Anula Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Pink']To jak jest remis, to pojdziemy na zywiol i zobaczymy jak chlopaki zniosa to cale zamieszanie ostatnich dni wokol siebie.[/QUOTE] Będzie dobrze tylko dwa kołnierze będą śmigać po chałupie. Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Jadę jutro po Wodzia :multi: Quote
Pink Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Anula, dobrze ze mi przypomnialas o kolnierzach - musze dokupic jeden, niby mam dwa ale jeden jest dla wiekszego psiaka. Waszku juz pisalam w malej topiku, super. Zastanawiam sie czy jednak z Marako sie nie zapakowac, bo jechac do Niej i tak musze a bedzie miala mniej zadymy z 3 gebami. Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Pink']Anula, dobrze ze mi przypomnialas o kolnierzach - musze dokupic jeden, niby mam dwa ale jeden jest dla wiekszego psiaka. Waszku juz pisalam w malej topiku, super. Zastanawiam sie czy jednak z Marako sie nie zapakowac, bo jechac do Niej i tak musze a bedzie miala mniej zadymy z 3 gebami.[/QUOTE] byłoby bardzo fajnie jakbyś pojechała też bo właśnie wysłałam do marako pytanko czy dałaby radę jeszcze dwie małe sunie w transporterze zabrać i przetrzymać do około godziny 20 aż przyjechałaby po nie dziewczyna z Poznania Quote
AniaGucio Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='malawaszka']Jadę jutro po Wodzia :multi:[/QUOTE] Po Wodzia? Jak Ty to wszystko ogarniasz?! :crazyeye: Quote
zerduszko Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Waszkomała dziś w poczcie znalazłam ulotkę o 1% goldenów. Może by spróbować bezpośredniej dostawy ulotek, bo wiadomo jak to jest z wyłożonymi. Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='zerduszko']Waszkomała dziś w poczcie znalazłam ulotkę o 1% goldenów. Może by spróbować bezpośredniej dostawy ulotek, bo wiadomo jak to jest z wyłożonymi.[/QUOTE] to chyba kosztuje? [quote name='AniaGucio']Po Wodzia? Jak Ty to wszystko ogarniasz?! :crazyeye:[/QUOTE] nie ogarniam :splat: Quote
Saththa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 mozna sie zawsze samemu przejsc i porozrzucac do skrzynek.... 3mam kciuki za jutro;) Quote
zerduszko Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Saththa']mozna sie zawsze samemu przejsc i porozrzucac do skrzynek....[/QUOTE] O tym pomyślałam :) Quote
marako Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) [quote name='Pink']Anula, dobrze ze mi przypomnialas o kolnierzach - musze dokupic jeden, niby mam dwa ale jeden jest dla wiekszego psiaka. Waszku juz pisalam w malej topiku, super. Zastanawiam sie czy jednak z Marako sie nie zapakowac, bo jechac do Niej i tak musze a bedzie miala mniej zadymy z 3 gebami.[/QUOTE] Sprawdzę, ale mogę mieć kołnierz nowy lub prawie nowy na niedużego psiaka. To wstrzymaj się z kupowaniem. Za kilkanaście minut będę wiedziała (nie pamiętam gdzie go chowałam) i zmierzę. Zmierzyłam (to znaczy odczytałam napis na "metce") - kołnierz ochronny 20 cm, czyli nieduży, myślę, że na miniaturę będzie ok. (albo nieco za duży, ale nieszkodzi, do obroży się przypina, a klosz można nożyczkami skrócić, jakby co). Edited February 27, 2013 by marako Quote
Pink Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Nawet nie wiem jakie mam ale wezme w razie co, bo zebym mogla sprawdzic, to musze TZ-ta wyslac do gospodarczego. To jego krolestwo, ja sie nie rozeznaje a on wie gdzie wszystko popakowane - tyle ze on bedzie dopiero w przyszlym tygodniu. Przelozylam fryzjera na kiedys tam, tak ze piatek pasi ;) Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Pink dostałaś mmsa? jesteśmy już z Włodkiem w domu... małego gada chciałam dać do kojca to wylazł z niego szybciej niż go tam zamknęłam więc już jest zameldowany w pokoju na górze... cuchnie niemiłosiernie... jak będzie się darł to uduszę jak będę musiała z nim tam spać :mdleje: byle do jutra :lol: zapoznał się z Dropsem i z Furią - nie miał do nich żadnych ale więc fajnie, myślę, że jak Radek nie będzie się stawiał to się chłopaki dogadają u Pink Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Dziewczyny jak się umawiamy na jutro? O której i gdzie? w Lublińcu? ja muszę wiedzieć żeby zaplanować jazdę bo takiego połamańca mam do przejechania jutro, że już mnie głowa boli :D mam nadzieję, że się nie zgubię gdzieś po drodze :D Quote
