Tymonka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Słuchajcie , ja myślę ,że skoro Skrytkowi się już pieniążki nie przydadzą to to co zostało niech przejdzie na Toffino . Co wy na to ? W końcu to też psiak od zuzi i też bardzo potrzebuje pieniędzy . Quote
Tymonka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 numer konta Fundacji : [COLOR="DarkOrchid"]96194010763046848100000000[/COLOR] Quote
CoolCaty Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No cóż. Toffino skonsumował w nocy biurko pani groomerki, więc pojechał dziś już do hoteliku. Poza tym coraz mu lepiej. Dziś jak zobaczył amstaffkę, która przyszła na sterylizację, to pojawiły mu się serca w oczach, odstawił lambadę z wymachiwaniem ogona - no cudem mu przeszły wszelkie boleści. Na spacerkach zasuwa już coraz pewniej i szybciej. Ogólnie widać, że jest w lepszej kondycji. Po wczorajszym odrobaczaniu wyszło dziś z niego mnóstwo "obcych", więc na pewno to też przyczyniło sie do tego, że lepiej się poczuł. Toffino jest anielsko cierpliwy. Mozna go miętosić, przekładać, macać, a on nic. To taka wielka klucha, która macha ogonkiem, przytula się i patrzy oczami, które z rozumkiem nie mają nic wspólnego :p Quote
NusiaiJa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 "NusiaiJa" melduje, że wpłaciła na konto Toffina. Quote
ZUZANNA11 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dziewczyny, ważne, jak będziecie wysyłać pieniążki na Toffina, żeby to było z dopiskiem dla Toffina. Quote
NusiaiJa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 tak, tak było z dopiskiem dla/na toffina Quote
asik007 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Dzwoniłam dzisiaj do Asi, Toffino biega z innymi pieskami i jest super zadowolony. Mam już fakturę od wet, Tofinno dostał leki i antybiotyki. Wszystko ma podawane w hotelu miejmy nadzieję, że mu pomogą. Asia mówiła,że jak się rozchodzi to nie kuleje ale jak poleży to ma problemy. Ja deklaruję miesięcznie 150 zł. Ale to wszystko za mało. :-( Trzeba porozsyłać wątek i koniecznie zbierać pieniążki. Bo jak nie będzie na DT to przecież nie odwiozę go do Lubochni. Dziewczyny ratujcie!!!! Quote
Basia1968 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Kurcze a nie można troszeczke kosztów pokryć z konta fundacyjnego Skryteczka? Myślę, że nikt nie będzie miał żadnych sprzeciwów . Psina w potrzebie, to trzeba jakoś pomóc. Quote
ketunia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Serdecznie zapraszam na bazarek Toffino. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-torebki-bielizna-bazarek-na-miszke-toffino-do-03-10-a-147444/#post13042293[/URL] Dziewczyny podbijajcie troszkę wątek. Quote
ZUZANNA11 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Asia, a fundacja? Przecież Magda zgodziła się na to, ze fundacja będzie wspierała Toffina finansowo. Prawda? Pieniążki są bardzo potrzebne, watek trzeba rozsyłać, to prawda. Zadzwonię do Magdy i się wszystkiego dowiem. Quote
ocelot Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='ZUZANNA11']Asia, a fundacja? Przecież Magda zgodziła się na to, ze fundacja będzie wspierała Toffina finansowo. Prawda? Pieniążki są bardzo potrzebne, watek trzeba rozsyłać, to prawda. Zadzwonię do Magdy i się wszystkiego dowiem.[/quote] Zuza pomyśl... skąd fundacja ma brać pieniążki na wszystkie psy? Trzeba kasę zbierać na niego. Quote
agnest Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 halo a ogłoszenia to jakieś są czy nie? Quote
NusiaiJa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 a jak ja wpłaciłam na toffina to czy te pieniążki to będą wogóle na niego wykotrzystane??? Quote
asik007 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='NusiaiJa']a jak ja wpłaciłam na toffina to czy te pieniążki to będą wogóle na niego wykotrzystane???[/quote] Na razie jest faktura z lecznicy wystawiona przez collcaty na 350 zł. Toffino jest pozaszczepiany na wszystko i ma antybiotyk i milion innych leków na stawy, przeciwzapalnych itp. No i był odrobaczony. Amalamutka nadal podaje mu antybiotyk. Ale byłam dzisiaj u Toffino i nie jest za dobrze. Czekamy bo ma mu się poprawić ale to musi potrwać. 25.09 zawiozłam Toffino do hoteliku do Rogóźna. Hotelik 15 zł za dobę+ wyżywienie. No i niestety ponieważ na utrzymaniu mam kilka psów w hotelach i nie dam rady utrzymywać kolejnego to jeśli nie znajdą się pieniążki na Toffino to będę się musiała zastanowić co z nim zrobić. A fundacja Fioletowy Pies ma Toffino pod opieką tzn. zbiera pieniążki i opłaca za nie faktury. Jak każda fundacja nie ma zbyt wielu nadwyżek. Quote
ZUZANNA11 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Boże, przepraszam was wszystkich. Nie miałam dostępu do Internetu przed dwa dni. Już nadrabiam zaległości. :oops: A więc tak.. Ktoś mógłby pomóc nam w ogłoszeniach? Zaraz porozsyłam wątek. Quote
NusiaiJa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a o co chodzi w tym podnoszeniu i na czym on polega??:oops: Quote
Tymonka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='NusiaiJa']a o co chodzi w tym podnoszeniu i na czym on polega??:oops:[/QUOTE] Za karzdym razem jak napiszesz coś na watku to wątek pojawia się na pierwszej stronie (głównej) dlatego się pisze "podnoszę" Quote
NusiaiJa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ahhaaaaaa:oops:...czyli automatycznie też podnoszę?!... Podnoszę;) Quote
ZUZANNA11 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Toffino na: lodz.gumtree.pl alegratka.pl eoferty.pl adopcjapsa.pl adopcje.org kupsprzedaj.pl Quote
asik007 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Dzięki Zuziu za ogłoszenia ale Toffino jeszcze nie jest zdrowy. Mam nadzieję, że mu przejdą te boleści i wyzdrowieje. Jak nie to byłam dzisiaj z moim stadkiem u wet gdzie był Skrytek i powiedzieli że mogą przyjąć Toffino na leczenie ale nie ma kaski :shake: Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Będzie kaska. Jest pod opieką Fundacji? Można allegro cegiełkowe robić? Dajcie mi jeszcze tę niedzielę - muszę wnusią się nacieszyć po miesięcznym rozstaniu - od poniedziałku zacznę rozsyłać wątek po dobrych ludziach. Co jeszcze mogę zrobić? Pomóc finansowo? Quote
Recommended Posts