kopciuszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Muszę zejść do piwnicy, bo jak narazie nic takiego nie znalazłam ;) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 No to masz super piwnicę:lol:, bo u mnie w blokowej niby piwnicy koty- dokarmiane- grasują z myszami niedokarmianymi:evil_lol::evil_lol: Quote
Lilek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cześć, Tofficzku. Hop, na pierwsze miejsce. Popatrzcie na niego, jaki SUPERPIES. Każdy z takim psem to byłby obiekt westchnień innych psiarzy. Kto zaopiekuje się tym cudem?:lol: Quote
kopciuszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 U mnie kotów i myszy jeszcze nie spotkałam ;) Ale kto wiec cco się tam w głębi kryje ;) Quote
Szarotka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [B]Tofik prosi chociaz o 5 zl. jednorazowej deklaracji ..............[/B] bo inaczej grozi mu pojscie do schronu................ Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='kopciuszek']U mnie kotów i myszy jeszcze nie spotkałam ;) Ale kto wiec cco się tam w głębi kryje ;)[/QUOTE] Skarby na bazarek i spokojna przyszłośćToffika.. Quote
ranias Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Nie mam dużo.Coś biedna jestem ostatnio, chyba się zapsiłam.Mogę pomóc tak - deklaracja miesięczna 5zł, płatna za 4 miesiące z góry czyli 20zł polskich.Może być? Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ranias, jesteś wielka !!! GŁÓWNA KSIEGOWA CYKORKA- jaki jest stan posiadania psiaka. Dziewczyny, [U][COLOR=black]pomóżcie rozsyłać zaproszenia na wątek[/COLOR],[/U] bo nie daję rady. Miotam się między kilkoma psiakami.. Quote
ranias Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='danka4u1']Ranias, jesteś wielka !!! GŁÓWNA KSIEGOWA CYKORKA- jaki jest stan posiadania psiaka. Dziewczyny, [U][COLOR=black]pomóżcie rozsyłać zaproszenia na wątek[/COLOR],[/U] bo nie daję rady. Miotam się między kilkoma psiakami..[/QUOTE] A czy Ty kochana widzisz, co ja mam?Banerkopodobne ;_) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='ranias']A czy Ty kochana widzisz, co ja mam?Banerkopodobne ;_)[/QUOTE] Nie dobijaj mnie, za dużo tych nieszczęść...byłam, widziałam, zaznaczyłam wątek i poczytam potem. Brakuje mi czasu i KASY, jak zresztą pewnie każdemu z nas. Ranias, jak postępy w wiadomej sprawie? Quote
Ingrid44 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Kto da grosik dla Toffika ? Nie pozwolmy mu isc do Schronu ! :( :( :( Quote
agada Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wątek nieco długi.... Nie mam teraz czasu czytać, mam pytanie, a jak on z ogłoszeniami stoi, co już miał, nie było zainteresowania, bo widzę, ze w hotelikach sporo siedzi? Rzeczy na bazar spoko, zawsze coś znajdę! Quote
asik007 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Nie wiem czy to ja mam być tą księgową ale podliczę: [INDENT]CZERWIEC NIE ZAPŁACONY dług 450zł DEKLARACJE STAŁE 150 zł Asik 007 10zł Kamila28 10zł Iwka100 50 zł Li1 10 zł Ocelot 5zł Ranias (wpłata 20zł za 4 miesiące) RAZEM 235zł z przedpłatą Ranias 250zł WPŁATY JEDNORAZOWE: Sonikowa 30zł Lolalola 15zł Dorota1 20zł Paja 10zł Ewtos 30zł RAZEM 105zł [B][COLOR=#9932cc]Fundacja Fioletowy Pies ul. Jana Bytnara Rudego 21b/901 45-265 Opole[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]NIP 754-292-50-63[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]tel. 664 332 220[/COLOR][/B][B][COLOR=#9932cc]e-mail [/COLOR][/B][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL] numer konta Fundacji : [COLOR=darkorchid]96194010763046848100000000[/COLOR] TOFFIŚ WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ. [/INDENT] Quote
Lolalola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ojjj Toficzku trzeba Cie ratowac,ta smutna mordeczke:(w nastepnym miesiacu tez Cie zasile............;) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Dzieki asik007 za policzenie stanu posiadania Toffika- nie wygląda to imponująco:shake::shake: We wczesniejszych postach kopciuszek i Lolalola deklarowały się, że poszukają rzeczy na [U]ewentualny bazarek.[/U] Ktos jeszcze ..nie pamiętam teraz. Czy jest cioteczka, ktora potrafi to zrobić i będzie miała czas? Juz nie wiem, co można jeszcze poradzić:shake:...taki słaby odzew na liczne, liczne zaproszenia na wątek.:placz::placz: Quote
Lolalola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ojejcik ja deklarowalam,ze zbieram cos na bazarek??chyba pomyleczka;)ja deklaruje pomoc finansowa.......chyba to nie o mnie chodzi;) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 POMYŁECZKA kochana Lolalola !!:shake:! To [B][U]agada deklarowała[/U],:lol:[/B] ale jeśli masz coś " na zbyciu", to Tofficzek nie pogardzi:multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Biedny psiaczek, Pieniazki musza sie znalezc. Pytajcie po rodzinie ,znajomych ,chociaz 5 zl od kazdego. Dogomaniacy juz wszyscy zadeklarowani po same uszy.Ja nawet swoja mame wrobilam w stale deklaracje,a pieski byly jej kiedys obojetne. Teraz ciagle dopytuje sie o swoich podopiecznych :) :) :) Trzeba sprobowac ! Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Mnie znajomi już omijają dużym łukiem, bo znowu ich " opodatkuję"..:evil_lol:.a ponieważ są na ogół spoza dogo, jestem pośrednikiem w wysyłaniu im relacji i zdjęć z życia podopiecznych.. Quote
ewtos Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Mam na bazarek piłkę tenisową na grubym sznurze z rączką , do aportu w bardzo dobrym stanie bo mój najbardziej lubi kije .To tak na prędko ale jeszcze rano pomyślę i banerek by się przydał ,dobrze niesie wieści po dogo. Quote
danka4u1 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Banerek miała zrobić GaBi12; pewnie zapomniała, albo nie miała czasu. Jutro wejdę, jak bedzie nas więcej i trzeba będzie nieco szybciej posuwać sprawę Toffika. Ewtos ,jestes trzecią osobą, która ma rzeczy na bazarek i na pewno niejedna z nas coś znajdzie. Ja niestety nie mam pojęcia, jak robi się bazarek, ale przecież są tutaj ciotki, ktore znają się na wielu tajemniczych dla mnie sprawach Tylko trzeba wziąć przyspieszenie, bo psiak nie ma czasu. Quote
majku33krakow Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 na kiedy trzeba wyrownac zaległosci toffika? Quote
danka4u1 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='majku33krakow']na kiedy trzeba wyrownac zaległosci toffika?[/QUOTE] Majku, na wczoraj...i to szybko:placz:.Wejdź jutro na watek, gdy będą osoby lepiej znające sytuację. Zobacz w pierwszym poście, jaki ten pies jest nędzny, chudy i bardzo smutny...:placz::placz: Quote
majku33krakow Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='danka4u1']Majku, na wczoraj...i to szybko:placz:.Wejdź jutro na watek, gdy będą osoby lepiej znające sytuację. Zobacz w pierwszym poście, jaki ten pies jest nędzny, chudy i bardzo smutny...:placz::placz:[/QUOTE] a gdzie on teraz jest?powsi chodzi? Quote
Recommended Posts