Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, Tofficzku. Hop, na pierwsze miejsce. Popatrzcie na niego, jaki SUPERPIES. Każdy z takim psem to byłby obiekt westchnień innych psiarzy. Kto zaopiekuje się tym cudem?:lol:

Posted

[quote name='kopciuszek']U mnie kotów i myszy jeszcze nie spotkałam ;) Ale kto wiec cco się tam w głębi kryje ;)[/QUOTE]
Skarby na bazarek i spokojna przyszłośćToffika..

Posted

Nie mam dużo.Coś biedna jestem ostatnio, chyba się zapsiłam.Mogę pomóc tak - deklaracja miesięczna 5zł, płatna za 4 miesiące z góry czyli 20zł polskich.Może być?

Posted

Ranias, jesteś wielka !!!
GŁÓWNA KSIEGOWA CYKORKA- jaki jest stan posiadania psiaka.
Dziewczyny, [U][COLOR=black]pomóżcie rozsyłać zaproszenia na wątek[/COLOR],[/U] bo nie daję rady. Miotam się między kilkoma psiakami..

Posted

[quote name='danka4u1']Ranias, jesteś wielka !!!
GŁÓWNA KSIEGOWA CYKORKA- jaki jest stan posiadania psiaka.
Dziewczyny, [U][COLOR=black]pomóżcie rozsyłać zaproszenia na wątek[/COLOR],[/U] bo nie daję rady. Miotam się między kilkoma psiakami..[/QUOTE]

A czy Ty kochana widzisz, co ja mam?Banerkopodobne ;_)

Posted

[quote name='ranias']A czy Ty kochana widzisz, co ja mam?Banerkopodobne ;_)[/QUOTE]
Nie dobijaj mnie, za dużo tych nieszczęść...byłam, widziałam, zaznaczyłam wątek i poczytam potem. Brakuje mi czasu i KASY, jak zresztą pewnie każdemu z nas.
Ranias, jak postępy w wiadomej sprawie?

Posted

Wątek nieco długi.... Nie mam teraz czasu czytać, mam pytanie, a jak on z ogłoszeniami stoi, co już miał, nie było zainteresowania, bo widzę, ze w hotelikach sporo siedzi? Rzeczy na bazar spoko, zawsze coś znajdę!

Posted

Nie wiem czy to ja mam być tą księgową ale podliczę:

[INDENT]CZERWIEC NIE ZAPŁACONY dług 450zł

DEKLARACJE STAŁE
150 zł Asik 007
10zł Kamila28
10zł Iwka100
50 zł Li1
10 zł Ocelot
5zł Ranias (wpłata 20zł za 4 miesiące)
RAZEM 235zł z przedpłatą Ranias 250zł

WPŁATY JEDNORAZOWE:
Sonikowa 30zł
Lolalola 15zł
Dorota1 20zł
Paja 10zł
Ewtos 30zł

RAZEM 105zł

[B][COLOR=#9932cc]Fundacja Fioletowy Pies
ul. Jana Bytnara Rudego 21b/901
45-265 Opole[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]NIP 754-292-50-63[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]tel. 664 332 220[/COLOR][/B][B][COLOR=#9932cc]e-mail [/COLOR][/B][EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL]

numer konta Fundacji :
[COLOR=darkorchid]96194010763046848100000000[/COLOR]

TOFFIŚ WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ.
[/INDENT]

Posted

Dzieki asik007 za policzenie stanu posiadania Toffika- nie wygląda to imponująco:shake::shake:
We wczesniejszych postach kopciuszek i Lolalola deklarowały się, że poszukają rzeczy na [U]ewentualny bazarek.[/U] Ktos jeszcze ..nie pamiętam teraz. Czy jest cioteczka, ktora potrafi to zrobić i będzie miała czas?
Juz nie wiem, co można jeszcze poradzić:shake:...taki słaby odzew na liczne, liczne zaproszenia na wątek.:placz::placz:

Posted

Biedny psiaczek, Pieniazki musza sie znalezc. Pytajcie po rodzinie ,znajomych ,chociaz 5 zl od kazdego. Dogomaniacy juz wszyscy zadeklarowani po same uszy.Ja nawet swoja mame wrobilam w stale deklaracje,a pieski byly jej kiedys obojetne. Teraz ciagle dopytuje sie o swoich podopiecznych :) :) :) Trzeba sprobowac !

Posted

Mnie znajomi już omijają dużym łukiem, bo znowu ich " opodatkuję"..:evil_lol:.a ponieważ są na ogół spoza dogo, jestem pośrednikiem w wysyłaniu im relacji i zdjęć z życia podopiecznych..

Posted

Mam na bazarek piłkę tenisową na grubym sznurze z rączką , do aportu w bardzo dobrym stanie bo mój najbardziej lubi kije .To tak na prędko ale jeszcze rano pomyślę i banerek by się przydał ,dobrze niesie wieści po dogo.

Posted

Banerek miała zrobić GaBi12; pewnie zapomniała, albo nie miała czasu. Jutro wejdę, jak bedzie nas więcej i trzeba będzie nieco szybciej posuwać sprawę Toffika. Ewtos ,jestes trzecią osobą, która ma rzeczy na bazarek i na pewno niejedna z nas coś znajdzie.
Ja niestety nie mam pojęcia, jak robi się bazarek, ale przecież są tutaj ciotki, ktore znają się na wielu tajemniczych dla mnie sprawach Tylko trzeba wziąć przyspieszenie, bo psiak nie ma czasu.

Posted

[quote name='majku33krakow']na kiedy trzeba wyrownac zaległosci toffika?[/QUOTE]
Majku, na wczoraj...i to szybko:placz:.Wejdź jutro na watek, gdy będą osoby lepiej znające sytuację. Zobacz w pierwszym poście, jaki ten pies jest nędzny, chudy i bardzo smutny...:placz::placz:

Posted

[quote name='danka4u1']Majku, na wczoraj...i to szybko:placz:.Wejdź jutro na watek, gdy będą osoby lepiej znające sytuację. Zobacz w pierwszym poście, jaki ten pies jest nędzny, chudy i bardzo smutny...:placz::placz:[/QUOTE]

a gdzie on teraz jest?powsi chodzi?