Saththa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-HTZxQYMAeaQ/URkUuCvcP9I/AAAAAAABv-g/VJ22nweHWCk/s512/DSC_0118.JPG[/url] zakochałam się :mdleje::iloveyou: ide stąd. [SIZE=1][COLOR=#d3d3d3] nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa nie moge mieć drugiego psa [/COLOR][/SIZE] Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 :lol: ale by Ci taki białasek do czarnego pasował sesesesese :D Quote
WATACHA Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 mój mąż też się w tym szkrabie "zakochał" Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='zerduszko']Okropne jesteście Maławaszko ;)[/QUOTE] robię co mogę no :lol: Quote
Saththa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='malawaszka']:lol: ale by Ci taki białasek do czarnego pasował sesesesese :D[/QUOTE] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie możem mieć drugiego psa :( :cry: TZ mówi jak chcesz to bierzemy :( Quote
WATACHA Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Saththa']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie możem mieć drugiego psa :( :cry: TZ mówi jak chcesz to bierzemy :([/QUOTE] Dlaczego ;)?Jak TZ się zgadza no to kurczę nie wiem jakie masz przeciw? Quote
malawaszka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 nasze nowe dziecko [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239874-M%C5%82ody-sznupek-przemarzni%C4%99ty-zadredzia%C5%82y-wrzucony-do-schroniska-SZUKAMY-DOMU[/url] [URL="http://img546.imageshack.us/i/dsc07075wy.jpg/"][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/8255/dsc07075wy.jpg[/IMG][/URL] Quote
JOAPG Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='gosia2313']Wysyłałam już Monice ale zobaczcie sobie Wy też, jakie słodkie ! Młodziutki, dzisiaj oddany, ma już całą profilaktykę, ma może z 3 miesiące? I już umie siadać ! Jest przekochany! :)) [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-HTZxQYMAeaQ/URkUuCvcP9I/AAAAAAABv-g/VJ22nweHWCk/s512/DSC_0118.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Q0YRB6r3R3Q/URkjOL8bXQI/AAAAAAABwBE/18wrz6KXdtk/s640/DSC_0122.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-aA3HaL12OH0/URkjOfC_JqI/AAAAAAABwBI/plzIryhLUT0/s640/DSC_0123.JPG[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/QUOTE] Jaki piękny, a to duże czy małe? bo nie ma punktu odniesienia i nie wiem? Quote
Saththa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='WATACHA']Dlaczego ;)?Jak TZ się zgadza no to kurczę nie wiem jakie masz przeciw?[/QUOTE] Dlatego, ze chociażby Tazzman jest chory i brać drugiego psa bez wyprostowania 1? poza tym ja pracuje, nie dostane urlopu nawet a musiałabym być w domu na początku chociaż. Quote
WATACHA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Saththa']Dlatego, ze chociażby Tazzman jest chory i brać drugiego psa bez wyprostowania 1? poza tym ja pracuje, nie dostane urlopu nawet a musiałabym być w domu na początku chociaż.[/QUOTE] niech TZ siedzi ;).A Malawaszka ma chorego pieska, a oprócz tego stadko innych ;) Quote
malawaszka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='WATACHA']niech TZ siedzi ;).A Malawaszka ma chorego pieska, a oprócz tego stadko innych ;)[/QUOTE] stadko chorych na umyśle :D ale malawaszka pracuje w domu :lol: wolę napisac sama bo i tak zaraz się pojawi hahaha Quote
WATACHA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='malawaszka']stadko chorych na umyśle :D ale malawaszka pracuje w domu :lol: wolę napisac sama bo i tak zaraz się pojawi hahaha[/QUOTE] Zamiast pomóc to tylko przeszkadzasz, do widzenia:evil_lol: Quote
Saththa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='malawaszka']stadko chorych na umyśle :D ale malawaszka pracuje w domu :lol: wolę napisac sama bo i tak zaraz się pojawi hahaha[/QUOTE] własnie, jakbym w dom upracowała;) albo szef by mi pozwolił w domu pracowac chociaz na poczatku :roll: ale nieeeeeee [quote name='WATACHA']Zamiast pomóc to tylko przeszkadzasz, do widzenia:evil_lol:[/QUOTE] Taki cukierek szybciutko znajdzie cudny domek :) Quote
weszka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Słodki białasek, podłość ludzka nie zna granic żeby takie cudo wywalić. Pewnie podrósł już od gwiazdki :angryy: no i ferie. Quote
zerduszko Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='malawaszka'] ale malawaszka pracuje w domu :lol: [/QUOTE] Tak jakby :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='zerduszko']Tak jakby :diabloti:[/QUOTE] tak jakby pracuje czy tak jakby w domu???? :evil_lol: Sandra - w Sosnowcu więc tuż obok mnie Quote
Saththa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: ide bo nie moge sie skupić. Quote
malawaszka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Saththa']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: ide bo nie moge sie skupić.[/QUOTE] Sandra, ale gdzieś widziałam, że będzie jakiś transport do Szczecina :D Quote
AniaGucio Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Hehe, ja jak wczoraj wspomniałam o tym szczeniaku, to 'dostałam takieeeeeeego look'a' od męża, że już nie drążyłam dalej tematu ;) Quote
malawaszka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 hahaha wszystkim Wam rozum odebrało??? ja na szczeniaki nie mam tak - ja mam na dziady stare... wtedy mi rozum odbiera... a tego gnojka wrzucam na fejsa to się decydujcie szybko bo zaraz go nie będzie :evil_lol: Quote
AniaGucio Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Nie zrobiłabym tego Guciowi - on teraz potrzebuje dużo spokoju i uwagi. Ale pomarzyć o powiększeniu rodziny zawsze można ;). Mały na pewno szybciutko znajdzie dom, oby był tym razem dobry! Quote
zerduszko Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='malawaszka']tak jakby pracuje czy tak jakby w domu???? :evil_lol:[/QUOTE] Pracujesz.. jak to Jambi kiedyś rzekła :D [quote name='malawaszka']hahaha wszystkim Wam rozum odebrało??? ja na szczeniaki nie mam tak - ja mam na dziady stare... wtedy mi rozum odbiera... a tego gnojka wrzucam na fejsa to się decydujcie szybko bo zaraz go nie będzie :evil_lol:[/QUOTE] Ja też mam na szczeniaczki i mi też kolana zmiękły na widok białasa :lol: Quote
Saththa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='malawaszka']hahaha wszystkim Wam rozum odebrało??? ja na szczeniaki nie mam tak - ja mam na dziady stare... wtedy mi rozum odbiera... a tego gnojka wrzucam na fejsa to się decydujcie szybko bo zaraz go nie będzie :evil_lol:[/QUOTE] Wrzucaj go na fejsa. Bo m isie mama zgodziła zostac w razie wu z dwoma psami, i w ogole stwierdziła rób jak chcesz... a wpoiątek najprawdopodobniej bede we wrocławiu... a to juz tylko 200 km. Dawaj go na fejsa bo m itylko rozmowa z włascicielem domu została. Niech znajdzie dobry dom:kciuki: Quote
Recommended Posts