Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Wrzucaj go na fejsa. Bo m isie mama zgodziła zostac w razie wu z dwoma psami, i w ogole stwierdziła rób jak chcesz... a wpoiątek najprawdopodobniej bede we wrocławiu... a to juz tylko 200 km. Dawaj go na fejsa bo m itylko rozmowa z włascicielem domu została. Niech znajdzie dobry dom:kciuki:[/QUOTE]

o jacie... ja bym wolała go z tego fejsa zdjąć!!! i wiedzieć go u Ciebie jak rośnie :mdleje: a prosto ze schroniska to wiesz...

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']o jacie... ja bym wolała go z tego fejsa zdjąć!!! i wiedzieć go u Ciebie jak rośnie :mdleje: a prosto ze schroniska to wiesz...[/QUOTE]

no.... muszę zapytać o zgodę. nie mam wyjścia.

Posted

[quote name='weszka']Chyba ktoś sie zakochał.... :diabloti:[/QUOTE]

Czuje sie tak jak sie czułam jak 1 raz Tazza zobaczyłam.
[quote name='wilczy zew']to pytaj szybko[/QUOTE]

własciciela meiszkania mam pod ręka ale nie moge zapytac szybciej niz skonczy prace bo jest super mega zajęty.

Ale niech Ten Białasek znajdzie domek :kciuki: i już dzis niech go ktoś zabierze z tego schronu.

Posted

Ja też bym wolała, żeby go wziął ktoś z "naszych", bo ci, którzy adoptują słodkie szczeniaki ze schronisk często się ich pozbywają po jakimś czasie. A Saththa nie będzie miała takiej możliwości, bo ją byśmy dopadli, gdyby miała takie haniebne pomysły.

Posted

Jak Tazzik liże kotecki to i szczeniaka by lizał i kochał. Ja wiem ze Tazz troche niszczy jak go boili ale wiesz moze i samotnosc mu dokucza. Inka jak była dorosła to raz na jakiś czas potrafiła gazete jeszcze zjesc a od kąd jest Brokat - nic. Baaa nawet Emi pilnuje by ta jej w domku nie bruździła..
Ja w białasie tez sie zakochałam ...( ja nie biore - odpada) jak dam rade to pokaze wam dlaczego.. :) ale to wieczorem.
Ps. w weekend jestem w domu to jak chcesz Saththa to nawet pomoge wyciągnąc ze schronu z malawaszka:diabloti:

Posted

:multi:
Super dla Ciapka i dla nas, ze będziemy mieć świeże informacje o malcu... :lol:
Ciapek, Ciapek ...a gdzie jakaś plamka? Saththa wiesz jak ładnie będą wyglądać razem chłopaki... czarny i bielutki :loveu:

Posted

A to nie ja go tak nazwałam :D Można poszukać jakichś przebarwień na sierści, żeby imię pasowało :D
Zresztą Ciapek to wygląda jak Xero Sznapiego też od nas tyko Sznapi starszy był
[CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-cQOD1p_-dRQ/T-2OchwSHNI/AAAAAAABBHc/jUbh68HkYZI/s512/DSC00169.JPG[/IMG]

[/CENTER]