto im przekaze szacunek i milosc do zwierzat lepiej, niz dogomaniczki,miau itd>

Wniosek prosty. Musicie miec duuuzooo dzieci dziewczyny !:diabloti:

Posted

Kurka ja jeszcze nie mam dzieci i w sumie w najbliższym czasie sie nie zapowiada hi hi hi hi - ale wezmę sobię do serca to co napisała Anna _33 - bo prawda jest taka, że musi być nas coraz więcej - Nas Dogomaniaków :)

Posted

"...Łączcie się w pary, kochajcie się..." ;)

Co prawda, to prawda.

A ja zapraszam na watek suczki, która ma wielkie serduszko, a dla niej nikt znaleźć choć skrawka w swoim nie może.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-lusia-ktora-kocha-nie-chce-jej-nikt-147278/#post13026441[/URL]