Anula Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 O rany! Trzymam mocno kciuki i jestem myślami z Wami.Niesamowita akcja.Ostrożnie jedźcie nawet gdyby miało być opóźnione spotkanie. Quote
Pink Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Tak, tak Waszku widzialam - odblokowalam sobie mms-y ;) smierdziela wypiore odrazu, tak ze bedzie czysty i pachnacy. Co do godziny, to musisz sie marako pytac, bo ja nie wiem ile to sie moze tak jechac. Ja jestem jutro u niej o 14.00 i [I]szczekam [/I]przed brama ;) Quote
zerduszko Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Cieszę się, ze wydali małego :multi: Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 ja go chyba dziś powycinam i wypiorę - tzw pranie wstępne :roll: a Tobie zostanie szlif, ale jemu i tak trzeba wszystko wyciąć... do goła :( dowiedziałam się, że on wcześniej łaził z jakimś bezdomnym - nie wiem jak długo tak się włóczył, ale taki zasyfiały trafił już do tego punktu - tam "tylko" nasiąkł moczem... myślę, że zanim przypałętałsię do tego bezdomnego to musiał mieć dom jakiś normalny bo w kojcu był bunt straszliwy a w pokoju na górze siedzi teraz sam i jest grzeczny (tfu tfu tfu tfu tfu tfu) Quote
Pink Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ja juz sie umowilam z p Malgosia-fryzjerka na wtorek, to mi dwa wygoli na czysto i beda odrastac. Niby 10 lat robilam sama Floyda ale on byl grzeczny i nie wiercil sie wcale a do tego nie wiem czy moja maszynka da rade takie filce wyciac. ps zobacz czy nie podkopuje sie pod sciane, jak tak cicho tam siedzi ;) Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 podsłuchiwałam :D chyba śpi, trochę mam obawy co tam robi ale nie mogę zaglądać - niech siedzi grzecznie bo muszę trochę popracować zanim mnie Ojciec Dyrektor ukatrupi :lol: założysz wątek chłopakom?? :) Quote
Pink Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 A Ty myslisz, ze on [I]uchow [/I]nie ma? siedzial za drzwiami i sie z smial z Ciebie ;) a Wlodka wiozlas w transporterze? Topik zaloze moze jutro, jakies foty moze uda sie cyknac albo cus? Waszku a kiedy Radka zamierzasz - juz jak bedziesz jechac? ps marako, kolnierz 20 tez mam - to ten wiekszy, tak ze dzieki. Ten maly jest 15-stka ale jak mowisz, przytnie sie i bedzie gitara. Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Włodziu jechał w klatce kennelowej - takiej wielkiej na cały bagażnik :D jechał grzecznie, nie jęczał, nie szczekał, czasem wyglądał, ale głównie leżał sobie chyba bo nie widziałam go po Radzia jadę jutro jako po ostatniego - najpierw po suczki do missieek, a stamąd po Radzia i prosto na spotkanie z Wami głowa mi pęka więc chyba dziś pójdę spać wcześnie... Quote
Pink Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 A Ty myslisz, ze on [I]uchow[/I] nie ma? siedzial za drzwiami i smial sie z Ciebie napewno ;) Waszku a jak Radkiem zrobisz? zabierzesz go jak bedziesz jechac juz w nasza strone? i ogolnie jak z reszta zrobisz tz ta malutka Krakowianka i tymi dwoma co do Poznania maja isc? ps marako znalazlam kolnierz i tez mam 20-stke, to ten wiekszy, tak ze dzieki. Mniejszy jest 15-stka ale jak mowisz, tamten sie przytnie i bedzie gitara. ps2 pisze drugi raz, jak teraz mi wetnie, to bede gryzla wrrr Quote
Recommended Posts